perjantai 1. marraskuuta 2019

Jimmy Choo - Urban Hero

Tuote saatu.
Tänään tuoksuesittelyssä Jimmy Choon uusimpia lanseerauksia. Tuoksu kantaa nimeä Urban Hero.
Jimmyn tuoksut ovat olleet itselleni kovin etäisiä pitkään ja pääsinkin vasta viime vuonna ensimmäistä kertaa tutustumaan Jimmyn Man Blue tuoksuun.

Urban Hero on pakattu aika hienon näköiseen pulloon. Kylmää, kiiltävää terästä ja kylmää sinistä. 


Urban Heron tuoksupyramidi koostuu seuraavanlaisesti:Alkutuoksu: Sitruunakaviaari, mustapippuri
Sydäntuoksu: Palisanteri, vetiver
Pohjatuoksu: Ambra, nahka
Alkutuoksun sitruunakaviaari kuulostaa erikoiselta juurikin tuon kaviaarin osalta. Kaviaarijutun osalta jääkin itselleni kysymysmerkkejä ilmaan, mutta alussa on silti selkeää sitruksen raikkautta. Sitrus tulee tässä esille hillitysti, ei samalla tavalla, kuin esim. useimmissa sporttituoksuissa.

Sitruksisuus väistyy taka-alalle suhteellisen nopeasti ja tuoksu muuttuu nenääni aika lämpimäksi ja puiseksi. Puteli itsessään kyllä voisi ulkomuotonsa ansiosta viestiä kylmän raikkaasta tuoksusta, mutta asia onkin päinvastoin :)

Tuoksu on nuottiensa puolesta hyvinkin balanssissa. Tuoksusta aistii kevyesti nahkaa, mietoa mausteisuutta (mustapippuri), sekä ambran pehmeyttä. Mikään nuoteista ei "pomppaa" erityisesti esille, vaan ne kulkevat pehmeässä harmoniassa.

Jos Urban Herosta sanoisi yhdellä sanalla, sanoisin että se on perusvarma tuoksu. Urban Hero ei ole tuoksuna tulvivan voimakas, vaan enemmänkin hillitty. Näen tämän sopivan yhtälailla päivään, kuin iltakäyttöönkin. Sopii ehdottomasti aikuisemmallekin, mutta toisaalta myös nuoremmallekin miehelle. Urban Heron kuvaukseen sopisi myös hyvin termi ajaton ^_^

Tämä on sitä tuoksutyyppiä, että voisin uskaltaa ostaa tämän lahjaksi tyypille, jonka tuoksumausta en ole täysin varma.Jimmy Choo Urban Hero esim. Sokoksella 46€/ 30ml.

2 kommenttia:

 1. Jimmy Choon tuoksupullot on kyllä aina jotenkin järisyttävän upeita - tai sitten se on vaan nää sun kuvat :D
  Tuoksukin kuulostaa ihan hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitti 😄 No ainakin hienoja tuotepakkauksia innostuu kuvailemaan ihan erilailla kuin tavallista valkoista purkkia ☺

   Poista

Kommentit piristävät aina :)