maanantai 3. kesäkuuta 2019

Lavera - Kiinteyttävä tehohoito
Kirjoittelin tammikuussa Laveran uudesta Firming Green Lift Complex- linjasta, jolta löytyikin upeita tuotteita ja koko linja oli mielestäni varsin onnistunut. Lavera onkin harvoin pettänyt allekirjoittanutta. Hiljattain kyseinen linja täydentyi kiinteyttävällä tehohoidolla, varsinaiselta nimeltään  Two-Phase Firming Treatment. Ja voi juku, että kyseinen tehohoito pääsikin tekemään aika ison vaikutuksen ^_^ 
Kyseessä on siis kaksi-faasinen tehohoito, jota voi käyttää joko viikon mittaisena tehokuurina tai kerran viikossa ylläpitämään tuloksia. Tehohoito tulee kompaktissa pahvipakkauksessa, josta löytyy 7x 1ml lasiampulleja. Ennen käyttöä ampullia ravistetaan, jonka jälkeen ampullin pää katkaistaan mukana tulevalla "ampullinavaajalla". Hoito suositellaan käytettävän puhtaalle iholle, ennen seerumeita ja muita hoitotuotteita.
Violetin värisestä tehohoidosta löytyy mm. ihoa hoitavia ja ravitsevia skvalaania, persikankivi-, merikaalinsiemen- ja arganöljyä. Useampia kasviuutteita ja tehokosteuttavaa hyaluronihappoa. Mukana tuttu, kollageenisynteesiä aktivoiva Dipalmitoyl hydroxyproline- yhdiste. Tuoksu on tuttu linjan muista tuotteista, hedelmäisen makea. 


Olin samantien, heti ensimmäisen kokeilukerran jälkeen erittäin vakuuttunut ja suorastaan ihmeissäni. Tehohoito on tälle koostumukselle aivan täydellinen titteli. Tehohoito onnistuu samalla sekä kosteuttamaan ihoa tehokkaasti, mutta myös ravitsemaan ja pehmentämään. Tehohoidon jäljiltä ihon pinta tuntuu ällistyttävän pehmeältä ja samettiselta. 
Oma pintakuiva ja rasvoittuva ihoni ei periaatteessa tarvitse tämän jälkeen mitään muuta, niin hyvältä iho tuntuu ampullin jäljiltä. Kuivaihoinen luultavasti haluaa lisätä perään hoitovoiteen. Yhdestä ampullista omalle iholleni tehohoitoa riittäa helposti kahteen kertaan ja tähän lukeutuu myös kaulan iho. Yksi ampulli on siis yllättävän riittoisa :)

Nykyään ihollani pintakuivuus näkyy itsepintaisesti varsinkin silmänympärysiholla. Laveran ampullien välitön vaikutus näkyykin sy-iholla ihan huikean hyvin! Hieno uurreverkosto pehmenee ja selkeästi myös hälvenee lähes samantien ampullin lisäämisen jälkeen. Ai, että mä tykkään tällaisista välittömiä vaikutuksia tekevistä tuotteista. Tämäntyyppiset tuotteet todellakin motivoivat ihonhoituotteen käyttämiseen ^_^Lavera Two-Phase Firming Treatment tehohoitoa voi tilata esim. maahantuojan verkkokaupasta (21,82€) tai Ruohonjuuresta (19,90€)

Pr-näyte. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele :)