maanantai 27. tammikuuta 2020

Arviossa Herbinan miselli- ja hoitovesi

Tuotteet saatu pr-näytteenä.

Maanantain postauksessa vinkkaan varsin hyvästä kaksikosta, jotka ovat tutulta kotimaiselta Herbinalta :)

Kyseessä ovat Herbinan misellivesi, sekä hieman uudempi lanseeraus, hoitovesi
Tämä talvi on tuntunut omalla ihollani erityisen haastavalta. Olen laittanut merkille, että mitä enemmän ikää tulee, sen enemmän iho tuntuu kärsivän kuivuudesta. Tänä talvena olen välillä aivan hämmästellyt, että miten naama voikin olla niin rutikuiva. Kuiva iho sekä tuntuu, että näyttää ikävältä.

Alkutalvesta päätin kokeilla vaihtaa ihon aamupuhdistuksen pelkkään miselliveteen. Alku tuntui tosi vaikealta, sillä olen totaalisen tottunut käyttämään aina vettä ihon puhdistuksessa. Päättäväisesti kuitenkin jatkoin kokeilua, ja olenkin sen sittemmin kokenut hyödylliseksi. Ihon kuivuus on hieman antanut periksi tällä metodilla. Toinen avainasia on tietysti ollut kosteuden kerrostaminen iholle.

Herbina Miselli puhdistusvesi (n.5€ /150ml) on ollut viimeisin misellitykästys.

Misellivesi sisältää mietoja pinta-aktiivisia ainesosia, eikä muodosta vaahtoa ihoa puhdistaessa. Kyseistä ominaisuutta itse arvostan, sillä en tykkää yhtään jos misellivesi alkaa liiaksi - tai oikeastaan yhtään- vaahdota iholla. Tästä nimittäin tulee heti sellainen fiilis, että tekee mieli huuhdella vedellä iho.

Miselliveden tuoksu on tuttua miellyttävää Herbinaa - Mieto, mehumaisen marjainen :) Ihoa kosteuttavista ominaisuuksista vastaavat betaiini ja xylitoli. Tyrnimehu tuo iholle C-vitamiinia ja appelsiininkukkavesi virkistää.

Herbinan misellivesi on kaikinpuolin mukava ja miellyttävä. Puhdistaa ihon, mutta ei kuivata sitä. Ei myöskään jätä mitään epämiellyttäviä jälkituntuja iholle.

Herbina Hoitovesi (n. 6,50€/ 100ml) on myös varsin pätevä tapaus. Hoitovesi sisältää rauhoittavaa kurkku-uutetta ja allantoiinia. Kosteuttavista funktioista vastaavat jälleen betaiini, sekä humektanttien kuningas - hyaluronihappo. Tuoksu on erittäin mieto, puhdas ja raikas.

Herbinan Hoitovesi on pakattu suihkepulloon, josta sitä voi suihkia suoraan kasvoille. Suihke ei ole ehkä maailman hienojakoisin, ja olenkin oikeastaan tykännyt viedä tuotteen kämmenten kautta kasvoille. Jos iho on äärimmäisen janoinen, voi 7 kerrosta hoitovettä tehdä ihmeitä. Kannattaa kokeilla. Toisinaan vähempikin voi riittää. Herbinan kosteuttavat tehot ovat edulliseksi markettituotteeksi yllättävän hyvät. 2-3 kerrostusta antaa iholle huomattavan kosteuttavan efektin. Parin kerrostuksen jälkeen iholla voi huomata myös aavistuksen tahmeutta. Tahmeus kuuluu tämän tyyppisissä tuotteissa asiaan. Tahmeus on käytännössä yhtä kuin tuotteen sisältämät humektantit, jotka sitovat iholle kosteutta. Tälle iso peukku :)


Herbinan tuotteita löytyy hyvin varustetuista marketeista ja tavarataloista.
3 kommenttia:

 1. Herbinan hoitovedestä pidin paljonkin, toimii kuivalla ihollani vallan erinomaisesti.
  Säilytän aina kasvovesiä ja kaiken sortin hoitovesiä jääkaapissa, tykkään siitä piristävästä tunteesta aamu-unisella naamallani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herbinan hoitovesi on kyllä yllättävän hyvä! 🙂 Hei pitääpä itsekin kokeilla tuota jääkaappiviileää hoitovettä

   Poista
 2. Hoitovesi kuulostaa jännältä, hinta/laatusuhde ainakin on kohdillaan, kun Herbinasta puhutaan. ;)

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)