maanantai 23. syyskuuta 2019

Pulpe De Vie - Ruokahävikin hyödyntämistä luonnonkosmetiikassa
Kosmetiikkarintamalla syksyn hauskin tapaus saattaa olla tässä. Nimittäin ranskalainen, Ecocert- sertifioitu Pulpe De ViePulpe De Vien ideologian takana on taistella ruokahävikkiä vastaan. 


Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Pulpe De Vie hyödyntää tuotteissaan vain myymättä jääneitä kasviksia ja hedelmiä, tai esim. ulkonäkönsä vuoksi myyntiin kelpaamattomia yksilöitä (esim. harva kuluttaja valitsee kurkkujen seasta ostoskärryynsä, sitä kaikkein kippuraisemmaksi kasvanutta kurkkua). Näistä myymättä jääneistä yksilöistä Pulpe De Vie sitten valmistaa tuotteisiinsa ravinnerikkaat ja antioksidanttipitoiset vedet, uutteet ja öljyt. Pulpe de Vien tuotteista jokainen sisältää vähintään 99% luonnon raaka-aineita.Pulpe De Vien pakkausdesign on jotenkin älyttömän pirteä ja kutsuva. Jotenkin näkisin, että myös perheen nuoriso kiinnostuisi tämän näköisestä luonnonkosmetiikasta. Vaikka tosin Pulpe De Vieltä löytyykin myös anti-agelinja :) Niin ja ellen ihan väärässä ole, niin kaikki Pulpe De Vien tuotteet kustantavat alle 20€, eli suhteellisen kukkaroystävällinen tapaus myöskin.


Pulpe De Vien tuotevalikoima on melkoisen laaja ja esittelen nyt tässä postauksessa joitain omasta mielestäni mielenkiintoisimpia tuotteita. Näissä tuotteissa on muuten aivan älyttömän herkulliset, hedelmäiset tuoksut ^_^
Sweet Little Face - Puhdistusvaahto   n. 10,50€/ 125mlPutsarin tehoaineita ovat mm. sitruunamelissa-, greippi- ja tomaattivesi. 

Pulpen puuhdistusvaahdon koostumus on semi-kermainen mousse, ei tiskivaahtomainen. Tuoksu on kirpeän greippinen. Puhdistuvaahto sisältää vain  mietoja tensidejä ja on sulfaatiton. Sweet Little Face puhdistusvaahto tuntuu käytössä tehokkaasti puhdistavalta, mutta erittäin hellävaraiselta. Puhdistuksen jälkeen iho ei tunnu ollenkaan pari numeroa liian pieneltä :)
Singing in the Rain - Tehokosteuttava suihkeseerumi   n. 10,50€/ 125mlTässä on Pulpe De vien tuote, joka nousi välittömästi isoksi suosikiksi :)


Tehoaineina mm. Ruusu-, taikapähkinä-, sitruunamelissa- ja viikunavesi. Kosteutta iholle sitovat glyseriini ja hyaluronihappo.

Suihkeseerumi on koostumukseltaan nestemäinen ja erittäin tehokkaasti kosteuttava. Ihoa "juottava" vaikutus tuntuu jo yhdellä kerrostuksella (humektanttipitoisuus lienee korkeahko). Tässä on kaiken lisäksi ihan älyttömän hyvä tuoksu! Tuoksu on täyteläisen hedelmäinen, mutta en silti tunnista tuoksua mistään aikaisemmin tutuksi. Tuoksu kuitenkin hälvenee, iholta hyvinki nopeasti. 


Like a Diamond - Heleyttävä ja kosteuttava kasvoseerumi  n. 15,60€/ 30mlTehoaineina mm. kiivi-, taikapähkinä- ja ruusuvesi, sekä koivunmahla ja luumunkiviöljy. Kasviuutteet, sekä hyaluronihappo.

Like a Diamond kasvoseerumissa on tietysti jälleen ihan superherkku sitruksinen tuoksu. Seerumia voisi kuvailla kevyesti kosteuttavaksi, sillä siitä ei jää tehokosteuttavien seerumeiden tapaan ollenkaan tahmeaa pintaa. Like a Diamond antaa välittömästi heleyttävää efektiä iholle, sisältämänsä mica-jauheen ansiosta, joka heijastaa valoa. Efekti on hyvinkin maltillinen.
Miss Sunshine - Geelimäinen Detox- kasvovoide  n. 13,10€/ 40mlTehoaineina mm. melonivesi, tyrniuute ja jojobaöljy.


Nimensä mukaisesti tämän koostumus on hieman geelimäinen emulsio. Raikkaan keltainen emulsio hulahtaa nopeasti ihoon, eikä jätä tahmapintaa. Kiva, kevyesti kosteuttava tuote. Sopii hyvin varsinaisen kasvovoiteenkin alle tuomaan lisäkosteutta ja hoitoa, tai sellaisenaan esim. rasvoittuvalle iholle. Ja siis varmasti ihan kymppi kesätuote ^_^

Shine - Heleyttävä ja kosteuttava kasvovoide  n. 13,10€/ 40ml


Tehoaineina mm. Greippiä, luumua, porkkanaa ja hyaluronihappoa.


Shine kasvovoiteessa on myös mukana mica-mineraalia, joka tuo iholle välittömästi heleyttävän efektin. Kasvovoiteessakin efekti on hillitty, ei tarvitse pelätä discopallo-efektiä. Greipin tuoksuisen kasvovoiteen koostumus on aika kevyt ja se sopii ehkä parhaiten normaalista rasvoittuvalle iholle.

Pulpe De Vie on myynnissä Sokoksella ja Ruohonjuuressa.

Pr-näytteitä.
4 kommenttia:

 1. Kyllä kuulostavat mielenkiintoisilta ja pakkaukset on todella onnistuneet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään kans paljon ☺ Hinta-laatusuhde on näissä tosi kohdallaan ja tuotevalikoima laaja. Ja pakkaukset on tosiaa pirteät 😄

   Poista
 2. Tuota greippiä sisältävää kasvovoidetta on kyllä testattava, jahka parin viikon sisään loppuu nyt käytössä oleva. Ideologia viehättää ja hintakin on todella hyvä. Toki moni muukin tuote kiinnostaa valikoimasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tykästyin näiden testattujen tuotteiden laatuun siinä määrin, että alkoi myös kiinnostaa vielä pari muutakin Pulpen tuotetta. Tantalize Me!- puhdistusöljy kiinnostaisi erityisesti ^_^

   Poista

Kommentit piristävät aina :)