tiistai 12. maaliskuuta 2019

Natura Siberica - Black Cleansing Face Mask




Siperiateemalla ratsastava Natura Siberica lienee jo valtaosalle tuttu brändi. Natura Sibericalta on löytynyt hyviä juttuja muutamiakin, ja varsinkin Northern Collection linja teki vaikutuksen. Northern Collectionion Black Cleansing butter on suurta rakkautta ^_^ Tässä postauksessa päästään tutustumaan tuon samaisen Northern Collection linjan Black Cleansing Face maskiin









Hiili on ollut jo pitkään supertrendikäs raaka-aine. Trendi tuskin on väistymässä ihan pian. Ja kuten NS:n kasvonaamion nimestä voikin jo päätellä, se on väriltään sysimustaa ja juurikin sisältämänsä hiilen vuoksi. Black Cleansing kasvonaamio on suunnattu erityisesti kuivalle ja herkälle iholle. Oma ihoni ei ole kumpaakaan edellä mainituista, mutta totesin tämän sopivan silti hyvin rasvoittuvallekin iholle.


Inci: Helianthus Annuus Hybrid Oil*, Glycerin, Polyglyceryl-10 Oleate, Cera Alba*, Cetearyl Alcohol, Aqua, Charcoal Powder, Tocopherol, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil*, Linum Usitatissimum Seed Oil*, Pinus Sibirica Seed Oil WH*, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil*, Parfum, Limonene.



Naamion ainesosaprofiili on mielenkiintoinen ja simppeli. Kyseessä ei ole savi- tai mutapohjainen naamio, vaan  öljypohjainen naamio. Erittäin mielenkiintoinen koostumus. Öljypohjana on tuttu auringonkukansiemenöljy, mikä runsaan linolihappopitoisuutensa ansiosta toimii usein myös hyvin rasvoittuvalla iholla (kuin myös kuivallakin iholla). Naamion puhdistava ja kirkastava vaikutus perustuu siis hiileen, jolla on kyky imeä toksiineja ja epäpuhtauksia itseensä. Hoitavia ominaisuuksia Natura Siberican naamioon tuo tyrnin-, pellavan, sekä sipearian männynsiemenöljy. Mehiläisvahan läsnäolo tekee tästä ei-sopivan vegaaneille. Naamion tuoksu on melko mieto ja erittäin hankala kuvailla. Maanläheinen, hieman mäntyinen?








Black Cleansing Face maskin syväpuhdistava teho perustunee myös osittain juurikin öljyjen likaa ja epäpuhtauksia liuottaviin ominaisuuksiin. Vaikutusajaksi on ohjeistettu 6-10 minuuttia. Pidin naamiota tapani mukaan maksimiajan. Tuona aikana naamio pysyy iholla mukavan notkeana ja pehmeänä. Naamio sisältää myös hydrofiilisen emulgaattorin, jonka ansiosta öljypohjainen koostumus lähtee iholta ihan leikiten huuhteluvaiheessa. Tätä voisi periaatteessa varmaan käyttää myös öljypohjaisena putsarina :)

Lopputuloksesta voisi sanoa, että iho näytti ehkä hitusen kirkkaammalta, tuntui syväpuhtaalta ja näyttikin ihan tasasävyiseltä. Eniten pistin merkille silti iholla havaittavan pehmeyden tunnun. Iho ei huutanut kosteutta tai muitakaan hoitotuotteita. Tosi kiva ja erilainen kasvonaamio ^_^ 







Natura Siberican tuotteista osalla on ECOCERT- luonnonkosmetiikan sertifikaatti, kuten myös tällä Black Cleansing Face maskilla. Mutta tosiaan kaikki Natura Siberican tuotteet eivät ole sertifioituja, tarkoille vaan tiedoksi :)



Black Cleansing Face mask esim Sokoksella 11,90€/ 80ml ja HouseofOrganicilla* 17,90€/ 80ml






Pr-näyte.
*mainoslinkki


4 kommenttia:

  1. Tää tosiaan on tosi kiva ja erilainen kasvonaamio, mutta ei silti tullut lempparia kuten puhdistusbalmista. Syy on se, että erilaisuudestaan huolimatta tää ei tuntunut tekevän mun iholle yhtikäs mitään. Harvoin tulee tällaista tuotetta vastaan, mutta tämä oli sellainen. :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin pysyy enemmän lemppareina sellaiset muta- ja savipohjaiset naamiot. Ne toimivat parhaiten mun iholla, joka rasvoittuu ja taipuu epäpuhtauksiin.

      Poista
  2. Oi, täähän alkoi heti kiinnostamaan mua :) Muutenkin Natura Siberica on alkanut kiinnostamaan enemmän sen jälkeen, kun tykästyin siihen "mustaan" miselliveteen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on just loppumaisillaan se NS:n musta misellivesi. Se on kyllä tosi jees ja voisin ehdottomasti ostaa sitä jatkossa :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele :)