maanantai 29. huhtikuuta 2019

Mehukkaan kosteutettu iho
Superkosteutettu, hyväntuntuinen iho on monella missiona. Sen lisäksi, että superkosteutettu iho tietysti tuntuu hyvältä, se myös näyttää hyvältä. Nouseva trendi onkin ollut mehukkaan kosteutettu iho. Mattaisuus on out, ja nyt iho saa näyttää kuultavalta ja kasteiselta. Että ihon saa näyttämään mehukkaan kosteutetulta vaatii se juurikin tehokasta ihon nesteytystä.
Vesikosteuden ihoon pumppaaminen saa pienet juonteet pullistumaan näkymättömiin ja tekee ihon pinnasta kuulaan ja kimmoisan. Valttikortti tähän on vesimäisen keveät tuotteet, jotka ovat ladattu täyteen kosteutta sitovia humektantteja. Tein ihan valtavan hyvän tuotelöydön Kicksiltä*, jonka voikin samantien kategorisoida kosteuspommi- genreen.

Ultra-Plumping Hyaluronic Acid Treatment on yön yli käytettävä geelinaamio. Tuote on todellakin nimensä veroinen, sillä se todella kykenee täyteläistämään - plumppaamaan- ihoa hämmästyttävän tehokkaasti.Neljä erilaista hyaluronihapon muotoa pitää huolen siitä, että kosteus sitoutuu tehokkaasti ihon eri kerroksiin. Geelinaamiossa on mukana myös polyglucuronic acid- nimistä ainesosaa, joka on eristetty vihreästä levästä. Kyseinen ainesosa on ihoa kiinteyttävä ja stimuloi ihosolujen omaa hyaluronihapon tuotantoa.


Kicksin geelinaamion koostumusta voisi kuvailla jopa jellymäiseksi. Tuote tuntuu älyttömän riittoisalta ja pieni nokare levittyy iholle liukkaasti. Geelinaamio ei hulahda ihoon välittömästi, vaan pyöriskelee hetken iholla. En ole yleensä geelimäisten koostumusten ystävä, koska niistä saattaa usein jäädä epämiellyttävän tahmea tunne iholle. Kicksin geelinaamio ei kuitenkaan jätä ihoa käytännössä ollenkaan tahmean tuntuiseksi. Tuoksu on puhdas ja raikas.Omalla ihollani huomasin plumppaavan vaikutuksen oikeastaan melkein samantien levityksen jälkeen. Iho tuntuu hyvin "juotetulta" ja näyttää mehukkaalta. Parhaiten omalla ihollani vaikutuksen näin silmänympärysiholla, joka on muuta kasvojen ihoa kuivempi. Sy-iho silottuu ja näyttää selkeästi täyteläisemmältä. Geelinaamio vakuutti oikeastaan ihan samantien, ja tykästyin siinä määrin, että olen käyttänyt tätä päivisinkin. Ja siis tätä ostan varmasti jatkossa lisää ^_^

Kun iholle kerrostaa kasvo- ja/tai hoitonestettä useamman kerroksen ja heittää päälle vielä Ultra-Plumping Hyaluronic Acid Treatmentin, on lopputuloksena mehukkaan kosteutettu iho. Kerrassaan loistava tuote :)


Ultra-Plumping Hyaluronic Acid Treatment Kicksillä*  14,92€/ 50ml (norm. 19,90€)

Pr-näyte.
*mainoslinkki

2 kommenttia:

Kommentit piristävät aina :)