keskiviikko 23. tammikuuta 2019

Cattier Paris löytöjä
Ranskalainen luonnonkosmetiikkabrändi Cattier Paris on itselläni jäänyt vuosien varrella melkoisen vähälle huomiolle. Tosin viime vuoden parhaisiin lukeutui Cattierin täydellisyyttä hipova käsivoide. Tällekin alkaneelle vuodelle on silti jo löytynyt jotain kivaa Cattierilta, joista inspiroiduin kirjoittamaan :)
White Clay Scrub 100ml
Cattierin savikuorinnan pohjana on rauhoittava laventeliuutos (joskin joidenkin iho ei laventelia siedä).  Valkoista savea sisältävän kuorinnan koostumusta voisi kuvailla pehmeän voidemaiseksi, mutta kuitenkin savimaisella tavalla.

Kuorivaa rouhetta on semi-tiiviisti, eikä se tunnu raapivalta, mutta kuitenkin hyvin kuorivalta. Mukana on myös miedosti pesevä sokeripohjainen tensidi. Kuorinta tuoksuu miedosti piparmintulle. Tykästyin kyllä oitis Cattierin savikuorintaan juurikin varsinaisena kuorintatuotteena. Tämän lisäksi olen käyttänyt sitä toisinaan ihan vain perusputsarin virkaa toimittamaan, sillä se toimii siinäkin oikein loistavasti! Putsarina käyttäessä hieron sillä ihon läpi hellävaraisemmin ja sitten kuorintana ihon läpikäymiseen voi käyttää enemmän aikaa. Näppärä tuote. Fanitan ^_^

Soothing Beauty Lotion 200ml
Kuorinnan jälkeen iho kaipaa kunnon tujauksen nesteytystä ja sitähän tarjoaa Cattierin loistavilla raaka-aineilla ladattu kasvovesi.


Suihkepulloon pakattu kasvovesi on kuvattu rauhoittavaksi ja kaikille ihotyypeille sopivaksi. Ainesosakattauksesta löytyykin tasapainottavaa ja kiinteyttävää ruusuvettä. Ihoa rauhoittavat funktiot suorittaa tutut kamomilla- ja kehäkukkauute. Glyseriini sitoo kosteuden ihoon ja kasvoveden kosteuttavat ominaisuudet ovatkin muuten oikein moitteettomat.

Maahantuojan sivuilla ohjeistetaan suihkimaan kasvovettä kasvoille ja sen jälkeen pyyhkimään iho vanulapulla. Mutta itsehän kyllä painelen kämmenin kasvoveden iholle, mitäpä sitä turhaan vanulappuun imeyttämään :). Jos et ole vielä kokeillut kasvoveden kerrostamista iholle, nyt on jo aika. Se tekee iholle ihmeitä, varsinkin nyt kun tammikuu piiskaa ihoa.

Cattierin kasvoveden suihke on hienojakoinen, mutta runsas. Se siis kyllä antaa kasvovesisumua runsaastikin, mutta ei pärski kasvoja märäksi. Tuoksussa on jotain todella tuttua, tai sitten yhdistän sen johonkin aiemmin käyttämääni tuotteeseen. Pehmeä, miellyttävä tuoksu, joka on melko mieto.Cattierin tuotteita löytää esim. Ruohonjuurista. Tuotteita voi tilata myös Hyvinvoinnin tavaratalosta:Soothing Beauty Lotion  kasvovesi  12,50€/ 200ml


Pr-näytteitä.6 kommenttia:

 1. Tuota kasvovettä voisin hyvinkin kokeilla, hyville yksilöille löytyy aina käyttöä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli oikein hyvä tapaus ja rauhottavat ainesosat ehdottomasti plussaa 😊

   Poista
 2. Mä rakastan lotrata kasvovesillä ja hoitonesteillä, kun saa oikein luvan kanssa läträtä menemään. Etenkin näin kovalla pakkasella iho imaisee kaiken extrakosteuden mitä sille antaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä ja varsinkin nyt on ollu iho aivan kiristävän kuiva. Kasvovesilotraus onneksi helpottaa tilannetta 😄

   Poista
 3. Naamio kuulostaa ihanalta, onko sen tuoksu kovin voimakas? En jostain syystä ole piparmintun tuoksun ylin ystävä, se on liian "hyinen" niin mietin, että onko toi liian tuju tuoksultaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on siis kuorintatuote :) Joo mäkään en tykkää liian tujusta piparmintusta tyyliin Ice power jne 😄

   Mun mielestä tässä Cattierissa piparmintun tuoksu on aika hentoinen johon sekoittuu savimaista aromia. Ehkä saat vähän kiinni tuoksusta tällä kuvauksella ☺

   Poista

Kommentoi, kysy, utele :)