keskiviikko 21. elokuuta 2019

Lisää Kivvi luonnonkosmetiikkaa

Kirjoittelin edellisessä postauksessa latvialaisesta luonnonkosmetiikasta, Kivvistä. Ja nyt seuraakin sitten Kivville jatkopostaus. Edellisessä postauksessa esitellyt kasvopesu ja kasvovesi vakuuttivat toimivuudellaan, hyvillä ainesosilla ja erityisesti herkullisilla tuoksuilla. Tässä postauksessa esittelen Skin Renewals- sarjan seerumin, sekä päivävoiteen. Näissä ei olekaan marjaisat tuoksut, vaan hedelmäiset ^_^

Skin Renewals - Uudistava kasvoseerumi* (39,60€/ 30ml) on  pakattu näppärään pumppupulloon. Seerumi lupaa uudistaa ihoa, sekä stimuloida kollageenin ja elastiinin tuotantoa. 

Seerumi sisältää mm. ruusuvettä, ja ravitsevaa skvalaania. Kosteutta iholle sitovat tutut glyseriini ja hyaluronihappo. Seerumi sisältää myös SPRING VITALITY- yhdisteen, joka käsittää lumikellon-, narsissin-, sekä mulperinmarjauutteet. Kokonaisuuden kruunaa stabiloitu C-vitamiinijohdannainen. 

Seerumissa on tosi kiva hedelmäinen tuoksu, joka tosin hälvenee pikaisesti iholta levityksen jäljiltä. Koostumus on geelimäistä, ei valuvaa. Kosteuttavissa tehoissa ei ole kyllä mitään moitteen sijaa ja iho tuntuu seerumin jäljiltä jopa hieman napakoituneelta. Napakoittava vaikutus voisi olla yhtä kuin kiinteyttävä vaikutus, mutta napakoittava on terminä enemmän mieleeni :) Varsin hyvä seerumitapaus!


Skin Renewals- Anti-age Päivävoide* (42,60€/ 50ml) Olikin sitten aika mielenkiintoinen purkkitapaus. 

Päivävoide on pakattu ihan tuttuun purkkimuotoiseen pakkaukseen, mutta... Enpä muista aiemmin taistelleeni vastaavanlaisesti, että saisin välikannen auki. Väänsin ja kiskoin lähes väkivalloin ja tuumailin hämmentyneenä, että mitä ihmettä? Ei aukea, ei. No sitten Waku-Organicsilta osattiin kertoa, että kyseistä välikantta ei olekaan tarkoitus saada auki :D Kuten ylläolevassa kuvassa voi nähdä, on purkissa vähintäänkin näppärä annostelumekanismi. Välikannen kumista "vempainta" on tarkoitus pumpata, jolloin voidetta ilmestyy toisesta päästä välikannen pintaan. Eli hygieniakriteerit vähintäänkin täyttyy, kun ei tarvitse purkissa sormiansa dipata, ja toisaalta ei tarvitse säätää spaattelin kanssa. 

Niin ja Skin Renewals- päivävoiteesta tuli itselleni ihan suosikkituote! :)

Päivävoide sisältää myös edellä mainitun seerumin tavoin SPRING VITALITY- kasviuuteyhdisteen, hyaluronihappoa, sekä stabiloidun C-vitamiinijohdannaisen. Ihoa ravitsevan ja pehmentävän funktion hoitavat mm. jojobaöljy, sekä sheavoi.

Varmaan jo arvaattekin, että tuoksu on herkullisen hedelmäinen. Tässä voiteessa on omaan makuuni melkoisen täydellinen koostumus. Kevyt ja fluidimainen koostumus, joka samalla tuntuisi syväkosteuttavan, mutta myös pehmentävän ihoa tehokkaasti. Jälkituntu iholla on samettinen, vailla kiiltoa. Luulen, että ihoni pärjäisi tällä jopa talvellakin. Tämä on vuoden parhaimpia voidelöytöjä ^_^Kivvin tuotteita voi tilata Waku-Organics verkkokaupasta
Pr-näytteitä.
*mainoslinkki4 kommenttia:

 1. Vihdoinkin kehitetty perinteisille purkeille hygieeninen annostelusysteemi! Kätevä innovaatio, jonka soisi yleistyvän nopeasti. Mulla ainakin jää ostamatta hyväkin voide, jos se on pakattu purkkiin.
  Hedelmäiset tuotteet kuulostaa ihanilta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kieltämättä kätevä systeemi :) Mä itse myös suosin enemmän esim. tuubeja tai sitten pumppupulloja.

   Poista
 2. Mä olen aina rakastanut Kivvin pakkauksia, ne on jotenkin ihanat. Mä oikeasti ihmettelen, ettei useammilla ole perinteisissä purkeissa tota ilmatiivistä systeemiä esim. Jane Iradalelta, Patykalta, Bakelilta yms. monilta muilta löytyy. Olen usein puhunut tota valmistajille ja syy purkkeihin melkein kaikilla on jenkit, jotka rakastaa niitä. Ehkä ne voisivat tehdä meille eurooppalaisille omat pakkaukset? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään myös Kivvin pakkauksista ^_^ No tämä oli tosiaan ensimmäinen kerta, kun mulla tuli tällainen pakkaustyyli vastaan! Mutta tosiaan tätä saisi olla enemmänkin :)

   Poista

Kommentit piristävät aina :)