maanantai 18. maaliskuuta 2019

Missha - Real Solutions Tencel Sheet MaskViha-rakkaussuhteeni sheet maskeihin, eli kangasnaamioihin on varmasti tullut tutuksi blogia pidempään lukeneille. Märkä ja viileä rätti naamalla ei lukeudu niihin fiiliksiin, mistä innostuisin. Toisaalta sitten kun jaksaa vaivautua niitä sheet maskeja käyttämään, huomaa aina silmin nähden loistavan lopputuloksen. Viimeisimpänä sheet mask kokeiluna on ollut korealaisen Misshan Real Solution Tencel Sheet Mask. Real Solution- linjasta löytyy useampaankin eri tehoaineeseen pohjautuvaa sheet maskia.Itselleni päätyi pr-toimistolta testiin hyaluronihappoon perustuva kappale. Kertauksena: Hyaluronihappo on voimakas humektantti, joka kykenee sitomaan ihoon kosteutta moninkertaisesti oman painonsa verran. Hyaluronihappoa käytetään kosmetiikassa useampia eri molekyylikokoja ja parhaimmillaan hyaluronihappoa sisältävällä kosmetiikalla voi saada aikaiseksi hyvinkin näkyvästi täytelöittävän, plumppaavan efektin iholle. 

Hyaluronihapon lisäksi sheet maskin muita kosteutta sitovia aineita ovat mm. butyleeniglykoli ja glyseriini. Pantenoli korjaa ihoa. Kasviuutteiksi on valittu mm. Intianlootusta, kukkakaalia ja malvaa. Edellä mainituilla on mm. antioksidanttisia ja vitamiinipitoisia ominaisuuksia.  Mukana on myös ihon punoitusta rauhoittavaa lakritsijohdannaista. Itse sheet maskin valmistuksessa on hyödynnetty tencel-kuituja ja hydrogeeliä. Näiden ansiosta kyseisen maskin luvataan olevan erityisen kosteuttava.


Sheet maski tuntui yleisolemukseltaan hyvin samankaltaiselta kuin moni muukin aiemmin kokeilemani. Parhaiten tämänkin sain istumaan kasvoille aavistuksen silmäkulmia saksimalla. 20 minuutin vaikutusajan jälkeen iholla oli sheetin sisältämää seerumia vielä selkeästi, mutta se imeytyi suht vikkelästi ihoa taputellessa. Lopputulos oli jälleen kerran mainio. Iho tuntui ääriään myöten kosteutetulta ja tämänkin sheetin jäljiltä pienet ja vähän isommatkin uurteet olivat (tilapäisesti) iholta kadonneet. Ei siitä oikein mihinkään pääse, että nämä överikosteuttavat sheet maskit lienee paras keino kosmetiikassa, jolla saa silmin nähtävän muutoksen ihon ulkonäköön alle puolessa tunnissa. Moni varmaan samaa mieltä?Sheet maskin pakkauksen pohjalle tapaa yleensä jäädä aika iso määrä seerumia. Sitähän ei kannata pois suinkaan heittää, vaan hyödyntää se ihonhoidossa. Jäljelle jäänyt seerumi tulisi käyttää pois muutaman päivän sisällä. Itse lorautin jäljellä olevat nesteet pipettipulloon, joka täyttyikin arviolta 5 millin verran. Aika paljon siis tavaraa, ja kannattaakin ottaa käyttöön korealainen 7 Skin method. Seerumia iholle leijeröimällä sen voi oikeasti jopa saadakin käytettyä loppuun määräajassa :)


Missha Real Solution Tencel Sheet maskeja löytyy esim. Citymarketeista n. 3,95€/ kpl  sekä Stoorlan verkkokaupasta 3,99€/ kpl


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina :)