maanantai 25. marraskuuta 2019

Murumuru uutuus - Hellä puhdistusmaito


Tuote saatu blogin kautta.Jos jotakin kotimaista luonnonkosmetiikkaa fanitan, niin se on Murumuru :) Olen testaillut melkoisen määrän Murumurun kosmetiikkaa ja kaikesta olen tykännyt paljon ja joihinkin tuotteisiin ihan hurahtanut. Innostuin samantien Murumurun uutuudesta: Puhdistusmaidosta. Murumurulta löytyy myös toinen putsari, puhdistusvaahto.Murumurun puhdistumaito on määritelty sopimaan kaikille ihotyypeille, myös kuivalle ja herkälle iholle. Puhdistumaidon hoitavina raaka-aineina ovat antioksidanttinen ja C-vitamiinipitoinen mustaherukansiemenöljy, sekä tietysti punoitusta hälventävä murumuruvoi. Putsarin sisältämä puna-apilauute on ominaisuuksiltaan antioksidanttinen. 

Puhdistumaito on koostumukseltaan juurikin sellaista kevyen maitomaista. Koostumus ei ole lirua, mutta ei paksua voidettakaan. Sellaista juuri helposti käsiteltävää kevyttä emulsiota. Tuoksu on tuttua Murumurua, makean karkkimaista.

Tykästyin putsarin käyttäytymiseen iholla. Se pyörii iholla liukkaasti ja sillä on työstöaikaa. Jotkin tämän tyyppiset putsarit tuntuvat tavallaan kuivahtavan tai imeytyvän iholle turhan nopeasti, jolloin muhitteluaika loppuu kesken. Murumuru ei näin tee, sillä kerkeää vallan mainiosti tehdä kunnollisen puhdistusoperaation :)
Mukana on emulgaattoreita ja mieto tensidi, joiden ansiosta Murumurun puhdistusmaito huuhtoutuu iholta pois vedellä oikein hyvin. En juurikaan pidä putsareista, joista iholle jää öljyisyyttä tai ns. kalvon tuntua. Murumurusta ei tällaisia fiiliksiä jää. Puhdistumaito jättää ihon tosi pehmeäksi ja hyväntuntuiseksi. 

Pumppupulloon pakattu, vegaaninen puhdistusmaito on ihan 10+ putsari, varsinkin nyt talvella kun iho kaipaa mahdollisimman hellävaraista ja ei kuivattavaa puhdistusta :)


Murumuru Puhdistumaito löytyy esim. Ruohonjuuresta (16,90€/ 100ml) ja Yliopistonapteekista (14,90€/ 100ml)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina :)