perjantai 11. lokakuuta 2019

KORA Organics - Noni Glow Face OilLämpimät kivat säät loppuivat kuin seinään ja nyt yhtäkkiä saa taas hytistä ja vetää villasukat jalkaan. Loppusyksy on luonnon väriloiston puolesta varsin mukavaa aikaa, mutta koleudesta ja vähentyneestä valosta en välitä. Ja sitten se same old story... Viilentyneet ilmat ja keskuslämmityksen lisääntymisen johdosta iho alkaa kiristää ja kuivua. Kesän kevyet tuotteet eivät enää monelle riitä vaan tarvitaan tehokkaampaa hoitoa.Kasvoöljyt on sellainen ihonhoidon genre, josta ei varmaankaan enää tule koskaan luovuttua. Tykkään useimmiten yhdistää kosteusvoiteen ja kasvoöljyn, mutta nykyään voisin sanoa, että jos jompi kumpi olisi valittava niin sitten kasvoöljy. Kasvoöljyt eivät itsessään kosteuta ihoa vedettöminä tuotteina. Mutta sen sijaan ne lukitsevat iholle erikseen kerrostetun kosteuden ja estävät kosteuden haihtumista iholta. Kasvoöljy toimii iholla siis okklusiivisesti. Laadukkailla raaka-aineilla formuloitu kasvoöljy myös ravitsee ihoa tehokkaasti ja samalla pehmentää ihoa. Tuloksena on pehmeämmän tuntuinen ja siloisemman näköinen tekstuuri.
Viimeaikaisia kasvoöljysuosikkeja on ollut vegaaninen ja 100% luonnollinen KORA Organics Noni Glow Face Oil.Noni Glow Face oil on pakattu pirtsakan keltaiseen pipettipulloon. Pipettipullot ovat mielestäni melkeinpä 10/10 ratkaisu kasvoöljyjen pakkauksiksi. Kasvoöljyt on käytössä ihan super riittoisia, niitä kun tarvitaan vain muutama tippa per käyttökerta. Pipetillä annostelu onnistuu just, eikä melkein. Hyvä juttu varsinkin arvokkaampien tuotteiden kohdalla, kuten vaikka tämä KORAn tapaus.


Noni Glow kasvoöljyn pohja on ruusunmarjaöljyssä, joka onkin jo pitkään tainnut nauttia samankaltaista ihonhoidon raaka-ainesuosiota, kuin vaikkapa hyaluronihappo. A- ja C-vitamiinipitoinen, sekä omega 3- ja 6- rasvahappoja sisältävä ihmeöljy on kuulunut myös omiin suokikkeihini vuositolkulla. Linolihappopitoinen ruusunmarjaöljy soveltuu myös muiden ihotyyppien lisäksi hyvin usein myös rasvoittuvalle ja helposti tukkeutuvalle iholle. Ruusunmarjaöljy edistää myös tehokkaasti pienten arpijälkien paranemista iholla.
Jojoba- ja auringonkukkaöljy sisältävät mm. E-vitamiinia ja granaattiomenan- ja tyrnin siemenöljyt tuovat omat antioksidanttiset C-vitamiinilatauksensa Noni Glow kasvoöljyyn. 

Ja sitten vähän luksusta ja extraa; KORAn kasvoöljyssä on mukana myös damaskoksen ruusuöljyä. Kallisarvoinen ruusuöljy on antioksidanttista, sekä punoitusta hälventävä ja sillä sanotaan olevan myös aromaterapeuttisia vaikutuksia - mielialaa kohottava ja rauhoittava. 

Kasvoöljyssä on tietenkin mukana myös noni hedelmän uutetta, se KORAn "oma juttu". Kyseinen eksoottinen hedelmä on ladattu täyteen antioksidantteja, sekä myöskin A- ja C-vitamiineja ja on myös ominaisuuksiltaan tulehdusta rauhoittava. 
Noni Glow Face oilin sisältö on siis varsin vakuuttavaa tavaraa. Se myös tuntuu iholla tosi mukavalta. Harva tykkää paksuista ja liian rasvaisen tuntuisista öljyistä. Noni Glow Face oil imeytyy ihoon erittäin sukkelasti ja ei jätä niljakasta pintaa, mutta kylläkin terveen näköisen hehkun. 


KORA Organics Noni Glow Face oil - kasvoöljy esim. Kicksillä* (69€/ 30ml) ja Yliopistonapteekista myös saatavilla edullisempi kokeilukoko (27,80€/ 10ml). KORA Organics saatavilla myös Stockmanneilla ja Sokoksilla.

Pr-näyte. 
*MainoslinkkiJoko olette ottaneet kasvoöljyt käyttöön? Onko teillä omia suosikkeja kasvoljyissä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele :)