maanantai 21. tammikuuta 2019

Mossa - Glow CocktailMossa on lanseeraanut uuden Glow Cocktail duon:


Glow Cocktail- linja sisältää kaksi tuotetta, Brightening Hydro maskin ja Illuminating Anti-pigmentation seerumin.

Glow Cocktailin fokuksena on hoitaa ja ennalta ehkäistä erityisesti ihon pigmenttimuutoksia. Linja on suunnattu 25-vuotiaista ylöspäin ja on määritelty hellävaraiseksi. Pigmentaatiollahan tarkoitetaan esim. ihon valovaurioita, aknen jättämiä arpia ja toisaalta myös hormonaaliset muutoksetkin aiheuttavat pigmenttimuutoksia. Pigmenttimuutokset näkyvät iholla epätasaisena sävynä ja toisaalta myös maksaläiskinä.

Glow Cocktailin teho perustuu mietoihin hedelmähappoihin. Tuoksumaailma on miedohko ja sitruksisen raikas :)
Glow Cocktail Brightening Hydro Mask
Samealle ja epätasaisen sävyiselle iholle suunnattu kasvonaamio on koostumukseltaan geelivoidemaista ja kevyttä. Vaikutusaika on 10 minuuttia. 


Hydromaskista löytyy hedelmähappoja kvittenhedelmän uutteen muodossa ja toisaalta raaka-ainelistassa on mukana erittäin miedoksi AHA-hapoksi luokiteltavaa maitohappoa, joka soveltuu usein paremmin herkälle iholle (verrattuna vaikka glykolihappoon). Ruskoleväuute lupaa myös osaltaan kirkastaa ihoa ja kosteutuksesta huolehtii kaksi erilaista hyaluronihapon muotoa. 

Naamio on tosiaan keveän geelivoidemaista, jota ohjeistetaan levittämään iholle runsaasti. Vaikutusaikana oma ihoni hörppää ilmeisestikin naamiota kohtalaisesti sisuksiinsa. Vaikutusajan jälkeen iholla tuntuisi olevan ihan kuin peel-off- naamioiden tyyppinen kalvomainen tuntu. Mossan naamiota ei kuitenkaan pois revitä, vaan ihan huuhdellaan. 

Oma ihoni ei tällä hetkellä erityisempiä kirkastuksia kaipaa (on niin ylihoidettu :D) mutta naamion pois huuhtelun jälkeen iho näyttää silti tosi freshiltä ja ehkä hieman tasasävyisemmältä. 


Glow Cocktail Illuminating Anti-Pigmentation Serum
Glow Cocktail seerumi tukee naamion kirkastavisa vaikutuksia. Myös seerumissa on edellä mainittuja kvitteniä, ruskolevää, lakkaa ja maitohappoa. 

Seerumin pienimolekyylinen hyaluronihappomuoto imeytyy syvemmälle ihoon stimuloiden kollageenisynteesiä.  Seerumin suurimolekyylinen hyaluronihappo sitoo tehokkaasti kosteutta ihon pinnalla. Tuttu Jojobaöljy tuo seerumille hoitavuutta. 

Tykkään tästä ihan superisti! Jotkut seerumit voivat jättää ihon pinnalle kiristävän tuntuisen nahkean kalvon, mutta Mossa ei tätä tee. Koostumus on superkevyttä, sellaista maitomaista emulsiota. Koostumus on juuri sellaista, minkä iho "juo" sisäänsä ihan leikiten. Kosteuttava tuntu on tosi hyvä ja jälkituntu pehmeä, ilman sen suurempaa "tuotetuntua". Ei kiristä, kalvoita tai rasvoita. Tykkään just tälläisistä koostumuksista ^_^

"Hehkukoktailit" vaikuttavat oikein hyväntuntuisilta tuotteilta, joista seerumi oli aivan ylivoimainen oma suosikki. Luonnonkosmetiikan hedelmähappoja sisältävät tuotteet ovat pääsääntöisesti mietoa tavaraa, ja siltä vaikuttavat uudet Mossatkin. Uskaltaisin siis suositella myös herkkäihoista kokeilemaan :)Mossa Glow Cocktail tuotteita on saatavilla esim. Ruohonjuurissa ja Sokoksilla.
Glow Cocktail on saatavillla myös Biodellyssä:

Brightening Hydro Mask 15,90€/ 60ml
Illuminating Anti-pigmentation Serum 12,90€/ 25ml

Pr-näytteitä.


3 kommenttia:

  1. Täytyypä käydä tutkimassa noiden incit, seerumi ainakin alkoi kiinnostaa :)

    VastaaPoista
  2. Mua on vaivannu tässä varmaan pari päivää, kun muistin, että oon ihan hetki sitten törmänny johonkin hyvään ja edulliseen seerumiin jossakin. Pitkällisen pohdinnan ja salapoliisityön jälkeen päädyin siihen, että se on täytynyt olla tää Mossan seerumi, jonka siis tässä postauksessa ensimmäisen kerran bongasin :D

    VastaaPoista
  3. Skin, as the largest organ of the body, is composed with multiple structures and cell types and divided into three layers: epidermis, dermis, and the subcutaneous tissue. Anti-pigmentation peptide

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele :)