keskiviikko 30. lokakuuta 2019

Mon|Sun - Vartalon siloittelua

Tuote saatu blogin kautta. Sis. mainoslinkkejä.

Onko iho pölisevän kuiva? Onko röpelöä ja tuntuuko iho epätasaiselta, sileän vastakohdalta? Korvat hörölle - tai siis silmät ruudulle. Vinkkaanpa nyt varsin mainiosta tuotteesta.


Ruotsalaiselta Mon|Sunilta olen jo aiemmin tehnyt varsin pätevän jalkavoidelöydön. Ja nyt olen vakuuttunut merkin eräästä toisesta tuotteesta. Tuote kantaa varsin monimutkaista nimeä; Magic Midnight Detox & Antioxidant Overnight Body Treatment. Huh!

Tuotteen nimi on kilometripitkä ja se on jälleen määritelty jännittävästi yönaamioksi, siispä puhutaan tästä yönaamion nimellä :)

Mon|Sunin yönaamio toimii käytössä ihan normaalin vartalovoiteen tavoin, helppoa siis. Se mikä tekee tästä vinkkaamisen arvoisen on sen sisältämät glykolihappo (5%) sekä papaiinientsyymit. Nämä yhdessä toimivat ihoa kemiallisesti kuorivasti. Tällainen happofani innostui tietysti heti tuotteesta ja tämä tapaus on muuten KICKS Beauty Awards 2019 voittaja: Paras vartalonhoito tuote. En yhtään ihmettele. Titteli on ansaittu.


Yönaamio on suunnattu normaalille iholle. Sen koostumus onkin melkoisen kevyttä, hieman ehkä geelifluidimaista emulsiota. Hulahtaa ihoon miltei silmänräpäyksessä ja jättää jälkeen kevyesti kosteutetun ja sileän tuntuisen pinnan. Tuoksussa on eukalyptusta, myskiä ja kieloa. Tuoksusta sen verran, että se on mielestäni persoonallinen ja hienostunut. Koen sen hieman mausteisena ja saattaa mennä tuoksuna ihan unisexina. Tuoksu tuntuu aluksi semi-voimakkaasti, mutta on aistittavina iholla hetken kuluttua selkeästi miedompana.

Koin omalla ihollani selkeän kuorivan ja silottavan vaikutuksen jo yhdellä käyttökerralla. Tästä tuli siis oikeastaan heti ihan must-have- tuote ^_^ Varsinkin helposti karhealta tuntuvassa yläselkäni ihossa tämä teki isoimman muutoksen. Käytön jäljiltä se tuntuu selkeästi pehmeämmältä ja sileämmältä. Ja hei, tämähän toimii myös aivan valtavan hyvin esimerkiksi karheilla käsillä tehohoitona!
Kemiallisesti kuorivien tuotteiden kohdalla, kannattaa muistaa, että ne herkistävät ihon UV-valolle. Juuri nyt Suomessa ei ehkä ole niin välttämätöntä suojata varsinkaan vartalonsa ihoa auringolta. Ei ole enää ihan shortsikelit. Mutta aurinkolomalle tätä ei välttämättä kannata pakata mukaan :)


Magic Midnight Detox & Antioxidant Overnight Body Treatment - Yönaamio löytyy KICKS- myymälöistä, sekä KICKS-verkkokaupasta (14,90€/ 125ml)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina :)