torstai 15. marraskuuta 2018

Mádara Infusion VertKirjoittelin tovi sitten Mádaran Infusion Blanc- sarjan tuotteista. Infusion Blanc- sarja on kokonaisuudessaan kevyt, tehokkaasti kosteuttava ja valonnopeudella ihoon imeytyvä. Mádaralta on tarjolla myös hieman hoitavampi Infusion Vert- tuotelinja, joka sisältää käsivoiteen, vartalovoiteen, sekä myöskin vartaloöljyn. Myös näissä on tuotteissa on hyödynnetty Neuro wellbeing bio-complex- yhdistettä.
Siinä missä Infusion Blanciin on valittu mustavalkoinen pakkausdesign, on Infusion Vertissä värimaailma tummanvihreä. Myös tuoksumaailma Infusion Vertissä on vihreä, hieman ehkä ruohoisa, keveän sitruksisella vivahteella, joskaan ei mitenkään häiritsevän voimakas. Itselläni kuitenkin Infusion Blancin tuoksumaailma vie selkeän voiton ^_^Repairing Multi-layer Hand Cream käsivoiteen pohjana on tuhti ja erityisen ravitseva kaakaovoi. Käsivoide hoitaa ihoa myös auringonkukan- ja jojoban siemenöljyillä. Käsivoiteen koostumus tulee tuubista ulos hyvin paksuna nauhana. Koostumus on supermiellyttävä ja erityisen hoitava. Käsiin jää selkeästi hoitava kalvo, mutta uskomattoman miellyttävällä, mattaisella tavalla. Hämmentävä koostumus, joka tämäkin imeytyy ihoon aivan hujauksessa. Käsivoide sopii runsaammin annosteltuna yökäyttöön, mutta aivan yhtä hyvin päiväkäyttöön maltillisesti annosteltuna. Mahtavan hoitava koostumus, joka ei tahmaa tai jätä näppeihin rasvaista koostumusta.

Kokeilin tätä vielä uudelleen juuri tätä tekstiä kirjoittaessa, ja yhtään ei tule tarvetta pestä käsiä, että voisi jatkaa kirjoittamista :D Mádaran on luonut käsivoidehelmen ^_^

Intense Antioxidant Body Cream hoitaa hipiää aloemehulla, auringonkukkaöljyllä ja sheavoilla.
Tämä on koostumukseltaan voidemaista ja hieman paksumpaa kuin Infusion Blanc- sarjan vartalovoide. Ei voi kuin taas ihmetellä, miten tämänkin koostumuksesta on formuloitu niin erityisen miellyttävä. Vartalovoide imeytyy todella nopeasti ja jättää jälkeensä pehmeän, mattaisen tunnun. Ei mitään niljakkuutta havaittavissa. Ja kyllä, pukeutua voi samantien vartalovoiteen iholle lisäämisen jälkeen. Tämäkin on aivan bueno ^_^Firming Antioxidant Body Oil. Vartaloöljyt on sellainen genre, mikä on omalla kohdallani vähän sellainen jännitysnäytelmä. En pidä yhtään öljyisestä tai rasvaisesta fiiliksestä iholla, en varsinkaan vartalon iholla. Kauhuskenaario olisi öljyiselle iholle liimaantuva paita, hyi hyi. Siksi oli jännittävää kokeilla tätä.

Vartaloöljy on auringonkukkaöljypohjainen, joka sisältää runsaasti E-vitamiinia. Vartaloöljy toimii hyvin esim. raskausarpien ehkäisyssä ja hoidossa, sekä lisähoitona erityisen karhealla ja kuivalla iholla. Vartaloöljy imeytyy myös ihoon ihmeellisen nopeasti jättäen todella pehmeän ja samettisen tunnun. Öljy sisältää teknisen raaka-aineen (dicaprylyl carbonate) joka on ominaisuuksiltaan ihoa pehmentävä, mutta luo myös iholle rasvatonta tuntua. Jos on hakusessa vartaloöljy ilman öljyistä fiilistä, tämä on tsekkaamisen arvoinen tuote :)


Mádara Infusion Vert tuotteita on saatavilla esim. Hyvinvoinnin tavaratalossa*  ja Sokoksilla.

Pr-näytteitä.
*mainoslinkkiOletteko löytäneet suosikkituotteita Mádaralta?
1 kommentti:

  1. Mä olen ihan hurahtanut Madaran naamioihin/kuorintoihin, sekä SOS-sarjan seerumiin ja Anti-Age -kasvoöljyyn. Oikein kunnon myöhäisherääminen, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan :D

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)