maanantai 3. syyskuuta 2018

Korealainen Klairs



Korealaisen kosmetiikan suosio on Suomessa ollut viime aikoina kovassa nousussa. Ja se kyllä näkyy. Todella suosittu Misshakin yllättäin rantautui ainakin Citymarketteihin. Myös itseäni on jo useita vuosia kiinnostanut korealainen kosmetiikka. Korealaiset vaan tuntuvat osaavan nerokkaat ja innovatiiviset tuoteformuloinnit, puhumattakaan mielenkiintoisista raaka-ainevalinnoista jne. Esimerkkinä nyt vaikka fermentoidut raaka-aineet Whamisalla.

Vuosien varrella olen tehnyt lukuisiin korealaisiin kosmetiikkabrändeihin tuttavuutta, mutta myönnän heti alkuunsa, että kosketus korealaiseen kosmetiikkaan on edelleen kovin vähäistä. Brändejä on niin tolkuttoman paljon ja kaikkea ei vaan voi keretä kokeilemaan. Postauksen aiheena onkin korealainen Klairs, joka oli etäisesti nimeltä tuttu, mutta totta puhuen en edes tiennyt sen olevan K-kosmea.







Lyhyesti Klairsista:


Klairs on vuonna 2009 perustettu brändi, jonka ihonhoidollisiin näkemyksiin kuuluu tuotteet, jotka sisältävät vain tärkeimpiä raaka-aineita, ihanteellisilla pitoisuuksilla. Klairsin tuotevalikoimasta löytyy tuotteita kaikille ihotyypeille, mutta Klairsin erityispiirre on, että tuotteet ovat suunniteltu erityisesti herkälle iholle.


Klairsilta olen nyt testaillut puhdistusöljyä, puhdistusvaahtoa, kasvovettä, kuorintaa, sekä kosteusvoidetta. Näistä seuraavaksi arviota ja fiiliksiä ^_^







Gentle Black Deep Cleansing Oil 150ml.



Inci: Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Ethylhexanoate, Isononyl Isononanoate, PEG-7 Glyceryl Cocoate , Isopropyl Myristate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Glycine Soja (Soybean) Oil, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil , Ribes Nigrum (Black Currant) Seed Oil , Tocopheryl Acetate , PEG-20 Glyceryl Triisostearate , Polysorbate 20, Fragrance, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) , Carapa Guaianensis Seed Oil, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Seed Oil.


Varsinkin Aasiassa harrastetaan kaksoispuhdistusta ahkerasti, jossa puhdistuksen ensimmäisessä vaiheessa käytetään öljymäistä tuotetta.

Gentle Black Deep Cleansing Oil oli itselläni ihan samantien puhdasta rakkautta. Klairsin öljy kuuluu siihen genreen, joka emulgoituu veden kanssa, joten se on helppo huuhtoa vedellä pois. Öljyputsarin koostumus on silkkisen keveää, täydellinen vastakohta tahmeille ja raskaille öljykoostumuksille. Putsari jättää jälkeensä aavistuksen hoitavaa tuntua, eli ihanteellisin ehkäpä kuivemmalle iholle, mutta tämä on kyllä suunnattu kaikille ihotyypeille. Kuivaihoinen haluaa ehkä jättää puhdistuksen tähän, muut ihotyypit voivat jatkaa halutessaan vaahtoavaan puhdistukseen.

Putsarin tuoksu on erittäin mieto ja vesimäisen raikas. Koostumuksen lisäksi, myös tuoksu oli toinen asia, josta itse suuresti intoilin.  Putsarin sisältämä mustapapu lupaa tasapainottaa talituotantoa ja synteettisten ainesosien lisäksi, tuotteessa on mm. jojoba-, seesami-, mustaherukka- sekä karpaloöljyjä.








 Rich Moist Foaming Cleanser 100ml


Inci:Water, Sodium lauroyl sarcosinate, Glycerin, Propylen glycol, Lauric acid, Caprylic/capric triglyceride, Sodium hyaluronate, Dimethyl sulfone, Potassium hydroxide, Glycyrrhiza glabra (licorice) root extract, Betaine, Stearic acid, Chamaecyparis obtusa water, Ananas sativus(pineapple) fruit extract, Chlorphenesin, Melaleuca alternifolia (tea tree) leaf oil, Illicium verum (anise) fruit extract, Citrus paradisi (grapefruit) fruit extract, Nelumbium speciosum flower extract, Paeonia suffruticosa root extract, Scutellaria baicalensis root extract, Panthenol, Citric acid, Pyridoxine, Linum usitatissimum (linseed) seed extract, Hibiscus esculentus fruit extract, Aloe barbadensis leaf juice, Arctium lappa root extract, Hibiscus mutabilis flower extract, Corchorus olitorius leaf extract, Hydrolyzed pea protein, Lecithin, Olea europaea (olive) fruit oil, Phytosterols, Squalane, Butyrospermum parkii (shea butter), Ceramide 3, Propanediol, Apium graveolens (celery) extract, Brassica oleracea capitata (cabbage) leaf extract, Brassica oleracea italica (broccoli) extract, Brassica rapa (turnip) leaf extract, Daucus carota sativa (carrot) root extract, Oryza sativa (rice) bran extract, Solanum lycopersicum (tomato) fruit/leaf/stem extract, Lysine hcl, Proline, Sodium ascorbyl phosphate, Acetyl methionine, Theanine, Tocopheryl acetate, Panax ginseng callus culture extract, Piper methysticum leaf/root/stem extract, Centella asiatica extract, Portulaca oleracea extract, Beta-glucan, Papain.



Puhdistusrituaalia voi tosiaan halutessaan jatkaa vaahtoavalla putsarilla.


Klairsin vaahtoputsari on sulfaatiton ja koin sen muodostaman vaahdon semi-täyteläiseksi. Ei mitään kermaisaa moussea, mutta ei myöskään laihaa tiskivaahtoa. Siis jotain siltä väliltä :)

Klairsin vaahtoputsarin raaka-ainelista on mielenkiintoinen. Superkosteuttava hyaluronihappo on incilistalla erityisen korkealla ja toinen seikka minkä huomaa heti, on kasviuutteiden määrä. Raaka-ainelista näyttää äkkiseltään ihan kuin joltain luonnonkosmetiikan kosteusvoiteen koostumukselta. Ihailtavaa, ja suorastaan hätkähdyttävää, mutta pakko myöntää, että epäilen niiden koskaan olevan erityisen hyödyllisiä puhdistustuotteessa, joka viivähtää vain niin hetken iholla, jonka jälkeen huuhtoutuu viemäristä alas. Itselleni yksi ainoa olennainen asia putsarissa, on sen mietous iholla.

Klairsin vaahtoputsarissa on mieto ja raikas tuoksu. Ja ei kyllä tunnu iholla yhtään liian pesevältä tai kuivattavalta. Tykkään kovasti.




 


 Supple Preparation Facial Toner 30ml ja 180ml


Inci: Water, Butylene Glycol, Dimethyl Sulfone, Betaine, Caprylic/Capric Triglyceride, Natto Gum, Sodium Hyaluronate, Disodium EDTA, Centella Asiatica Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Polyquaternium-51, Chlorphenesin, Tocopheryl Acetate, Carbomer, Panthenol, Arginine, Luffa Cylindrica Fruit/Leaf/Stem Extract, Beta-Glucan, Althaea Rosea Flower Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Hydroxyethylcellulose, Portulaca Oleracea Extract, Lysine HCL, Proline, Sodium Ascorbyl Phosphate, Acetyl Methionine, Theanine, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Cananga Odorata Flower Oil, Copper Tripeptide-1.



Jaa, sitten oli pieni ylläri kasvoveden kanssa. Korealaiset kun on kyseessä, niin käsitteen kasvovesi merkitys voi olla hieman vaihteleva. Ajattelin tämän tosiaan olevan ihan vesimäinen koostumukseltaan, mutta se olikin sitten paksumpaa. Essencemäistä, hoitotiivistettä. Ns. paksua vettä, joka kannattaa ehdottomasti taputella iholle kämmenen kautta, ei vanulapun.


Kasvoveden raaka-ainelista on jälleen mielenkiintoinen. Incin alussa ihoa hoitavaa orgaanista rikkiä, joka toisaalta toimii myös liuottimena ja tehostaa näin muiden raaka-aineiden imeytymistä ihoon. Tehokosteuttavat natto ja hyaluronihappo ovat mukana. Rohtosammakonputki on anti-age vaikutteinen, samalla kun lakritsiuute rauhoittaa ihoa ja vähentää punoitusta. Edellä mainittujen ainesosien lisäksi inci pursuilee useampaa muutakin kasviuutetta.

Supple Preaparation Facial Tonerissa on erittäin mieto, juuri havaittava raikas tuoksu. Kosteustehot ovat ihan ilmiömäiset ja tätähän voisi taputella toisinaan korealaisen 7 Skin Methodin mukaisesti ne 7 kerrosta iholle, jolla saadaan erityisen plumped up ja hehkuva iho ^_^

Tulos hieman poikkeaa muista kokeilemistani samantyylisistä tuotteista. Klairsin tapaus; ei jätä kovin nihkeän tahmeaa pintaa jälkeensä.







Gentle Black Sugar Facial Polish 110ml


Inci: Caprylic/Capric Triglyceride, Black Strap Powder, Cetyl Ethylhexanoate, Petrolatum, Glycerin, Tocopheryl Acetate, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Candelilla Wax Esters, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Polysorbate 20, Cetyl Alcohol, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Powder, Fragrance, Carapa Guaianensis Seed Oil, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Seed Oil.



Naamankiillotusaine, näin suoraan suomennettuna :D Heh eli siis kyseessä tietenkin kuorinta-aine.

Ruskeaan sokeriin perustuva kuorinta-aine on vegaaninen, joka kuorimisen lisäksi lupaa kosteuttaa ihoa tehokkasti. Ensialkuun kuvittelin Klairsin kuorinnan olevan superrouhea, mutta se olikin yllättäin superhellävarainen. Koostumuksessa tuntee selkeää kuorivaa kidettä, mutta se tuntuu iholla hellältä, ihan kuin kiteet olisivat pyöristettyjä. Mekaaninen kuorinta ei aina välttämättä sovi kovin herkälle iholle, mutta tämä tuntui kyllä erityisen hellävaraiselta. Iho tuntui kuorinnan jälkeen hyvältä, sileältä ja pehmeältä.  Tuoksu on lakritsainen (!)






 Rich Moist Soothing Cream 60ml


Inci: Water, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Cetyl Alcohol, Cyclopentasiloxane, Glyceryl Stearate, Sodium Hyaluronate, Cetyl Ethylhexanoate, Stearic Acid, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Beta-Glucan, Sorbitan Sesquioleate, Microcrystalline Wax, Betaine, Peg-100 Stearate, Ceramide 3, Polyquaternium-51, Sorbitan Stearate, Dimethicone, Tocopheryl Acetate, Carbomer, Arginine, Illicium Verum(Anise) Fruit Extract, Citrus Paradisi(Grapefruit) Fruit Extract, Nelumbium Speciosum Flower Extract, Paeonia Suffruticosa Root Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Chlorphenesin, Disodium Adenosine Triphosphate, Algin, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Citric Acid, Portulaca Oleracea Extract, Natto Gum, Centella Asiatica Extract, Althaea Rosea Flower Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Disodium Edta, Apium Graveolens (Celery) Extract, Brassica Oleracea Capitata (Cabbage) Leaf Extract, Brassica Oleracea Italica (Broccoli) Extract, Brassica Rapa (Turnip) Leaf Extract, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Oryza Sativa (Rice) Bran Extract, Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit/Leaf/Stem Extract, Lysine Hcl, Proline, Sodium Ascorbyl Phosphate, Acetyl Methionine, Theanine, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Cananga Odorata Flower Oil.



Rich Moist Soothin Cream on kuvailtu 24h-voiteeksi, joka lupaa syväkosteuttaa ja on suunnattu siis erityisesti herkälle iholle tämäkin. Luvataan sopivan myös silmänympärysiholle.

Klairsin voide hoitaa ihoa mm. sheavoilla ja jojobaöljyllä, sekä keramideilla. Tehokosteuttava hyaluronihappo on tässäkin tuotteessa korkealla incilistassa. Koostumuksessa on mukana myös paria silikonijohdannaista, sekä edellä mainitusta vaahtoputsarista tuttuun tapaan ihan huikea liuta erilaisia kasviuutteita- ja öljyjä. Tuoksua tässä voiteessa hädin tuskin havaitsee.

Voiteen koostumusta voisi kuvailla vaikka yhdellä sanalla luksusmaiseksi. Se on tavallaan täyteläinen, olematta silti paksu tai rasvainen. Voide levittyy silkkisesti iholle ja imeytyy nopeasti ja täydellisesti. Tuloksena hyvin kosteutetun tuntuinen iho, ilman tahmeutta tai rasvaista fiilistä. Sanoinko jo, että voiteessa on luksustuntua? ^_^




Ensikosketus Klairsin kosmetiikkaan oli erittäin onnistunut. Tykästyin kaikkien testituotteiden koostumuksiin ja erityisesti kasvoveden raaka-ainekoostumukseen. Öljyputsari taisi silti olla tällä kertaa se Number Uno ^_^


Klairsin tuotteita löytyy esim. KokoSkinilta



Pr-näytteitä.



Löytyykö lukijoista Klairs-faneja?



11 kommenttia:

  1. Klairs ja Kiehl´s muistuttaa mun mielestä ulkonäöllisesti tosi paljon toisiaan, äkkiä jos katsoo niin meinaa mennä välillä sekaisin. :D Klairs kiinnostaa brändinä tosi paljon, mutta en ole kokeillut heiltä mitään. Salkan hehkuttamaa sinistä seerumia tekisi mieli kokeilla ensi talvena.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiehl's on mulle myös outo brändi, mutta nyt kun tuli mieleen. Varmaan sun blogista oon siitä lukenut ja taisin aiemmin sekoittaa Kiehl'sin ja Klairsin :D Jotenkin nimetkin niin saman kuuloiset äkkiseltään :) Mä kyllä kiinnostuin tosi paljon nyt Klairsista ja joku seerumi ainakin olisi mielenkiintoista testata ^_^

      Poista
  2. Mä olen jo tippunut kärryiltä Korea-kosmetiikan suhteen, enkä ole vähään aikaan jaksanut seurata mitä on meneillään sillä rintamalla. Kuten totesit, merkkejä on Suomenkin markkinoilla jo paljon ja lisää tulee vinhaa vauhtia. En ole löytänyt korealaisista sellaisia ihonhoitotuotteita, että olisin niihin hullantunut samalla tavalla kuin esim. moniin the Ordinaryn tuotteisiin. Makunsa kullakin, eikö vaan?!
    Hyvät puhdistusöljyt kiinnostaa aina. Tuossa Klairsin versiossa näyttää olevan hyvät ominaisuudet, mutta en tiedä onko siinä mitään mullistavaa kuitenkaan, mikä ei tietenkään ole negatiivinen asia. Hyvä perustuote on jo riittävä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla tulee välillä sellainen epätoivoinen olo tässä kaikessa kosmeähkyssä. Pitäisi olla niin kärryillä kaikesta, mutta koen sen mahdottomaksi :D Esim. tuo The Ordinarykin on kokematta, jossa oletkin itse aikamoinen tietopankki :) (ja luen aina suurella mielenkiinnolla sun näkemyksiä brändin tuotteista).

      Klairsin öljyputsari ei ollut itselleni mitenkään maata mullistava, monella muullakin brändillä on varmaan yhtä hyviä vastaavia putsareita. Kuitenkin tuoksu ja tuntu iholla oli isot plussat, joiden vuoksi voisin ostaa tätä putsaria jatkossa (kuten myös paria muuta öljyputsaria).

      Poista
    2. Kiitos Jusu<3
      Mä taas olen oppinut sun postauksista paljon kosmetiikan ainesosista. Sulla on valtava tietomäärä niistä:) Respect!

      Poista
  3. Hei vau, vitsi miten upea tuo ensimmäinen sun ottama kuva! Mulle tää brändi on nimeltä tuttu, ystävä just osti näitä kokeiluun. Mutta joo, voisin itsekin testata näitä jossain välissä. Toi puhdistusöljy kuulostaa ihanalta! :)

    VastaaPoista
  4. Kiitti :) Puhdistusöljy on tosiaan aika huippu tapaus, eivätkä muutkaan Klairsin testituotteet olleet yhtään pöllömpiä :)

    VastaaPoista
  5. Tuttu on. Minulla on ollut kàytòssà tuo kasvovesi ja sitten C-vitamiiniseerumi. Kasvovettà kun laittaa sen seitsemàn kertaa niin kyllà iho kiittàà, eron huomaa heti seuraavana aamuna. Pitàisikin taas tilata uusi pullo. Nyt mulla on Etude Housen Collagen hoitoneste, sekin on hyvà. t.anne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sen kyllä huomaa ihossa, kun jaksaa lotrata ne 7 kerrosta :) Etude Houselta olen joskus jotain kokeillut, mutta sekin on mulle aika tuntematon merkki vielä.

      Poista
  6. Mä en ole tästä merkistä vielä kuullutkaan, mutta Jonnan tapaan nää toi mulle heti Kiehl'sin mieleen :). Kiitos kattavasta esittelystä, mielenkiinto heräsi! Korealaisia brändejä alkaa vaan olla markkinoilla niin paljon, että on vaikea pysyä perässä. Näistä voisin lähteä kokeilemaan ainakin tuota öljyputsaria.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, joo mulla on tuo sama ettei meinaa pysyä perässä kun brändejä on niin paljon :D

      Poista

Kommentoi, kysy, utele :)