maanantai 22. heinäkuuta 2019

Mossa - Kevyttä kesäänJa niin ne kunnon hellekelit pääsivät vihdoin Suomeenkin asti :) Ainakin koko alkava viikko taitaa mennä melkoisen porotuksen alla, joka tietysti laittaa myös ihon koville.

Varmaan aika harva tykkää tällaisilla helteillä levitellä hipiällensä mitään kovin paksuja kreemejä. Itse en ainakaan halua. Joku paksu vartalovoi on jo ajatustasolla ihan ällöttävä. Ainakin itse koen, että paksut voiteet tällaisilla keleillä jäävät jotenkin muljuamaan iholla ja tuntuvat aivan liian raskailta. Ja varsinkin jos pukkaa vähänkin hikeä pintaan, niin muljuamis-efekti on taattu.

Kevyttä koostumusta siis saa olla, ja sellaista tarjoilee Mossa.

Mossan luonnonkosmetiikkaa oleva Multi Moisture vartalovoide sopiikin kesähelteille, kuin nenä päähän! 

Mossan vartalovoiteeseen tuo ravitsevan ja pehmentävän elementin auringonkukkaöljy. Mukana on myös ruusuvettä ja antioksidanttista karviaismarjan uutetta. Voiteen tuoksu on superraikas, mutta mieto, ilmeisestikin karviaisen tuoksuinen jos oikein aistin. Mossan vartalovoiteen tekniset raaka-aineet, alkoholi ja dikapryylikarbonaatti saavat vartalovoiteen koostumuksen tuntumaan iholla uskomattoman kevyeltä ja miellyttävältä. Iho tuntuu siis voiteen jälkeen kosteutetulta ja pehmeältä, mutta täysin ilman nahkeaa tai rasvaista jälkituntua. 

Multi Moisture vartalovoide miellyttänee varmasti myös niitä, jotka eivät jaksa odotella yhtään vartalovoiteen imeytymistä. Mossa nimittäin hulahtaa ihoon turhia vitkuttelematta. Multi Moisture vartalovoide on ehkä ideaalein normaalista ajoittaiseen lievään kuivuuten taipuvaiselle iholle. Karhean kuivalle iholle Mossa lienee aivan liian hentoista tavaraa :)Mossa Multi Moisture vartalovoide House of Organicilla* 12,50€/ 200ml tai Hyvinvoinnin* 13,95€/ 200ml
Pr-näyte.
*mainoslinkki

2 kommenttia:

  1. Monta kertaa ollut mielessä ostaa tää kokeiluun, kunhan pääsis muista ensin eroon. Oon tykännyt todella paljon Mossan Mansikka- shampoosta ja hoitoaineesta, joten en yhtään epäile ettei tää olis hyvä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mossalla on paljon sellaisia perushyviä tuotteita. Mossasta tullu itelle vähän sellainen luonnonkosmen Herbina. Uskaltaisin ostaa random tuotteenkin kiireessä 😊

      Poista

Kommentit piristävät aina :)