tiistai 6. marraskuuta 2018

Mádara - Infusion Blanc Supreme HydrationTalvi tekee kovasti tuloaan, halusimme tai emme. Samalla alkaa taas se kiva kausi, kun iho alkaa kuivumaan, kutisemaan ja kiristelemään. Suomen talvi on aika monen iholle kova koettelemus, kun ilmankosteus laskee melkein olemattomiin. Varsinkin kädet kuivuvat helposti ja yleensä siinä ohella myös muukin iho. Onkin siis oivallinen aika tarkastella, mitä luonnonkosmetiikalla olisi tarjota avuksi talvikaudelle. Latvialaiselta Mádaralta olen tehnyt hyviä löytöjä jotka ansaitsevat palstatilaa.
Keveä, mutta tehokkaasti kosteuttava duo :)


Mádaran Infusion Blanc Supreme Hydration- sarjaan kuuluvat käsivoide ja vartalovoide. Tuotteet on muuten pakattu upeasti hyvin minimalistisiin, valkoisiin tuubeihin. Printti on harmaata ja mustaa. Tyylikästä ^_^

Ennen tarkempia tuotekoostumusten analysointia täytyy kiinnittää erääseen seikkaan huomiota näissä Mádaran tuotteissa. Ne nimittäin sisältävät aika mielenkiintoisen kuuloisen Neuro Wellbeing Bio-Complex- yhdisteen. Siitä kerrotaan  näin:
"Iho on suurin elimemme. Ihosolut sisältävät neuroneja eli hermokudoksen soluja, joiden päätehtävänä on käsitellä ja välittää informaatiota. Viimeaikainen tutkimus osoittaa, että iho käsittelee informaation ennen sen lähettämistä edelleen muualle kehoon ja aivoihin. Hermosolut ovat vastuussa paitsi hyvinvoinnistamme ja siitä, miltä kehomme tuntuu, myös ihomme nuorekkuudesta. Neuro-ageing eli stressiperäinen ikääntyminen johtaa ihon kollageenin ja elastiinin huomattavaan menetykseen. Iho menettää kimmoisuutensa ja siitä tulee samea ja ryppyinen. Voimme parantaa hyvinvointiamme suojelemalla kehoamme ja ihoamme stressiperäiseltä ikääntymiseltä Neuro Wellbeing Bio-Complex -yhdisteen avulla.

Neuro Wellbeing Bio-Complex on aivoja aktivoiva yhdiste, joka stimuloi neuronien toimintaa ja edistää siten hyvän olon tunnetta. Se suojaa ihoa stressiperäiseltä ikääntymiseltä ja aktivoi kollageeni- ja elastiinisynteesiä, jolloin ihon ikääntyminen hidastuu. Yhdiste on lisätty Mádaran uusiin vartalonhoitotuotteisiin.
"

Lainaus: Naturalgoodscompany
Neuro Wellbeing Bio-Complex- yhdiste kuulostaa korviini liian tieteelliseltä ja oudolta, ilmeisesti vaikutus perustuu jotenkin mesiangervon ja jasmiinin aromaterapeuttisiin vaikutuksiin. Mutta sen tiedän kertoa, että Supreme Hydration käsivoide on 10/10 aivan erityisesti päiväkäyttöön ^_^  Käsivoide ravitsee ihoa auringonkukkaöljyllä ja sheavoilla. Kaurauute rauhoittaa ihoa. Käsivoiteen tuoksu on erittäin mieto, vaniljainen ja hieman hedelmäinen.

Käsivoide on kevyt, mutta ei silti mitään lirua. Tämä menee ihan samantien Top5- nopeimmin imeytyvät käsivoiteet kategoriaan. Käsivoide hulahtaa reilusti alta puolen minuutin käsien ihoon. Voide onnistuu kosteuttamaan ja pehmentämään melkoisen hyvin tällaisen koostumuksen voiteeksi. Käsiin ei jää rasvaisuutta tai mitään tahmaa. Mádaran Infusion Blanc Supreme Hydration- käsivoidetta voi vahvasti suositella niille, jotka vaativat käsivoiteelta erittäin pikaista imeytymistä, kuten toimistotyöläiset. Tästä ei nimittäin kyllä rasvaisia sormenjälkiä jää :)
Myös Infusion Blanc Supreme Hydration vartalovoide on kehunsa ansaitseva. Tuoksu on tässä tosi herkullinen, makeahkon hedelmäinen. Tuubista haistaessa semisti voimakas, mutta tuoksu hälvenee iholla aika nopeasti. Vartalovoiteessa on samoja hoitavia ainesosia, kuin  käsivoiteessakin.

Koostumus on erittäin löysää ja tuubia ei kannatakkaan puristella, vaan antaa sisällön valua kämmenelle itsestään. Tuubia puristamalla voi sattua aika hurja yliannostus. Vartalovoidekin imeytyy käsittämöttämän nopeasti ihoon, kosteuttaen hyvin ja samalla jättäen samettisen jälkifiiliksen. Tämä on ihan must varsinkin niille jotka haluavat pukeutua rasvaamisen jälkeen heti - eikä hetken päästä ^_^


Vegaaniset Infusion Blancit ovat koostumuksiltaan superkeveitä ja nopeasti imeytyviä, mutta silti tehokkaasti kosteuttavia. Jos iho on kuitenkin kuiva - tyyliin Saharan autiomaa- eivät nämä ehkä silloin riitä. Kuivemmalle iholle suunnatuista Mádaran tuotteista onkin tulossa juttua ihan tässä lähiaikoina. Korppunahat, pysykää siis kuulolla ;)
Mádaran Infusion Blanc Supreme Hydration tuotteita voi tilata esim. HouseofOrganicilta* tai Hyvinvoinnin tavaratalosta*.  (Hinnat n. 12,90€ - 21,90€)
Pr-näytteitä.
*mainoslinkki

2 kommenttia:

 1. "Neuro-ageing eli stressiperäinen ikääntyminen" - apuva! Mä olen ollut suunnilleen koko aikuisikäni stressin kourissa eli ikääntyminen on ollut ilmeisen superripeää;) Onkohan tuollaisesta ikääntymisestä tutkimustietoa? Toivottavasti Madara tekee voiteita myös kasvoille tähän samaan sarjaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, totean vain laimeasti, että onko mitään mitä stressi EI saisi aikaan? Mä olen myös kokenut olevani lähes koko elämäni ajan stressaantunut jostain, joten luultavasti vanhenen nopeammin, kuin pitäisi :D

   Löysin pikagooglauksella esim. tällaisen artikkelin aiheesta: https://yle.fi/aihe/artikkeli/2013/10/24/nain-stressi-vanhentaa-sinuakin

   Poista

Kommentit piristävät aina :)