maanantai 1. lokakuuta 2018

MGroom SkinPostaus onkin taas pitkästä aikaa omistettu miesten ihonhoidolle. MRoom on varmaan aika monelle tuttu parturipalveluita tarjoava yritys ja heiltä tosiaan löytyy ihan oma ihonhoitosarjakin. Ja kuten kuvasta näkyy, MGroom nimisen ihonhoitosarjan pakkausdesign on hurjan tyylikäs. Yksinkertaista mattaa ja kiiltävää mustaa, ilman turhia krumeluureja. Nämä näyttävät hyvältä kylppärin hyllyillä :)


MGroomin tuotteista voisi sanoa yhteenvetona, että ne ovat synteettispohjaista, varustettuna muutamilla kasviuutteilla ja aktiiviaineilla. Osa tuotteista on melko voimakkaasti hajustettu, joten eivät ole välttämättä paras valinta hajusteherkille. Tuoksumaailma on se tyypillisen tuttu useista miesten sarjoista. Katsotaanpa sitten tarkemmin MGroomin tuotteita.

MGRoom Puhdistusgeeli 25€/ 150mlPumppupulloon pakattu puhdistusgeeli otti ja yllätti. Oletin tämän olevan voimakkaasti pesevä ja runsaasti vaahtoava perusputsari. Vaan eipäs ollutkaan. Putsarissa on mukana sulfaatteja ja pesutulosta miedontavia hellävaraisia tensidejä. Putsari vaahtoaakin erittäin maltillisesti ja tuntuu iholla mukavan hellävaraiselta ja ei kuivattavalta. Tykkäsin kovasti ^_^

Putsarissa on mukana mm. mustikka- ja karpalouutetta, kosteuttavia humektantteja, ja tulehduksia hillitsevää niasiiniamidia.


MGroom Kuorintavoide 25€/ 150mlMGroomin kuorintavoide on koostumukseltaan geelimäistä, ja niinkin lirua, että tuubia ei kannata paljoa puristella. Sisältö valuu kämmenelle painamattakin :)

Tykkään tuotteen hyvin rouheasta koostumuksesta, jossa kuorinnan hoitaa biohajoavat partikkelit. Kuorintavoiteessa on melko voimakas tuoksu ja myös mentolin voi aistia tuoksussa. Ja myöskin iholla, sillä tuote viilentää ihoa. Karpalon ja mustikan lisäksi koostumuksessa on antioksidanttista ja ihoa rauhoittavaa puna-apilaa. Kuorintatulos iholla on oikein hyvä. Sileä ja pehmeän tuntuinen, ilman raapivia efektejä.MGroom Kosteuttava Pikavirkistäjä  25€/150mlJännästi nimetty tuote on siis kasvovesi suihkemuodossa :)


Kasvovesi sisältää mm. ihoa rauhoittavaa aloe veraa ja tehokosteuttavia hyaluronihappoa ja ureaa. Mukana myös ihoa rauhoittavia pantenolia ja allantoiinia. Sisältää myös alkoholia.

Kasvovesi on omaan makuuni turhan voimakkaasti hajustettu ja suihke voisi olla hienojakoisempaakin. Tässäkin on mentolia, mutta tuote ei tunnu varsinaisesti viilentävältä, vaan virkistävältä. Kosteustehot ovat tällä erityisen hyvät.


MGroom Silmänympärysvoide 30€/15mlMGroomin silmänympärysvoide on koostumukseltaan erittäin paksua voidetta. Paksusta koostumuksesta huolimatta, se ei tunnu ollenkaan öljyiseltä tai rasvaiselta, mutta onnistuu pehmentämään sy-ihoa tehokkaasti. Sy-voide sisältää myös edellä mainittuja kasviuutteita, sekä hyaluronihappoa. Mukana on myös kofeiinia ja stabiloitua C-vitamiinijohdannaista.

Mutta mitäköhän ihmettä mentol tekee silmänympärysvoiteessa? Miksi miesten tuotteisiin vaikuttaa olevan pakonomainen tarve tuutata aina mentolia? Onneksi sitä on tuotteessa ilmeisesti mitätön määrä, sillä en havainnut sitä käytössä. Vasta incilistan tarkempi syynääminen paljasti asian.

Isoa plussaa on ilmatiivis pumppupakkaus, joka pitää aktiiviaineet stabiilina ja plussaa on myös tuotteen tuoksuttomuus.


MGroom Kosteusvoide 30€/ 50mlKosteusvoiteen pakkaus hämäsi totaalisesti. Luulin kyseessä olevan perus purkkimuotoinen pakkaus, mutta kannen avattua sieltä paljastuikin pumppupakkaus, mikä on ehdottomasti positiivinen asia :)

Kosteusvoiteen koostumusta voisi luonnehtia geeliemulsioksi. Parfum on  mainittu raaka-aineluettelossa, mutta mitään tuoksua tässä on vaikea kyllä erottaa. Aktiiviaineina on käytetty samoja, kuin edellä mainitussa silmänympärysvoiteessakin.  Kosteusvoide tuntuu miellyttävän kevyeltä iholla, mutta tehokkaasti kosteuttavalta. Voiteen jäljiltä iholle jää himmeä mattapinta.
MGroom tuotteita voi ostaa MRoomin verkkokaupasta tai sitten ihan suoraan liikkeistä.
*Pr-näytteitä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele :)