perjantai 26. heinäkuuta 2019

Fokuksessa ruusu


Yhteistyössä: Bearel

Roses are red and violets are blue...Mielestäni maailman upeimpiin kukkiin kuuluva ruusu, on monen suosikkikukka. Sen lisäksi, että ruusuja usein annetaan tärkeille ihmisille, se on myös suosittu raaka-aine kosmetiikassa. Korealaiselta The Skin Houselta löytyy varsin mainio tapaus. Rose Water Mist kasvosuihke sisältää 50% ruusuvettä. Mutta mitä hyötyjä ruusuvedestä iholle on?


Ruusuvesi tietenkin kosteutta ihoa tehokkaasti, samalla kun se hillitsee tulehduksia. Ruusuvesi vaikuttaa positiivisesti epäpuhtauksiin, sekä laskee myös ihon punoitusta. Ruusuvesi sisältää myös runsaasti antioksidantteja, joka antaa sille myös anti-age funktion. Antibakteerinen ruusuvesi myös nopeuttaa pienten ihovaurioiden ja naarmujen paranemista.

Ruusun suihkuttelu iholle kuulostaa siis varsin hyvältä idealta :)


Inci: Rose water, Glacier Water, Butylene glycol, 1,2-Hexanediol, Allantoin, Panthenol, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Ethylehexylglycerin, CI 16185
The Skin Housen kosteuttava kasvosuihke sisältää ruusun lisäksi mineraalipitoista vulkaanista vettä, ihoa tehokkaasti rauhoittavaa allantoiinia, korjaavaa pantenolia, huokosia supistavaa taikapähkinää, virkistävää ja kosteuttavaa kurkku-uutetta, sekä rauhoittavaa ja kosteuttavaa aloeta. Kosteuden iholle sitovat humektanttiset butyleeniglykoli ja 1,2 hexanediol.The Skin Housen kasvosuihkeessa ei ole erikseen lisättyjä hajusteita, mutta se ei ole silti täysin tuoksuton. Suihke tuoksuu erittäin miedosti ja tuoksu tuntuu miellyttävältä, ruusuiselta ^_^
Kasvosuihke tulee putelista sen verran hienona sumuna, että sitä on ilo suihkia kasvoille (se sopii hienojakoisuutensa vuoksi myös meikin päälle) sillä se ei pärski kasvoja märäksi.

Suihke tuntuu virkistävältä (varsinkin nyt helteillä!) mutta sen kosteuttavat ominaisuudet ovat myös varsin hyvät. Rose Water Mistillä voi aivan hyvin korvata perinteisen kasvoveden, sillä muutama kerrostus tällä saa iholle aikaan selkeän kosteushunnun. 


The Skin House Rose Water Mist Bearel-verkkokaupassa* 11,12€/ 80ml.Tuote saatu Bearel-verkkokaupasta.
*mainoslinkki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele :)