maanantai 4. marraskuuta 2019

Tehokkaampaa C-vitamiinia

Tuote saatu. Sis. mainoslinkin.
Ihonhoidossa tietyt vitamiinit pystyvät tekemään melkeinpä pieniä ihmeitä tutkitusti ja todistetusti. A-vitamiini lienee näistä suosituin, mutta vitamiinikärkeen voisi laittaa myös tutun C-vitamiinin.

C-vitamiini on pitkään ollut hankala raaka-aine käsitellä kosmetiikassa, sen epästabiiliuden vuoksi. Nykyään kuitenkin kemian osaajat ovat osanneet siitäkin kikkailla stabiilimman erilaisilla johdannaisilla. Myös korkeilla C-vitamiinipitoisuuksilla voi saada nopeitakin tuloksia, mutta tässä on ollut se ongelma, että korkeammat pitoisuudet C-vitamiinia herkästi ärsyttävät ihoa. 
Ja C-vitamiinihan ihonhoidossa tekee seuraavaa: Kirkastaa ihoa, häivyttää ihon epätasaista sävyä, hälventää tummia läiskiä, stimuloi kollageenin tuotantoa, suojaa valovanhenemiselta jne. Pähkinänkuoressa: C-vitamiinilla iho säilyy kauemmin nuorekkaampana :)
Kicksin valikoimista löytyy tiiviste, joka sisältää jo melko hulppeat 20% C-vitamiinia. Tiivisteeseen on valittu C-vitamiinin rasvaliukoinen johdannainen, Ascorbyl tetraisopalmitate.  Kyseinen johdannainen, on hyvin imeytyvä, sekä stabiloitu. Moniin muihin C-vitamiinijohdannaisiin verrattuna, sitä pidetään myös erityisen hellävaraisena iholle, eli ihoärsytys on epätodennäköisempi. Toki erittäin herkän ihon omaavan kannattaa ehkä ensin varovaisesti testata. 

Kicks 20% Vitamin C Concentrate vakuuttaa korkealla vitamiinipitoisuudellaan vaativankin kuluttajan, mutta myös sen koostumus on varsin mainio. Oletin etukäteen kyseessä olevan jotain kirkasta geeliä, kevyemmän ja paksumman koostumuksen väliltä. Koostumus onkin sitten oikeastaan hyvin päivävoidemaista, kevyttä valkoista fluidia. 


Tuoksuton koostumus on riittoisaa, pieni määrä riittää hyvin koko kasvoille. Tiivisteen ihoa pehmentävästä ja ravitsevasta puolesta vastaavat auringonkukkaöljy ja skvalaani. Tämä tapaus on yksistään niin kosteuttavan ja hoitavan tuntuinen, että seka- tai rasvoittuvan ihon omaava voi pärjätä tällä pelkiltään. Ehkä jopa normaali-ihoinen.  Kicks 20% Vitamin C Concentrate tiiviste Kicks-verkkokaupassa* (29,90€/ 30ml)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina :)