keskiviikko 20. marraskuuta 2019

Budgie - Vegaaninen tehoduo


Tuotteet saatu blogin kautta. Sis. mainoslinkkejä.


Muistatteko, kun kirjoitin ruotsalaisen Budgien vegaanisista hiustenhoitotuotteista heinäkuussa? Pirtsakat Budgiet tekivät silloin vaikutuksen allekirjoittaneeseen ja tänään palataan Budgien tuotteiden pariin. Nimittäin tehokosteuttavaan duoon, jotka todellakin ansaitsevat saada näkyvyytensä. 

Itseasiassa Budgien The Hydrating Shampoo ja The Hydrating Conditioner eivät sovi hiuksilleni aivan täydellisesti 10/10 yhteen, mutta käytän näitä silti ja siihen on syynsä ^_^
The Hydrating Shampoo* (11,90€/ 300ml) on kokemuksena ehdottomasti luksusmainen. Sulfaatiton koostumus vaahtoaa runsaan kermaisesti. Shampoo sisältää mm. teetä, inkivääriä ja kanelia, sekä useita kosteutta sitovia humektantteja. 

Koin tämän omissa hiuksissani enemmänkin hoitoshampoona tai jonkinlaisena 2in1- shampoona. The Hydrating shampoon jäljiltä omat hiukseni nimittäin tuntuivat kuin tehokkaan hoitoaineen jäljiltä. Kosteutetut, pehmeät ja selvitetyt. Shampoo tuntuu itseasiassa niinkin hoitavalta, että en voi käyttää sitä päivittäin, vaan tarvitsen välissä ärhäkämmän shampoon. Tämä shampoo on silti vinkkaamisen arvoinen niille tyypeille, joilla letti on enemmänkin sellaista kuivaa kähärää ^_^
The Hydrating Conditioner* (12,90€/ 300ml) jatkaa hyvinkin intensiivisesti hoitavalla linjalla. Hoitoaine sisältää mm. pehmentäviä risiini- ja kookosöljyjä, sekä hiusta tehokkaasti selvittäviä kvatteja. Vaikutusajaksi tälle riittää 1 minuutti, mutta tehokkaampaa hoitoa havitteleva voi pidentää vaikutusaikaa jopa 10 minuuttiin. Ehkäpä arvaattekin, että omaan pehkooni riittää vallan mainiosti tuo 1 minuutti. Tämä on nimittäin hoitavaa tavaraa! Koen tämän omissa hiuksissani sijoittuvan jonnekkin tehokkaan hoitoaineen ja tehohoitavan hiusnaamion välimaastoon. Tätäkään en siis päivittäin muhittele hiuksissani, joka on helposti rasvoittuvaa sorttia. Tämä toimii itselläni 1-2 kertaa viikossa "spesiaalihoitsikkana".The Hydrating shampoo ja hoitoaine yhdessä kosteuttavat, hoitavat ja pehmentävät hiusta erittäin tehokkaasti. Efektin huomaan hiusissani selkeästi vain jo yhdellä hoitokerralla. Helposti rasvoittuville hiuksille nämä eivät välttämättä ole se kaikkein sopivin vaihtoehto, mutta kuivista tai erittäin kuivista hiuksista kärsivän kannattaa nämä Budgiet tsekata ^_^  Molemmat tuotteet ovat erittäin riittoisia ja pieni määrä tuotteita kerrallaan riittää. Tuotteissa on miedohkot, pirteän raikkaat tuoksut.

Budgien koko tuotevalikoiman löydät Kicksiltä, sekä heidän verkkokaupasta*Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina :)