lauantai 29. syyskuuta 2018

Testissä Kicksin Sheet Mask
Tänä vuonna pääsin tutustumaan Kicksin oman sarjan tuotteisiin, ja sieltä olen tehnyt oikein kivoja löytöjä. Esimerkiksi todella mainio kosteussuihke, jossa on yksiä hienojakoisempia sumuja. Kicksiltä löytyy valikoimista myös sheet maskeja, eli kangasnaamioita. Yksi tällainen on pyöriskellyt aikansa kosmetiikkaröykkiöideni seassa. Sheet maskit ovat verrattomia tehokosteuttavia hoitoja, sitä ei käy kiistäminen. Silti olen niitä laiska käyttämään, koska en järin paljon innostu kostean rätin liimaamisesta kasvoille.


Kicksin oman merkin sheettejä ovat: Vitamin C-*, Anti Stress-*Age Defence-* , Nourishing-*, Cell Renewing-* ja Brightening Niacinamide* - sheet maskit. Jokainen näistä hieman erilaisiin ihon tarpeisiin suunnattuja. Itse testailin Vitamin C naamiota.

Kuten nimikin jo kertoo kyseinen sheetti sisältää C-vitamiinijohdannaista (magnesium ascorpyl phosphate). Sheetin säännöllisellä käytöllä voi siis odottaa mm. ihon sävyn kirkastumista. Sheetin sisältämä betaiinisalisylaatti ja pajunkuoriuute kuorii ihoa hellävaraisesti, ja vaikuttaa näin epäpuhtauksiin.

Sheet maskiin on pakattu myös useampia rauhoittavia raaka-aineita. Mm. pantenolia, allantoiinia ja kamomillauutetta. 20 milllilitran seerumilla kyllästetty sheet sisältää myös useita erilaisia kasviuutteita.
Sheet maskien päälle pukeminen lienee oma taitolajinsa, jossa itse onnistun vaihtelevalla menestyksellä. Naamakarvoitusta omaavalla käyttäjällä homma on himpun verran vaativampaa puuhaa :D. Ylähuuli sai ihan kuin vahingossa oman hoitotuokionsa.Korealaisvalmisteisen sheetin materiaali on bioselluloosaa, joka muuten tuntuu kasvoilla aivan erityisen käyttömukavalta. Sheet tuntuu erittäin ohuelta ja kai sitä voisi kuvailla termillä second skin. Sheet tuntui tosi helpolta asetella kasvoille, mutta tämänkin kohdalla oli pientä istuvuusongelmaa silmäkulmien alueella ja päädyinkin hyödyntämään näppärää saksimistekniikkaa. Pienet nipsaisut ja sheetin saa asettumaan tiiviisti myös silmänympärysiholle ^_^


Sheetin vaikutusaika on 15 minuuttia. Jos haluaa ihan maksimaalista överikosteutusta, voi sheetin alle hölvätä ensin hoitovedet ja seerumit, mutta kokemukseni mukaan pelkällä sheetilläkin saa erittäin hyvää tulosta. Vartin vaikutusajan jälkeen iho on täydellisen kosteutettu, pehmeä ja rauhoittuneen oloinen. Pienet juonteetkin hälvenevät näkyvistä.

Tämänkin sheetpakkauksen pohjalle jäi aika mojova määrä seerumia. Pussin pohjalle jäänyttä seerumia voi säilyttää jääkaapissa, mutta se olisi hyödynnettävä muutaman päivän kuluessa. Jos kaiken seerumin haluaa yrittää hyödyntää mahdollisimman tehokkaasti ja nopeasti, suosittelisin turvautumaan layerointiin, eli kerrostamiseen. Reippaasti vaan läpsyttelemään useampia kerroksia iholle ^_^ Toki seerumia voisi olla fiksua myös hyödyntää esim. kaulan ihon hoidossa tai oikeastaan missä vain ihoalueella, missä tarvitaan erikoishoitoa.
Pr-näyte.
*mainoslinkki


Oletteko kokeilleet Kicksin Sheet Maskeja?
4 kommenttia:

 1. KICKS:n maskeja en oo kokeilla, muita kylläkin. Tuo näyttääkin hyvin istuvalta, monesti mietin sheet maskeja käyttäessä minkä muotoisille kasvoille ne oikein suunniteltu vai onko mulla vain väärän muotoinen pää tai naama kun ei aina asetu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassua, kun mä mietin ihan samaa, että onko mun pään muodossa jotain vikaa, kun nuo sheetit ei ikinä meinaa asettua kunnolla tuossa silmien ympärillä :D Mutta tosiaan saksiniksillä saa muokattua sheetit istumaan :)

   Poista
 2. Mä juuri eilen näistä naamioista itse postasin xD (https://blingershimmer.blogspot.com/2018/09/taydellisesti-kasvoille-muovautuva.html)

  VastaaPoista
 3. Kicksin Sheet Maskit ei ole tuttuja, mutta muuten oon kyllä ihan hurahtanut Sheet Maskeihin :) Ja joo, tiedän tunteen noiden naamaan asettelun suhteen :D

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)