torstai 8. marraskuuta 2018

Lahjavinkit IsänpäiväänIsänpäivä lähestyy vauhdilla. Ajattelin koota tähän postaukseen muutamat omat lahjavinkkini, jos jollain vielä on päänvaivana  lahjan keksiminen :) Valitsin postauksen lahjavinkkeihin tietysti kosmetiikkaa ja tuoksuja. Kosmetiikan osalta valikoitui tällä kertaa vain ja ainoastaan luonnonkosmetiikkaa lahjavinkeiksi. Tuoksujen osalta valitsin kolme erilaista, toisistaan poikkeavaa miesten tuoksua.Kosmetiikka:


Benecos for Men Only. Kuva: NHS.fiBenecos on saksalaista luonnonkosmetiikkaa ja hintatasoltaan melko edullista, mutta silti laadukasta. Benecos for Men Only sarjasta löytyy tuotteita miehelle niin peseytymiseen, ihon kosteuttamiseen, kuin parranhoitoon. Löydät täältä tarkemman postauksen Benecosin tuotteista.

EkoPharma Men. Kuva: Ihokeskus.fiEkoPharma Men edustaakin sitten kotimaista luonnonkosmetiikkaa. Ekopharma Men on hoitolasarja, mutta kuitenkin mielestäni aika edullinen sellainen. EkoPharma Men tuotteista voi käväistä lukemassa tarkemman postauksen täältä.

Optiat. Kuva: NHS.fi


Tai miten olisi lahjaksi kasvonaamio? Optiat Men's Exfoliating Face Mask, on hauskasti kuiva ja jauhemainen kasvonaamio, jonka voi itse sekoittaa valmiiksi naamioksi. Tästä kasvonaamiosta voi lukea tarkemmin täällä.
Tuoksut:
Kuva: Luxplus

Jos Isälle kolahtaa erityisesti raikkaat sitrustuoksut, saattaa Iskä ilahtua  Issey Miyaken L'eau  Majeure D'Issey tuoksusta. Tuoksussa on bergamottia ja greippiä. Merellisiä vivahteita, sekä puisia nuotteja. Lue tuoksusta tarkemmin täällä.Kuva: FeeluniqueJimmy Choo Man Blue on moniulotteinen, kevyt ja tyylikäs tuoksu, joka varmaan kolahtaa kehen tahansa isään. Turvallinen tuoksu, joka ei ole liian hyökkäävä. Sopii päivään ja iltaan. Tuoksusta löytyy mm. pehmeää ambraa, salviaa ja makeaa vaniljaa. Tästä voi lukea tarkemmin täältä.

Kuva: Feelunique


Givenchyn Gentleman saatta olla oikea valinta sellaiselle Isälle, joka tykkää hieman erilaisemmasta ja rohkeammasta tuoksusta. Gentleman iskenee eniten varttuneempiin Isäihmisiin.
Tässä herrasmiehen tuoksussa pirskahtelee mm. mustapippuri ja maskuliininen patsuli. Tämän tuoksun kantaja huomataan ihan varmasti. Tästä tarkempi kuvaus luettavissa täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina :)