tiistai 5. marraskuuta 2019

Syksyn suosikkeja


Sisältää pr-näytteitä ja mainoslinkkejä.
Gua Shaa, laventelia. Hiilisuihkaria, happoja ja hajusteetonta kuivashampoota...

Ajattelin kirjoittaa pienen koosteen viimeaikaisista suosikeistani kosmetiikkapuolella.  Postauksen tuotteet olen saanut blogin kautta, Gua Sha- lastaa lukuunottamatta.

Tykästyin jo  kesällä suurella sydämellä Mon|Sunin Morning Dew Detox* suihkugeeliin. Suihkugeeli sisältää probiootteja ja aktiivihiiltä ja on jälkimmäisenä mainitun vuoksi pikimustaa väriltään. Vaahtoaa kuohkeasti, mutta ei tunnu iholla kuivattavalta. Morning Dew Detox suihkarin tuoksu koostuu eucalyptuksesta, myskistä ja kielosta. Tuoksu on tosi koukuttava ja se jää jopa iholle kauemmaksi aikaa suihkutuokion jälkeen. 


Erisanilta on lanseerattu ihan hiljattain hajusteeton kuivashampoo. Erisan kuivapuhdistaa hiukset luonnollisella riisitärkkelyksellä. Erisanin kuivashampoo on kokemuksena hyvin neutraali ja tavanomainen, mitä Erisanilta voi odottaakin, mutta siis toimiva :) Erisan tekee puhdasta jälkeä ja poistaa rasvaisuuden hyvin tekemättä "tönkköä" lopputulosta. Kuivashampoossa on mukana myös sähköisyyttä poistavia ainesosia. Erisanin kuivashampoosta on saatavilla myös 100ml matkapakkaus.


Skin Treat Multi-Action AHA&PHA Rinse off Peeling* on tuote johon olen mielellään tarttunut suihkun puolella. Kyseessä on siis kuorintatuote, joka yhdistää kemiallisen ja fysikaalisen kuorinnan.

Skin Treat on vähän koukuttava tapaus ja täytyy aina itseään muistutella, että näitä ei ole tarkoitus käyttää liian usein. Mukava määrä rouheista partikkelia yhdistettynä 9% happopitoisuuteen loihtii ihosta muutamassa minuutissa jopa liukkaan sileän tuntuisen. Siinäpä se syy, miksi tuote koukuttaa.


KORA Organics Lavender Mist* on ollut myös suuri fanituksen kohde. Jos KORAa pitäisi yhdellä sanalla kuvailla, olisi se laadukas. Lavender Mist on Bybin Mega Mistin ohella yksiä tehokosteuttavimpia tapauksia. Superhienojakoinen misti tehokosteuttaa janoisen pintakuivan ihon jo yhdellä kerrostuksella. Tuote tuoksuu aidolle laventelille (ei ällöttävälle esanssilaventelille) ja tästä syystä olen tykännyt kohdistaa tämän iltakäyttöön. Laventeli toimii myös aromaterapeuttisesti ja rauhoittaa mieltä. KORAn tuotteet on ihan älyttömän hyviä. Tykkään.


Onko Gua Sha käynyt jo teille tutuksi tai oletteko siitä innostuneet?Tilasin jo alkukeväästä eBaysta itselleni Gua Sha- lastan. Lasta maksoi muistaakseni n. 3e ja ei ole kyllä aavistustakaan, onko se aitoa jadekiveä. Keväällä innostuin ajatuksesta, että aloittaisin Gua Shan. Ja niin vaan tämä kapistus hautautui samantien postista saavuttuaan, jonnekin kaapin uumeniin :D

Muistin tämän olemassa olon nyt syksyllä ja vihdoin innostuin kokeilemaan. Ja se oli sitten menoa! 

Olin hieman skeptinen Gua Shan suhteen, että mahdanko jaksaa pitää innostukseni yllä. Mutta innostukseni säilyi. Kaapimistekniikan opittuani ja sitä jonkin aikaa tehtyäni, voin todeta seuraavaa;

Väittäisin, että iho näyttää jotenkin freesimmältä ja hehkuvammalta, mikä ei ole mitenkään tavaton ilmiö. Stimuloihan Gua Sha pintaverenkiertoa. Sain muuten ensimmäisellä kerralla törkeät ruhjeet otsalle ja kaulalle, vaikka olin hellävarainen! :D Onneksi ruhjeet jäi tuohon yhteen kertaan ja hälvenivät tosi nopeasti pois.

Gua Sha stimuloi myös lymfakiertoa. Check. Tämän huomaa ihan helposti varsinkin sy-alueella. Gua Sha näyttää tehonsa varsin nopeasti varsinkin aamuisin turvonneilla silmänympäryksillä. Mutta tiedättekö mitä? Gua Sha on koukuttanut myös siksi, että se tuntuu ihan älyttömän rentouttavalta hetkeltä! Gua Sha on ihan parasta esimerkiksi silloin kun hermoja kiristää. Pieni hetki tämän lastan kanssa ihan omassa hiljaisuudessaan oikeasti rentouttaa uskomattoman paljon mieltä. 

Innostuin Gua Shasta niin paljon, että toisinaan vetelen lastalla ihan niskan ja pidemmälle yläselkään asti. Gua Sha tuntuu jumalaisen rentouttavalta kireillä lihaksilla <3 

Muutaman minuutin Gua Sha- session jälkeen jotenkin tuntuu, että itselleen on oikeasti tehnyt jotain hyvää ja rentottavaa. Suosittelen kokeilemaan ^_^ :)

2 kommenttia:

  1. KORA:n kaikki suihkeet on musta ihania, hintavia, mutta ihania. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä hieman tyyriitä, mutta erittäin toimivia :)

      Poista

Kommentit piristävät aina :)