tiistai 30. heinäkuuta 2019

Budgie - Vegaanista ja toimivaa hiustenhoitoa










Budgie on ruotsalainen hiustenhoitobrändi, jonka koko tuotevalikoima on vegaaninen. Budgien nimen tarina on aika hauska ja vähintäänkin erilainen. Budgie nimi ja tuotteiden keltainen väri viittaa undulaatteihin! "Undulaatit  kun ovat kaikki yksilöllisiä, kuten ihmisetkin". Hieman hymyilytti, kun tätä luin :)

Budgielta tosiaan löytyy laajahko valikoima tuotteita hiustenhoitoon ja hiustenmuotoiluun. Pääsin itse kokeilemaan Budgielta syväpuhdistavaa shampoota, tehohoitoa, kuivashampoota ja UV-suojalla varustettua hiussuihketta.







The Apple Cider Scrub*  14,90€/ 125ml



Tajusin tämän tuotteen käyttöönoton myötä, että en ole omistanut herran aikoihin mitään hiuksille suunnattua syväpuhdistavaa shampoota. Jotenkin sellaisten olemassa olo oli päässyt unohtumaan.

Budgien omenaviinietikkaa sisältävä syväpuhdistava shampoo vaahtoaa todella runsaan kermaisesti jo pienellä määrällä. Shampoo sisältää myös piioksidia, jonka tarkoitus on kuoria hiuspohjaa mekaanisesti. The Apple Cider Scrub on erittäin voimakkaasti pesevä, mitä voi odottaakin  syväpuhdistavalta shampoolta. Huuhtelun jäljiltä hiukset ovat todella nitisevän puhtaiksi pestyt. Shampoon sisältämä kuoriva partikkeli tuo samalla extrapuhdistavaa tuntua. Tuoksu on jännä. Raikas, mieto ja ehkä siinä on hieman omenaviinietikan aromia?






The Moisture Boost*  14,90€/ 125ml




Tehohoito yllätti ensimmäisellä kerralla, sillä en osannut odottaa, että kirkkaan keltaisesta tuubista tulee ulos räväkän pinkkiä voidetta :D Blondit tyypit luultavasti epäröisivät tässä vaiheessa hieroa kyseisestä tehohoitoa päähänsä, mutta se ei siis kuitenkaan hurjasta väristään huolimatta värjää hiuksia :)

The Moisture Boost levitetään hiuksiin joko ennen tai jälkeen shampoopesun. Miten nyt parhaaksi sen kokee. Tehohoito lupaa kosteuttaa ja ravita hiuksia. Ja siis pinkki väri tuo heti vähän jotain extraa suihkuelämyksiin, jos sellaisten perässä sattuu olemaan. 

The Moisture Boost ravitsee hiuksia risiini- ja riisinleseöljyillä, sekä sheavoijohdannaisella. Tehohoitsikka sisältää myös kvatteja, joiden ansiosta hiukset selvittyvät erittäin hyvin (oikeastaan jo heti tuotteen levitysvaiheessa). Tämä on varsin pätevän tuntuinen tehohoito, joka tosiaan tekee hiuksille tuntuvan tuloksen. Hoidon jäljiltä hiukset tuntuvat ihan erityisen pehmeiltä ja hoidetuilta. Tehohoidon titteli kyllä lunastetaan.

Tuoksuksi tälle on määritelty Green Vibes, eikä aavistustakaan mihin nimi viittaa - ilmeisesti johonkin vihreään? En koe tämän tuoksua mitenkään vihreänä. Enemmänkin makeana ja mausteisena, ehkä ihan aavistuksen itämaisena. Anyway, mieto ja todella herkullinen tuoksu ^_^






The Undercover Dry Shampoo*  9,90€/ 200ml




Kuivashampoo ei oikein meinannut motivoida testailuhetkiin, mutta onneksi silti kokeilin. On nimittäin erittäin hyvä sellainen!

Tässä on tosi hyvä, hieman persikkainen tuoksu. Kuivashampoo vie hiuksista rasvaisuuden tunnun riisitärkkelyksen avulla. Hiuksia puhdistava efekti onkin erittäin tehokas, mutta Budgien "kuiviksessa" on pieni lisäominaisuus, mihin itse tykästyin heti. Tuotteen sisältämä piioksidi tuo hiuksiin sopivasti rouheutta ja rakennetta. Ihan kuin hiuspuuterin tavoin. Tällä saa siis samalla kevyttä pitoa. Kuivashampoo ei myöskään jätä näkyvää jälkeä hiuksiin. Tosi näppärä, tykkään ^_^






The Sunblocker Mist*  12,90€/ 100ml




Tunnustuksia: Ei ole koskaan millään lailla jaksanut kiinnostaa suojata pääkarvoitustani UV-säteiltä. Se on jo saavutus meikäläisellä, että jaksaa naamaansa laittaa UV-suojan :)

Noh, mutta sen lisäksi että The Sunblocker Mist lupaa suojata hiuksia auringolta, se tarjoaa samalla hiuksille ja hiuspohjalle hoitoa. Hoitavuutta tuovat riisinleseöljy, sekä kookos- ja persikankukkauutteet. Monitoimisuihke antaa myös samalla hiukseen vettä hylkivää suojaa, kiiltoa ja taltuttaa pörröisyyttäkin.

Suhteeni tällaisiin hiuksiin jätettäviin tuotteisiin on aina ollut hankala. Koska hiukseni - tai oikeastaan hiuspohja- on niin pikavauhtia rasvoittuva, en sinne tosiaankaan mitä sattuu voi suihkia. Megasuperhoitavat suihkeet ovat esim. big no no no

Mutta Budgie. Tämä sopii jopa minun hiuksille ainakin maltillisesti käytettynä. Mukavan kevyen tuntuinen hiuksissa, ilman lätsäyttävää tai likaisen tuntuista efektiä. Ja tässäkin on tuoksu tosi kiva. Raikas ja aurinkoinen. 





Budgien koko valikoimaan voi tutustua KICKS-myymälöissä ja KICKSin verkkokaupassa* 




Pr-näytteitä.
*mainoslinkki





2 kommenttia:

  1. hei ! kiitos mielenkiintoisesta blogista -
    Osaatko kertoa mielenkiintoisimmat ispiraatio blogit ja sivut kauneuden ja hyvinvoinin saralata jotka ovat suunnattu miehille ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Ei kyllä nyt juurikaan tule mieleen varsinaisesti miehille suunnattuja blogeja tältä genreltä. Itse tykkään seurata blogit.fi sivustoa, josta klikkailen itseäni kiinnostavia postauksia luettavaksi :) Suomessa tuntuu olevan kovin vähän miehille suunnattuja kosme/kauneus-blogeja tai sitten en ole vain itse niitä löytänyt.

      Poista

Kommentoi, kysy, utele :)