maanantai 11. maaliskuuta 2019

Mádaran ryppyampullit testissäTänään seikkaillaan ryppyjen ihmeellisessä (lue: ikävässä) maailmassa. Kukaan tuskin toivoo ihoonsa ryppyjä ainakaan määräänsä enempää. Rypyiltä ei kuitenkaan kukaan meistä lopulta säästy, mutta esimerkiksi kosmetiikasta löytyy joitain kikkoja, joilla niiden ilmaantumista voi viivyttää. Tai sitten jo näkyviä ryppyjä häivyttää näkyvistä. 
Mádara lanseerasi jo viime vuonna tiettyihin ihon ongelmiin suunnatut täsmäaseet ampullien muodossa. Näitä ovat:Olen testaillut Boost Amino-Fill 3D Lifting ampulleja helmikuusta lähtien ja nyt voin kertoa teille fiilikseni tästä tuotteesta :) 
Pakkauksesta löytyy 10 kpl ampulleja, jotka ovat 3ml sisällöltään. Yksi avattu ampulli tulisi käyttää 24 tunnin kuluessa. Koin, että yhdestä ampullista riittää oikein hyvin esim. aamulle ja illalle. 

Amino-Fill 3D ampullit lupaavat tosiaan kiinteyttää ja napakoittaa ihoa välittömästi. Tunti levityksen jälkeen ryppyjen luvataan madaltuvan -26% ja ihon kiinteyden lisääntyvän +12%. Mielenkiintoisia ja aika kovia lupauksia Mádaralta ^_^
Mihin teho perustuu?Ampullien ihoa napakoittava ja kiinteyttävä teho perustuu sen sisältämään kasvipohjaiseen biopolymeeriin, joka lupaa kiinteyttää ja kohottaa ihoa muodostamansa "verkon" avulla mekaanisesti. Mukana on lipo-peptidiä (Palmitoyl Isoleucine), jonka funktio on filleröidä ja plumpata iho, eli siis täyteläistää ja antaa volyymia. Edellä mainittujen avainraaka-aineiden lisäksi incin alkupäästä löytyy vettä, kosteutta sitovaa glyseriiniä,  hoitavia esteri- sekä manteliöljyä. 


Koostumuksen kosmeettinen tuntu iholla on omaan makuuni täydellisyyttä hipova. Kevyen voidemainen, nopeasti imeytyvä. Hyvin kosteuttava, mutta myös hoitavan tuntuinen. Jälkituntuma ampullin lisäämisen jälkeen on mattainen, pehmeä ja huomaan ihossa erityisesti napakkaa tunnetta. Ampullin tuoksu on melko mieto, joskin aika erikoinen. Kuvailisin tuoksua hieman sienimetsämäiseksi. On pakko myöntää, että tuoksu ei ole tässä mikään paras mahdollinen. Mutta entä se teho?
Ennen ja jälkeen kuvien ottamisen välillä aikaa kulunut noin tunti.
Tuumailin, että en taida olla tämän ampullin ihan parhainta mahdollista kohderyhmää. Ihoni ei vielä ole kovin rypistynyt, eikä kovin velttokaan. Kuitenkin ongelmakohtiakin löytyy jo. Silmäympärysihollani on alkanut näkymään yhä enemmän hienoja uurteita. Uurteet saa häivytettyä vielä melko hyvin tehokkaalla kosteutuksella, mutta se alkaa olla yhä haastavampaa. 

Amino-Fill 3D- ampulleissa näyttäisi olevan tehoa. Ylhäällä olevassa kuvasarjassa olen levittänyt ampullia iholle ja alakuvassa on iho kuvattu tunnin kuluttua levittämisen jälkeen. Ampulli tekee yleensä ottaen napakan näköisen ihon, mutta sitä on aika vaikea vangita kameralla kuvaan. Kuitenkin eron huomaa parhaiten silmänympärysiholla, ihan kuvassakin. Ampulli häivyttää esimerkiksi silmäkulman harakanvarpaita tehokkaasti pois näkyvistä. Kuvissa on hieman sävyeroja johtuen valaistuksesta (kuvat otettu luonnonvalossa).Parhaimman tuloksen saa käyttämällä ampulleja 10 päivän kuurina, jonka jälkeen voi jatkaa käyttöä 2-3 kertaa viikossa pitääkseen yllä tuloksia. On ihan pakko myöntää, että olin erittäin skeptinen tämän tuotteen suhteen. Mutta on myönnettävä, että ainakin omalla ihollani tulos on ihan selkeä ja näkyvä. Taidan antaa äidilleni muutaman ampullin myös testiin, hän rakastaa tämän tyyppisiä tuotteita ^_^Mitä olette mieltä? Oletteko kokeilleet Mádaran ampulleja? Kiinnostaako tällaiset tuotteet?

Mádara Boost Amino-Fill 3D Lifting- ampulleja on saatavilla esim. Sokoksilla, Stockmanneilla ja ekokaupoissa. Verkkokaupoista esim. HouseofOrganic* 28,90€/ 10x 3ml sekä huomattavan edulliseen hintaan Sinunapteekki.fi  19,90€/ 10x 3ml

Pr-näyte.
*mainoslinkki4 kommenttia:

 1. On kyllä selvä ero ennen ja jälkeen kuvilla, ihan silmillä huomaa, miten siloisempi iho on jälkeen. Mä olen kokeillut Energiser -ampulleja ja tykkäsin niistä kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ampullit kyllä pääsivät yllättämään tehollaan :)

   Poista
 2. Mullakin odottaa nää ampullit testivuoroaan :) Eilen just kirjoittelin Mádaran Lifting Maskista, joka osoittautui ihan huipuksi. Mádara on kyllä parantanut tasoaan mun silmissä viime vuosina ihan huomattavasti.

  PS. Hienot kuvat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ampullit pääsivät kyllä yllättämään. Kiinnostaisi vielä kokeilal nuo hyaluroni-ampullit, ainesosat näyttää niissä tosi hyvältä. Ja kiitos ^_^

   Poista

Kommentit piristävät aina :)