maanantai 6. toukokuuta 2019

Murumuru BB-voide SPF15
Kotimaiselta Murumurulta on lanseerattu uutta, BB-voide :)
Murumuru on varmaan monelle jo aika tuttu merkki, Murumurua on jo monilla blogeilla ollut esillä. Olen itse iiiiso Murumuru-fani ja kirjoittelinkin jo aiemmin heidän ihonhoitotuotteistaan. Postauksen voi käydä lukaisemassa täällä. Niin ja olen muuten edelleen sitä mieltä, että Murumuru saattaa olla Suomen söpöimmän kuuloinen luonnonkosmetiikkamerkki  ^_^
Murumuru BB-voide on pakattu 30ml vetoiseen pumppupulloon ja sävyjä on saatavilla yksi. Murumuru BB-voide lupaa kaunistaa ihoa ja tuoda iholle kevyesti sävyä, sekä hehkua. BB-voiteessa on kevyt suojakerroin 15, joka muodostuu fysikaalisista UV-filttereistä. Näistä sinkkioksidi on ominaisuuksiltaan myös punoittavaa ja ärtynyttä ihoa rauhoittava.


Murumuru ei pelkästään kaunista ihoa, mutta myös hoitaa ja kosteuttaa. Hoitavuutta tuovat mm. jojobaöljy ja -tietenkin- murumuruvoi. Ruusunmarjan- ja mustaherukan lehtiuute antaa iholle C-vitamiinia. Ja mille Murumuru BB-voide tuoksuu??? Miedosti toffeevanukkaalle! :) BB-voide on vegaaninen, eläinkokeeton ja Fi-Natura- luonnonkosmetiikkasertifioitu.BB-voiteen sävy on keltapohjainen beige. Iso plussa siitä heti, ainakin omaa nassuani ajatellen. Iholleni ei istu ollenkaan punapohjaiset sävyt. BB-voiteessa on aika maltillisesti pigmenttiä, joten sen jättämä pinta on hyvin läpikuultava, istunee siis useimmille ihonsävyille.


Lopputulos on nätisti valoaheijastava ja raikas :)Murumurun koostumus on liukkaasti levittyvää ja keveää. Se mukautuu iholle melkein kuin itsestään ja ei tosiaan jämähdä heti kuivaksi kököksi iholle. Työstövaraa on siis oikein mukavasti. Ja tosiaan koin BB-voiteen iholla myös kosteuttavaksi ja hoitavankin tuntuiseksi. En kokenut esim. tarvitsevani alle erillistä kosteusvoidetta.
Murumuru BB-voide iholla. Lopputulos on superluonnollinen ja maltillisesti hehkuva. Tasoittaa ihon sävyä kevyesti. Silmänalusten tummuus hohkaa edelleen, mutta BB-voiteella niitä ei ole tarkoituskaan peittää ^_^Murumurun jättämä jälki iholle on mielestäni todella nätti ja luonnollinen. Lopputulosta voisi kuvailla sellaiseksi kevyesti valoaheijastavaksi ja satiiniseksi. Iho ei näytä meikatulta. Alleviivaan luonnollisen näköisen lopputuloksen. En tykkää ollenkaan sellaisista supermattaisista BB-voiteista, niiden jälki on joskus tosi elottoman ja tunkkaisen näköinen (mutta makuasioita taas). Murumurun jättämä jälki on juuri omaan makuuni. Tasoittaa kevyesti ihon sävyä ja tuo fressin ja terveen näköisen hehkun iholle. Veikkaan tästä BB-voiteesta kesän hittituotetta! :)

Murumurun BB-voide sopii ehkä parhaiten sellaiselle iholle, joka kaipaa luonnollista tulosta, ja maltillista sävyerojen tasoittelua. Murumurun kevyt pigmenttisyys ei riitä esim. voimakkaasti punoittavalla tai muutoin pigmenttihäiriöiselle iholle. Oma ihoni on pitkään ollut säntillisen ihonhoidon ansiosta kiitettävässä kunnossa ja tämä BB-voide oli ihan 10/10. No toki ikuisuustummat silmänaluseni vaativat vielä peitevoidetta päälle, sillä niitähän ei näin keveällä tuotteella tarvitse edes unelmoida peittävänsä :)


Murumuru BB-voide on tällä hetkellä saatavilla esim. Lifessä (14,37€/30ml) ja eco24h:ssa (16,90€/ 30ml) Tuote on sen verran uusi, että sitä ei ole vielä kaikissa jälleenmyyntipaikoissa saatavilla.
Pr-näyte.Onko joku ehtinyt jo kokeilemaan Murumurun BB-voidetta? Onko Murumurulta löytynyt jo jotain muita suosikkituotteita?7 kommenttia:

 1. Oih, tämä meni nyt kyllä samantien ostolistalle. Kuulostaa ja varsinkin näyttää sellaiselta että voisi olla mun juttu =) Kasvaako sulla myös valkoisia partakarvoja? Pistin vain merkille =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Murumurun BB-voide oli kyllä oikein passeli tapaus, toivottavasti tykkäät myös :)

   Olet tarkkasilmäinen, kyllä kasvaa valkoistakin. Viime vuonna leuassa oli muistaakseni vain yksi valkoinen jouhi ja nyt viimeviikolla kun laskin niitä oli jo about 17 :D Saa nähdä mikä tilanne on ensi vuonna :D

   Poista
 2. En ole kokeillut, täytyisikin kokeilla merkiltä jotain jossain vaiheessa :) Tätä taitaakin olla myynnissä erään tuttuni ekokaupassa :) Itse olisin ehkä kaivannut korkeampaa suojakerrointa, mutta varmaan sellaisen formulointi on haastavampaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkäsin tosi paljon esim. Murumurun kasvovedestä, sitoo tosi tehokkaasti kosteuden iholle :) Joo korkeampi suojakerroin olisi ehdottomasti aina plussaa, mutta toisaalta kyllähän se heti vaikuttaa siihen ihotuntumaan.

   Poista
 3. En ole ehtinyt, mutta onpa kaunis lopputulos. ^_^

  VastaaPoista
 4. Mulla on tää myös, mutta sävy liian tumma - muuten aivan ihana! :)

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)