tiistai 14. toukokuuta 2019

Mizon - All In One Snail Repair Cream



Matkustin viime sunnuntaina Budapestiin, Unkariin minilomalle. Ekaa kertaa matkustin ilman matkalaukkua, pelkillä käsimatkatavaroilla. Kyseisestä syystä piti tällä kertaa pakata kaikki tarvittava mukaan erityisen nokkelasti ja kompaktisti. Niin myös matkakosmetiikka :)

En ottanut mitään täysikokoista purnukkaa mukaan, vaan pakkasin kaiken minikokoisiin purkkeihin ja päätin myös hyödyntää vuosien varrella kaappeihin kerääntyneitä näytepussukoita. Ja sattumoisin tein sen verran miellyttävän kosteusvoidelöydön, että siitähän on pakko heti hehkuttaa täällä blogissa ^_^

Kyseessä on korealainen Mizon merkki. Olen aiemmin Mizonilta testaillut jotain random juttuja, muistaakseni ainakin seerumia. Kokeiluista on sen verran kulunut aikaa, että en enää oikein muista mitä fiiliksiä Mizonista silloin jäi. Uusi voideihastus on muuten etananlimaa sisältävä. Eli jos etanajutut inhottaa, tämä tuote ei ole juttusi :)






Mizon All In One Snail Repair Cream on tämän tapauksen nimi, mutta kirjoittelen tästä etanavoiteena. Miksi kosmetiikalle keksitään toisinaan niin rasittavan pitkiä nimiä? :D

Etanavoide sisältää 92% etanaseerumia. Etanaseerumihan tunnetaan erityisesti ihoa korjaavana/parantavana ainesosana. Mukana on myös paljon muita hyviksiä. Anti-age- vaikutteista adenosiinia, rohtosammakonputkea, hyaluronihappoa ja muutamat peptiditkin löytyy raaka-ainelistasta. En juurikaan aisti etanavoiteessa tuoksua.







Etanavoiteen koostumus on 10/10. Geelivoidemainen koostumus muistuttaa hyvin pitkälti nyt kovin suosittuja water creameja. Mizonin etanavoiteen ihoa kosteuttava vaikutus on ihan superi! Oma ihoni oikein hörppää tämän sisäänsä ja tätä voi myöskin kerrostaa iholle halutessaan. Ei lähde rullaamaan iholla, eikä jätä kiiltävää pintaa tai rasvaista tunnetta. Mun iho aivan rakastanut tätä voidetta ja näyttänyt ihan vain jo parin päivän käytön myötä jotenkin erityisen hyvältä. Tällä näyttäisi olevan myös iholle semmoinen plumppaava vaikutus. Toimii loistavasti myös sy-iholla. Oma sy-ihoni on nykyään hankala ja nappaa herkästi turvotusta, tämä ei ole sitä tehnyt onneksi :) Mizon teki niin ison vaikutuksen, että laitan Suomen päässä täysikokoisen tuubin tilaukseen ^_^  

Olen aiemmin tehnyt yhteistyötä Bearel verkkokaupan kanssa, josta tämän Mizoninkin näytteen olen saanut. Eli Bearelilta ainakin tätä löytyy hintaan 13,95€/ 35ml. Aivan törkeän hyvä hinta-laatusuhde! 

Onko joku lukijoista kokeillut tätä?




Minipulloilla mennään. iS Clinicalin putelissa on Senjan Nordic Nectar hoitovettä, Whamisan putelissa COSRX BHA:ta ja läpinäkyvässä purnukassa iS Clinicalin Hydra Cool naamiota. Viimeisimpään oon ihastunut uudelleen yönaamio muodossa :)




Ja vähän lomakuulumisia...


Unkarin pääkaupunki Budapest on tehnyt meikäläiseen ison vaikutuksen. Instassa olen joitain kuvia jakanut paikan päältä. Kaupunkia on tullut pyörittyä ristiin rastiin ja Tonavallakin tuli käytyä. Budapestin vanha arkkitehtuuri on ihan älyttömän kaunista katseltavaa. Ensimmäinen kaupunkiloma ja fiilikset on ihan hyvät. On ollut viihtyisää, vaikka en olekaan lähtökohtaisesti isojen kaupunkien fani. Kyllä silti edelleen ne kreikkalaiset pikkukylät on mulle se number one <3 Ilman ongelmia ei ole tämäkään reissu mennyt. Läppärin akku esimerkiksi hajosi juuri sopivasti reissun alussa. Kuinkas muutenkaan. Ja bonuksena kameran muistikortti päätti myös vetää erikoiset tiltti-modet. Ja niinpä jonnekkin bittiavaruuteen hävisi kaikki kuvatkin. Ah, elektroniikka ^_^







4 kommenttia:

  1. Noi pienet pullotkin riittää yllättävän kauan :). Sit voi kulkee pikku meikkinysdäkän kaa niinku ei muka käyttäis juurikaan kosmetiikkaa :D..Mut viime talvena käytiin perheen kanssa (5hlöä) muutama yö kylpylässä. Minulla oli puolikas body butteri mukana vaa eihän se tolle porukalle riittäny alkuunkaan, kun pakkanen ja kloorivesi kuivatti ihot :/. Pitääpä muistaa seuraavan kerran ..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis todellakin riittää pikkupullot :D Mulla on ollut tapana liioitella matkakosmetiikan kanssa. Esim. Thaimaassa oli liikaa tavaraa mukana. Mä otin Unkariin mukaan myös Laveran Firming Body Milkin, se toimittaa niinku all-over voiteen virkaa :)

      Poista
  2. Joitakin saattaisi ällöttää mutta itsellä lähti heti tilaukseen. Kiitos! Josko tästä vaikka vähän nuorenisi. 😄
    PS. Itsekin Budapestissä käyneenä suosittelen nähtävyytenä Szechenyin ketjusiltaa, jos et ole jo käynyt? -Anjuliini

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuskin tässä kukaan nuorenee millään voiteella, mutta Mizon on jees :D Joo kävin siellä sillalla, upea oli! <3

      Poista

Kommentoi, kysy, utele :)