maanantai 10. kesäkuuta 2019

Jade Roller
Rullaati rullaa! Tänään postauksen aiheena on "ihonhoitohärveli" :)Oletteko kuulleet Jade rollerista? Jade rolleri ei ole ihonhoidotrendeissä ihan uusi juttu, vaan on ollut IN jo pidemmänkin aikaa. Tunnustan heti alkuunsa, että kun aikoinaan Jade rullauksesta jostain luin, en ollut kovinkaan vakuuttunut. Tällainen skeptikko kun olen, ajattelin heti kyseessä olevan höpöhöpö-humpuukia ja lähinnä rahastuskikka. 

Taisin hieman hymähtää, kun sain alkukeväästä pr-toimistolta paketin, joka sitten sisälsikin kyseisen rollerin. "No siinä se nyt sitten on". Jade rolleri jäi aika pitkäksi aikaa laatikon pohjalle, sillä edelleenkään mielenkiintoni ei meinannut syttyä laisinkaan. 

Mutta arvaattekin varmaan, että koitti se päivä, että oli pakko ottaa Jade rolleri testiin ja kokeilla, että mitä se voisikaan tehdä ^_^
Jade rollerin sanotaan mm. stimuloivan ihon verenkiertoa, jonka myötä ihon pitäisi hehkua kauniisti. Jade rolleri myös viilentää ja rauhoittaa ihoa ja vähentää turvotusta. Sen sanotaan myös kiinteyttävän kasvojen lihaksia ja myöskin tasoittavan ihon rakennetta. 

Aikamoisia lupauksia. Jossain ulkomaisessa artikkelissa oli myös väite tämän härvelin kollageenisynteesiä aktivoivasta vaikutuksesta, johon en itse kyllä jaksa uskoa ollenkaan. Samaisessa artikkelissa eräs dermatologi epäili suuresti väitettä. 


Oman Jade rollerini olen saanut Kicksiltä pr-mallina. Se on väriltään pinkki. Ihmettelin suuresti väriä, koska oletin, että jadekivi olisi aina vihreää. Jadesta on olemassa useampi värimuunnos, mutta kävi myös mielessä, että voisiko silti olla kyseessä ruusu-kvartsi? Kicksin sivuilla rollerin kuitenkin kerrotaan olevan aitoa jadekiveä.Rullassa on kaksi päätä. Leveämpi ja pienempi rulla. Leveä pää soveltuu esim. otsan ja poskien käsittelyyn. Pienemmällä päällä voi rullata esimerkiksi silmänympärysaluetta. Rullaustekniikka toimii siten, että rullaa kuljetetaan iholla kasvojen keskeltä aina ulospäin. Olen itse käyttänyt rullatessa hyvin kevyttä painallusta. Rullan kivipäät tuntuvat huoneenlämmössäkin säilytettynä viileiltä, mutta olen tykästynyt säilyttämään rolleria jääkaapissa, joka antaa sille mukavaa extra-viileyttä :) Ja niin siinä sitten kävi, että olen innostunut rullailemaan kasvoja joka aamu, jo useamman viikon ajan. Mutta miksi?


Jade rolleri aktivoi ihossa myös sen lymfakiertoa. Näin sanotaan. Olen useammankin kerran maininnut täällä blogissa, että iän myötä sy-ihoni on alkanut olemaan yhä enemmän turvonnut aamuisin. Todella ärsyttävä vaiva, johon olen kokeillut yhtä jos toista konstia. Tylsää tulla vanhaksi, kun naama alkaa kenkkuilemaan.

Ja siinäpä se syy on omalla kohdallani, miksi olen sisällyttänyt rollerin pysyvään käyttöön. Olen laittanut merkille, että silmänympärysihon rullailu todellakin laittaisi nesteet liikkeelle ja kohentaa hyvinkin pikaisesti ihon ulkonäköä. Katse on selkeästi virkeämmän näköinen parin minuutin rullaamisen jälkeen. Rullailu myös tuntuu virkistävältä ja kivalta, tosin en jaksaisi sitä tehdä vain kivan tunteen takia :D


Jade rolleria iholla kuljettaessa iho alkaa rullauksen aikana punoittamaan. Iho ei kuitenkaan toki jää punaiseksi, vaan punoitus laskee oikeastaan muutamissa sekunneissa. En oikeastaan osaa sanoa, onko ihoni muuttunut jotenkin hehkuvammaksi. Tuskin sen rakennekkaan on tasaisemmaksi muuttunut. Mutta omalla kohdallani voin rehellisesti allekirjoittaa tämän positiivisen vaikutuksen lymfakiertoon :) 


Kenelle suosittelisinn Jade rolleria? Niille tyypeille, jotka tykkäävät hifistellä ja antaumuksella harrastaa kaikkea ihonhoitoon liittyvää. Ja sitten taas toisaalta oman kokemukseni pohjalta voisin suositella tätä kokeilemaan, jos kärsii kasvojen nesteturvotuksesta, rolleri voi antaa siihen apua.Jade Rolleri Kicksillä*  (24,50€)
*mainoslinkkiMitä ajatuksia Jade rolleri herättää teissä? Onko joku lukijoista ehkä kokeillut? Oletteko saaneet positiivisia tuloksia?

2 kommenttia:

 1. Mä olen kauan miettinyt jaderullan hankkimista, mutta sitten skeptisyys iskee pintaan, joten ei ole tullut hankittua. Jaderullailussa on kyse varmaan samasta kuin kuivaharjauksesta eli laitetaan nesteet liikenteeseen;) Toisaalta rullailua pitäisi harrastaa säännöllisesti, mikä ei aina alkuinnostuksen jälkeen toteudukaan. Kiinnostava lukea sun ajatuksia:)
  Hankintaharkinta jatkuu;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on tuttua, että alkuinnostukset toisinaan hälvenee turhankin nopeasti :D Jade rollereita saa eBaystakin ihan muutamalla eurolla. En tosin sitten tiedä niiden aitoudesta ja varmaan aika paljon muovihärveleitä myös siellä myynnissä :)

   Poista

Kommentit piristävät aina :)