sunnuntai 25. marraskuuta 2018

TonyMoly Master Lab
Olen mahdottoman laiska käyttämään sheet maskeja. Jokin niiden "päälle pukemisessa" vaan tökkii. Varmaan se kylmänmärkä fiilis? Pitäisi silti tämänkin asian suhteen reipastua, sillä ovathan sheet maskit ihan hurjan hyviä tehohoitoja ja ihon pikakaunistajia. Viimeisimpänä olen testannut korealaisen TonyMolyn sheetiä. Master Lab- sarja on laaja ja sieltä löytyy varmaan jokaiselle jokin miellyttävä aktiiviaine.

Valittavissa on; Ceramide, Centella Asiatica, Collagen, EGF, Hyaluronic Acid, Snail Mucin, Vitamin C ja Caviar.

Itselleni sain pr-toimiston kautta testiin C-vitamiinia, Hyaluronihappoa ja EGF:ää sisältävät sheet maskit. Koska C-vitamiinista ja hyaluronihaposta varsinkin olen jauhanut blogissa jo kyllästymiseen asti, päädyin testaamaan EGF:ää sisältävää sheet maskia.

EGF sheet mask sisältää kosteutta sitovia humektantteja ja mm. ihoa tehokkaasti rauhoittavaa allantoiinia. Sheetistä löytyy myös useita eri kasviuutteita. Mutta mikäs se EGF sitten onkaan?

EGF (epidermal growth factor) eli epidermaalinen kasvutekijä (oligopeptide-1) on synteettinen peptidi, joka sisältää aminohappoja. EGF:n sanotaan boostaavan ihon paranemista ja uusiutumista, hidastavan ihon ohenemista, sekä taistelevan ihon ryppyyntymistä vastaan.


TonyMolyn sheet mask on valmistettu erittäin ohuesta selluloosasta ja se on helppo asetella tiiviisti ihoa vasten. Sheetin kanssa oli samaa ongelmaa, kuin aiemminkin kokeilemieni kanssa. En saa niitä istumaan täydellisesti kasvoille ilman pientä saksimisoperaatiota. Varsinkin silmien kohdalla on aina pakko nipsaista sisä- ja ulkonurkkiin pienet viillot.

10- 20 minuutin vaikutusajan jälkeen iho tuntui sheettiä pois riisuessa suorastaan limaisen kostealta. Ihon pinnalle jäänyt seerumi on tarkoitus painella ja taputella ihoon, joka sitten imeytyikin ihoon melko nopeasti.

Sheet maskeista tuntuu ehkä hivenen tylsältä kirjoittaa. Syy on se, että tulokset tuntuvat aina olevan aika lailla samaa tasoa. Niinpä sheet maskeista kirjoittaminen voi tuntua jankuttamiselta. EGF teki ihosta täydellisen superkosteutetun, joka tuntui ihon pehmeytenä, sekä näkyi ihon heleytenä ja varsinkin jälleen silmänympärysiholla sheet maskin vaikutuksen huomasi parhaiten. Joka ikinen pieni uurre loisti poissaolollaan.


Mainio sheet mask kieltämättä, mutta pakko hieman ihmetellä kertakäyttöisen naamiotuotteen hieman suolaista hintaa, joka on 7,90€/ kpl. Missä teillä menee kertakäyttöisen sheet maskin hinnan kipuraja?TonyMolyn Master Lab sheet maskeja on saatavilla esim. Sokoksella ja Yliopistonapteekissa.
8 kommenttia:

 1. Incin pitää olla aika timanttia, että yhdestä naamiosta raaskii maksaa noin paljon. Yleensä käytän sheetiä yövuorojen tai juhlien jälkeen kun iho tuntuu huutavan extrakosteutta ja siihen hommaan riittää mainiosti semmoinen alle kolmen euron rätti... varsinkin kun laittaa kunnolliset aineet alle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen kans kokenut, että edullisemmallakin "rätillä" saa moitteetonta tulosta. Siinä mielessä nämä arvokkaammat TonyMolyt eivät tarjonneet mitään uutta :)

   Poista
 2. No, onpas kalliita sheet maskeja:( En ostaisi tuolla hinnalla ikimaailmassa ja enpä muutenkaan välitä kangasnaamioista suunnilleen samoista syistä mitä luettelit. Vastarannan kiiski, siis meikäläinen;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En itsekkään malttaisi pulittaa yhden hoitokerran tuotteesta kyseistä hintaa. Mulla taitaa olla 3e se maksimi mitä suostun maksamaan tuotteesta, jota voin käyttää vain kerran :)

   Poista
 3. Joo kyllä mullakin se 3-4 e on maksimihinta kangasnaamiosta :) just tuon hintaiset olenkin todennut hyviksi ja omiin tarpeisiin sopiviksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, Edullisemmatkin kangasnaamiot ovat yhtä toimivia :)

   Poista
 4. 2-2,5 euroa on maksimi kertakäyttönaamiosta. Miksiköhän Suomeen ei tuoda niitä Koreassa yleisiä monipakkauksia, kun niissä hinta per naamio on halpa? Jos voisi ostaa 30 tai 100 naamion pakkauksen, ehkä niitä tulisi käytettyäkin.

  Joskin mun kaikki tällaiset naamiot seisoo edelleen käyttämättömänä eli paraskin sanomaan :D Mä en vaan löydä niille sopivaa käyttöajankohtaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on juuri tuo sama ongelma näiden naamioiden kanssa. Ne jää lojumaan turhan pitkäksi aikaa kaappien nurkkiin. Aina löytyy hyvä tekosyy miksi ei jaksa laittaa kanganaamiota :D

   Poista

Kommentit piristävät aina :)