lauantai 17. elokuuta 2019

Kivvi - Makean marjaisaa
Kosmetiikkaa voi fiilistellä monesta eri näkökulmasta. Toista miellyttää kallis luksus, tai vaikkapa viimeisen päälle hiottu tuotekoostumus. Tai sitten on niitä, joille kosmetiikassa painaa aivan erityisesti tuoksumaailmat. Vinkkaankin nyt tässä postauksessa Kivvin sertifioiduista luonnonkosmetiikan tuotteista, joissa on ihan älyttömän herkulliset tuoksut, mutta myös laadukkaat ainesosat :)


Kivvin Karpalo kasvopuhdistus* (16,95€/ 150ml) on sulfaatiton ja erittäin hellävarainen iholle. Tuoksu on makean marjaisa. Karpaloputsari vaahtoa ihan minimaalisesti ja huuhtoutuu helposti pois iholta. Tykkään tosi paljon tämän tuoksusta, mutta ehdotonta plussaa tälle täytyy antaa siitä, että iho ei jää yhtään kiristeleväksi pesun jäljiltä. Karpaloputsarissa on mm. hoitavaa jojobaöljyä ja kasviuutteita.


Kivvin Vadelma kasvovesi* (15,88€/ 150ml) vasta onkin tuoksutapaus. Kuvitelkaapa tuore vadelmasurvos, siltä tämä tuoksuu! :) Kasvovesi sisältää mm. vadelmavettä ja vadelmauutetta. Muita hyviksiä tässä ovat rauhoittava aloe vera, ja kosteutta sitovat humektantit. Vadelma kasvovesi on myös alkoholiton. Siispä varsin mainio kosteuttava kasvovesi ^_^ 


Kivvin tuotteita voi ostaa Waku-Organics verkkokaupasta*
Pr-näytteitä.
*mainoslinkkiEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele :)