tiistai 21. tammikuuta 2020

Tammikuun suosikkeja

Sis.mainoslinkin
Tässä postauksessa jälleen pientä  listausta kosmetiikkatuotteista, joita on ollut käytössä ja jotka olen kokenut hyviksi :)


Kangasnaamiot on tunnetusti ihan superhyviä tuotteita taikomaan ihosta välittömästi hyvännäköisen. Académien kangasnaamio lupaa liftata ihoa ja täyttää pieniä ryppyjä vartissa. En osaa sanoa tuohon liftaukseen mitään, mutta jälkimmäinen lupaus täyttää ryppyjä todellakin toteutuu. Vartin jälkeen iho on täydellisesti kosteutettu ja tämä naamio onnistui häivyttämään lähes täydellisesti otsan vaakarypyt. Eli tehokas tämä on mutta myös hinnaltaan aika suolainen (14,65€/ kpl). Tämän hintatason naamioita en malttaisi käyttää kuin tarkkaan harkiten :) Rohdos-alan verkkokaupassa on harmillisesti ilmoitus, että tämä olisi lopetettu. Académie saatu pr-näytteenä


No niin, nimellä taas paiskattu :D Olen siitä onnekas, että iholleni tulee hyvin harvoin ihan kunnon finnejä. Nämä finnitarrat lojuivatkin erittäin pitkään laatikon pohjalla, kun ei ollut käyttöä. Kuitenkin alkuvuodesta sain sitten sellaisen kunnon ärhäkän, tulipunaisen finnipaukuran leukaperääni. Tarra onnistui yhden yön aikana laskemaan tulehdusta ja punoitusta erittäin hyvin. Nämä vaikuttavat tosi tehokkailta! Yes To saatu pr-näytteenäTheraneemista olen itseasiassa kirjoittanut jo aikaa sitten. Tilasin tätä jälleen kerran iHerbistä, kun olen sen hyväksi todennut. Voide perustuu neem-uutokseen jolla on mm. antibakteerisia ja tulehdusta rauhoittavia ominaisuuksia. Yläselkäni on toisinaan hankala ja se tykkää muodostaa pikkunäppyä. Theraneemista on tähän vaivaan ollut apua. Mukavan kevyt, mutta kosteuttava voide. Oikeastaan ainoa miinus on tämän tuoksu. Tämä siis tuoksuu neemiltä ja en oikein siitä välitä. Onneksi tuoksu suht mieto eikä jää pyörimään nenään. Tästä on saatavilla myös isompikin puteli. Tätä kirjoittaessa en löytänyt enää iHerbistä tuota pienikokoista pulloa. Liekkö lopetettu.Kicksillä on melkoisen kattava määrä erilaisia hedelmähappoihin perustuvia kuorintoja. Tämä tapaus loihtii ihosta sileän ja heleämmän näköisen 10 minuutissa. Tuote sisältää AHA- ja PHA- happoja, jotka kuorivat ihon pinnalta kemiallisesti pois kuolleen ihosolukon. Sisältää myös rauhottavia arginiinia ja allantoiinia. Tämä on aika tehokas ja herkkäihoisen on hyvä ottaa se huomioon. Kicks saatu pr-näytteenäEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina :)