torstai 19. syyskuuta 2019

Jean Paul Gaultier - Le Beau
Tuoksuista tykkääville on varmastikin herra nimeltä Jean Paul Gaultier tuttu. Gaultierin klassikko, Le Male on monien suosikkituoksu. Kyseinen tuoksu lukeutuu myös ehdottomasti omiin suosikkeihini.

Gaultierilta on hiljattain lanseerattu uutuustuoksu. Kyseessä on Le Beau.
Tuoksu on pakattu upeaan sinivihreään tölkkiin, jonka sisältä paljastuu tutun muotoinen miestorso. 
Olen aina fanittanut suurella sydämellä Gaultierin tuoksuja ja tällä kertaa suorastaan jännitin ottaa tuoksun testiin. Jotenkin Gaultierilta odottaa aina niin paljon. Mutta eipä tarvinnut tälläkään kertaa pettyä. Tämä tietysti kolahti meikäläiseen samantien ^_^


Le Beaun  tuoksunuotit ovat:


Alkutuoksu - Bergamotti
Sydäntuoksu - Kookos
Pohjatuoksu - Tonkapapu


Tuoksunuotit ovat melkoisen simppelit, mutta aina ei tarvitsekaan olla monimutkaisia yhdistelmiä, että tuoksu olisi hurmaava. Tuoksu avautuu raikkaalla, sitruksisella bergamotilla.

Ja sitten se jännittävin osuus, eli kookos. Kookoshan on tuoksuna (ja makunakin) aikamoinen mielipiteiden jakaja. Itse tykkään kookosen tuoksusta ihan kreisinä :) Le Beaussa kookos on läsnä selkeän intensiivisenä, mutta ei kuitenkaan ehkä sellaisena kun sen äkkiseltään ajattelisi. Luulen, että pohjatuoksun tonkapapu pyöristää sitä pehmeämmäksi ja hieman puumaiseksi. 

Tuoksu on mielestäni olemukseltaan todella tyylikäs. Pehmeä ja lämmin. Tämä tuoksuu iholla aluksi melko intensiivisesti, mutta tuoksu muuttuu melko nopeasti miedommaksi ja kestää iholla useita tunteja. Täytyy sanoa, että tämä on mielestäni kuluneen vuoden parhaimpia tuoksulöytöjä :)


Jean Paul Gaultier Le Beau esim. Sokoksella ja Stockmannilla 74,90€/ 75mlPr-näyte.
2 kommenttia:

 1. Siis nämä sinun kuvat ovat niin upeita ja ammattitaitoisia.
  Ostin kyseisen tuoksun miehelleni syntymäpäivänä ja hän piti siitä kyllä kovasti. -Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ☺

   Tuoksujen ostaminen toiselle ihmiselle on aina hieman haastavaa. Mukava kuulla, että miehesi tykkäsi tästä tuoksusta 😊

   Poista

Kommentoi, kysy, utele :)