torstai 4. heinäkuuta 2019

3 tärppiä rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholleSe on sitten heinäkuu. Itselläni tämä kuukausi pyörähti käyntiin "mukavasti" flunssan voimalla. Kurkku on kipeä, nenä vuotaa ja on tukossa kätevästi yhtäaikaa. Väsyttää ja olo on kurja. Saan harvoin flunssan, mutta kun sen saan, tuntuu se luissa ja ytimissä. Kyllä se tästä.Ajattelin tässä postauksessa vinkata muutamasta hyvästä tuotteesta, jotka sopivat erityisesti epäpuhtaalle ja/tai rasvoittuvalle iholle. Oma ihoni on ympäri vuoden enemmän tai vähemmän rasvoittuva ja tykkää kallistua myös epäpuhtauksiin, ellei hoitoon panosta. Kesä tuntuu vaikuttavan aina ihoon siten, että ihon rasvoittuvuus lähtee ihan lapasesta.  Ja jos ei nyt ihan finnejä tupsahda, niin ainakin hyvin herkästi pikkunäppyä ja muuta ei-toivottua röhelöä.
Skin Treat Anti-Blemish Gel Cleanser*  (10,32€ /100ml) on määritelty vartalonpuhdistusaineeksi ja toimiikin siinä hyvin. Kevyesti vaahtoava, sulfaatiton koostumus sopii kuitenkin näppärästi myös kasvojen puhdistukseen. En ole kokenut tämän kuivattavan ihoa ollenkaan. Skin Treatin geeliputsari sisältää myös näppyjä nujertavaa sinkkiä, sekä teepuuöljyä. Jos ei tykkää teepuuöljyn tuoksusta, tämä ei ole juttusi. Putsari nimittäin tuoksuu juurikin voimakkaasti teepuuöljylle. 


Putsarin nuuhkuttelu toimii muuten mainiosti myös flunssanenän aukaisijana :D
 Kicks Charcoal Gel Mask*  (9,90€/ 50ml) on mustaa tököttiä, joka sisältää mm. puhdistavaa aktiivihiiltä ja piimaata. Taikapähkinä supistaa huokosia ja bisabolol rauhoittaa ihoa. Sysimusta koostumus kuivahtaa iholla vaaleanharmaaksi. Pinta kuivuu, mutta ei tunnu kuitenkaan iholla ahdistavan kiristelevältä, vaan siedettävältä. Tämä tuntuu selkeästi kirkastavan ihoa ja tuo samalla syväpuhtaan tunteen iholle. Naamion jäljiltä kannattaa iho ladata täyteen kosteutta, kerrostamalla kasvovettä tarpeen mukaan. (Rasvoittuvaa ihoa ei kannata hoitaa yrittämällä kuivattaa sitä liian pesevillä ja ärtsyillä tuotteilla. Lopputuloksena on yleensä vain entisestään lisääntyvä talituotanto. Panosta hellään putsaukseen ja muista myös käyttää runsaasti kasvovettä)
Kicks 2% BHA + 1% Zinc Concentrate Tiiviste*  (29,90€/ 30ml) sisältää nimensä mukaisesti  ihohuokosia sisältäpäin kuorivaa salisyylihappoa (liuottaa tukkeumia ja kirkastaa ihoa) sekä sinkkiä, joka myös omalta osaltaan vaikuttaa edullisesti epäpuhtauksiin ja myöskin rauhoittaa mm. ihon punoitusta. Tiivisteessä on myös ainesosalistan kolmantena ihohuokosia supistavaa taikapähkinää.

Tiivisteeksi nimetyssä tuotteessa on jännä kevyen geelifluidimainen koostumus. Tuoksuton geelifluidi pyörähtelee iholla tovin, kunne imeydyttyään ei jätä iholle juurikaan tuotetuntua. Tuntuu tepsivän pikaisesti, kuivattaen pikkunäppyjä iholta pois. Pr-näytteitä.
*mainoslinkki
 Tuoko kesä tullessaan teillekin "ihohepuleita"?

4 kommenttia:

 1. Kiitos vinkeistä, taitaa nämä kaikki mennä tilaukseen!! ;)

  VastaaPoista
 2. No arvaa vaan, ei olla ihohepuleilta täälläkään vältytty - eikä muiltakaan hepuleilta, haha :D Noeiii!

  Parempaa oloa sinne! Kesäflunssa on inhottava, I know...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kaikenlaiset hepulit silloin tällöin kuuluvat elämään :D

   Joo flunssa ei innosta ikinä, mutta ei varsinkaan heinäkuussa!

   Poista

Kommentoi, kysy, utele :)