lauantai 6. heinäkuuta 2019

Ella Baché vaahtoilua

Onko Ella Baché teille tuttu merkki? Kyseessähän on melko suosittu hoitolabrändi, jonka kuuluisampia tuotteita lienee legendaarinen tomaattivoide. Ellan olemassa olon olen tiennyt vuositolkulla, mutta en ole koskaan jostain syystä erityisemmin kiinnostunut kyseisestä brändistä. Sain kuitenkin taannoin pr-näytteenä Ella Bachen kuplivan aktiivihiilinaamion, joten näin tuli tehtyä ensikosketus sitten Ellankin tuotteisiin :) 


Tässä postauksessa siis fiiliksiä kyseisestä naamiosta. Tosin tämäntyyppiset kuplivat naamiot eivät ole itselleni ihan uusi juttu, vaan niitä on tullut aseteltua naamaan aiemminkin.Charbon Bulle Éclat niminen aktiivihiilinamio on valmistettu selluloosamassasta, jonka tehoaineet aktivoituvat ilman vaikutuksesta. Kyseessä on siis tyypillinen sheet mask/kangasnaamio, joka muodostaa vaikutusaikanaan runsaan ja kermaisen vaahdon. Naamio on suunnattu väsyneelle iholle, sekä saasteista ja tupakoinnista kärsineelle iholle. 

Tehoaineina on käytetty siis edellä mainittua aktiivihiiltä ja mm. kasviuutteita. Kupliva naamio kuorii ihon pintaa myös kemiallisesti AHA-happojen avulla. Happopitoisuus tässä lienee suhteellisen mieto, sillä varsinaiset AHA-hapot ovat tässä sitrusuutteiden muodossa (tätä ei silti suositella erityisen herkälle iholle). Vaikutusaika naamiolla on 5-10 minuuttia.

 
Ensimmäinen havaintoni naamiosta oli, että se on erityisen hyvän muotoinen. Tällä siis tarkoitan sitä, että silmänympäryksille ja huulien ympärille jää hyvin tilaa, eikä naamion asettelussa tarvitsee hermoilla tai kikkailla mitään ylimääräisiä (esim. käyttää saksia). Ellan vaahtoava naamio on myös sensorisesti mukava. Ilmeisestikin rentouttava tuntemus kasvoilla johtuu ihon ja naamion välissä tapahtuvasta kuplimisesta. Tätä naamiota voisi kivasta fiiliksestä johtuen muhitella pidempäänkin kasvoilla. Itseänsä on myös hauska tarkkailla peilistä vaikutusaikana, ja todeta näyttävänsä hassulta :D

Naamiota poistaessa iholle jää aavistuksen jäljelle vaahtoa, joka huuhdellaan pois. Epäilyksistä huolimatta, runsaasti vaahtoava naamio ei jätä ihoa kuivan tuntuiseksi ollenkaan. Iho vaikuttaa hieman kirkastuneelta ja -tietenkin- puhdistuneelta. Ja kuten aina hedelmähappoja sisältäviä tuotteita käytettäessä, on fiksua muistaa se aurinkosuoja - hedelmähapot paljastavat kuulaamman ihon, mutta myös samalla herkistävät ihoa UV-säteilylle.


Edit. Tajusin juuri, että naputtelin kolmannen postauksen peräkkäin, jossa aktiivihiili mainittu :D Ella Baché Charbon Bulle Éclat - aktiivihiilinaamio 5kpl pakkauksessa Rohdos-Alan verkkokaupassa  (59,52€)
Innostaako kuplivat naamiot?


Pr-näyte.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele :)