sunnuntai 9. kesäkuuta 2019

Luonnonkosmetiikkaa: Haut-Ségala
Tänään esittelyssä ranskalaista luonnonkosmetiikkaa, joka kantaa nimeä Haut-Ségala. Kyseinen merkki on ollut itselleni täysin tuntematon, joskin nimi oli entuudestaan etäisesti tuttu. Haut-Ségalilla on Cosmos Organic- sertifikaatti ja merkki hyödyntää tuotteissaan runsaasti luomuraaka-aineita kukista, siemenistä ja hedelmistä. Sain maahantuojalta testiin Haut-Ségalin Aloe Vera- sarjan tuotteita ja sieltä tulikin tehtyä varsin loistavia löytöjä :) Sarjan kaikissa tuotteissa on mukana ihoa tehokkaasti rauhoittavaa aloe veraa. Tutustutaan seuraavaksi Hautin tuotteisiin.
Haut-Ségalin misellivesi on mainio tapaus ja raaka-aineluettelo on pelkkää iloa silmälle. Misellivesi sisältää mm. taikapähkinää, salviaa, omenauutetta ja tehokosteuttavaa hyaluronihappoa (missäpä nykyään ei olisi hyaluronihappoa? :D). Hautin misellivesi sisältää pari erittäin mietoa tensidiä, jotka puhdistavat ihon tehokkaasti mutta hellävaraisesti. Sain esim. peitevoiteet silmien alta helposti pois parilla pyyhkäisyllä. Iho jää miselliveden jäljiltä kosteutetun ja rauhoittuneen tuntuiseksi. Ihan huippu!


Puhdistusmaidosta tuli välittömästi myös suosikki <3 Puhdistusmaitojen ja/tai emulsioiden suhteen olen aika kranttu. En tykkää yhtään jos iholle jää jotain rasvaisia kalvontunteita jne. Haut-Ségalin puhdistusmaito on juuri sellainen mistä itse tykkään. Puhdistaa hellästi ja tehokkaasti, ja myös emulgoituu veden kanssa täydellisesti jättäen puhtaan tunteen. Ei rasvaisuutta tai muutakaan tuotetuntuja. Tätä mulle 100 litran tonkka, kiitos ^_^
Silmänympärysgeeli nousi myös ehdottomasti suosikiksi. Geeli on tälle kuvauksena ehkä vähän hassu sana, sillä tämän metallikuulalla varustetun putelin sisältöä voisi kuvailla enemmän sellaiseksi vesimäiseksi seerumiksi. Raaka-aineista löytyy mm. ruusuvettä, hyaluronihappoa ja granaattiomenan siemenuutetta. Tässäkin tapauksessa täytyy sanoa, että inci on todella vakuuttava.

Tuotetta voisi luonnehtia ihon tehokosteuttajaksi. Yksinään se ei ehkä riitä, mutta on aivan loistava tehohoito varsinaisen sy-voiteen alle. Taidan olla tähän hieman koukussa ^_^


Haut-Ségalan Aloe vera- sarjasta löytyy myös seerumeita, jopa kaksi kappaletta.


Yöseerumi on täysin vedetön öljyseerumi. Raaka-aineissa on mm. myskiruusu-, jojoba-, ja hasselpähkinäöljyä. Tuoksuton koostumus on kuivaöljymäinen ja erittäin miellyttävän tuntuinen iholla. Yöseerumi hulahtaa ihoon sekunneissa, eikä jätä rasvaista tuntua iholle. 


Päiväseerumi sisältää mm. purasruohon siemenöljyä, avocadoöljyä, sekä seesamin siemenöljyä. Tämän koostumusta voisi kuvailla kevyeksi fluidimaiseksi voiteeksi. Tuntu iholla on tehokkaasti kosteuttava ja hieman pehmentäväkin. 


Päivävoiteen ainesosista löytyy mm. arganöljyä ja kaakaovoita. Hautin päivävoiteessakin on suoraansanottuna ihan supermiellyttävä, pehmeä koostumus. Semi-täyteläinen, mutta siltikin kevyt voide imeytyy ihoon huippunopeasti jättäen pehmeän tuntuisen ja matan lopputuloksen. 


Yövoiteen ja päivävoiteen täyteläisyydessä on ihan hiuksen hieno ero. Yövoide on aavistuksen paksumman tuntuista, mutta edelleen ollan hyvin kevyen tuntuisten voiteiden genressä. Pehmeän miellyttävän koostumuksen kruunaa tuoksu. Tuoksu on mieto, hieman makeahko ja aavistuksen mausteinen ^_^


Haut-Ségalan tuotteita löytyy esim. Natural Goods Companylta tai Ruohonjuuresta.Hinnat Ruohonjuuressa:

Misellivesi 20,90€/ 200ml
Puhdistusmaito 21,50€/ 125ml
Silmänympärysgeeli 20,95€/ 15ml
Yöseerumi 24,95€/30ml
Päiväseerumi 24,90€/ 30ml
Päivävoide 23,95€/ 50ml
Yövoide 27,90€/ 50ml

Onko Haut-Ségala tuttu sarja?Pr-näytteitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele :)