tiistai 28. elokuuta 2018

Päivetystä kasvoille seerumillaAika monelle varmaan tulee mieleen läiskikkäitä ja oranssinkirjavia kauhukuvia, kun puhutaan itseruskettavan tuotteen levittämisestä kasvoille? Osuinko oikeaan?

Itseruskettavien tuotteiden levittäminen onkin oma taitolajinsa ja erityisen tarkka saa olla jos itseruskettavaa levittää kasvoille. Muistan edelleen elävästi ensimmäisen kokeiluni naamatauluni ruskettamisessa. Tuote oli silloin Yves Rocherin itseruskettava geeli. Eipä tullut kovinkaan paljoa keskityttyä siihen tarkkaan levittämiseen. Sillä aamulla peilistä katsoi takaisin aivan törkeä naamarirusketus ^_^ En sen kerran jälkeen uskaltanutkaan pitkiin aikoihin kokeilla itseruskettavia kasvoille :D Traumat jäi pitkäksi aikaa.


Kicksiltä löytyy varsin näppärä itseruskettava tuote seerumin muodossa. Daily Gradual Tan Face Drops antaa kasvoille väriä joko hyvin kevyesti tai sitten voimakkaammin. Päivetyksen vahvuutta on helppo itse säädellä, sillä tuote on pakattu pipettipulloon. Seerumia annostellaan kosteusvoiteeseen 2 - 5 tippaa. Seerumia voi lisätä voiteeseen toki enemmänkin jos haluaa voimakkaampaa päivetystä.

Tan Face Dropsia on saatavilla Light/ Medium ja Medium/ Dark sävyissä, joista itselläni on ollut käytössä tuo jälkimmäisenä mainittu. Kicksin itseruskettava vaikuttaa tässä tummemassakin sävyssä melko turvalliselta käyttää. Kokeilin nimittäin seerumia kasvoille ihan vain sellaisenaan, jolla saikin yhdessä yössä näkyvän rusketuksen, mutta ei silti mitään överiä grillibroileri-lookkia. Toki edellä mainittua en suosittele kokeilemaan, jos aloitustilanne on lakananvalkea hipiä ^_^

Inci: AQUA, DIHYDROXYACETONE, ALCOHOL DENAT., GLYCERIN, PROPANEDIOL, ETHOXYDIGLYCOL, POLYSORBATE 20, SACCHARIDE ISOMERATE, ERYTHRULOSE, CHONDRUS CRISPUS EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, SODIUM METABISULFITE, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID, SODIUM CITRATE, XANTHAN GUM, PARFUM
 
 
 
 
 
Seerumi muodostaa iholle päivetyksen tutulla dihydroxyacetonilla. Koostumukseen on kuitenkin lisätty mukaan myös erythrulose nimistä ainesosaa. Kyseinen ainesosa taittaa rusketusta luonnollisempaan suuntaan, jolloin tulos ei ole niin oranssi (mitä joillakin itseruskettavilla saa aikaiseksi). Erythrulosen sanotaan myös pidentävän rusketuksen kestoa. Seerumissa on mukana myös mm. hyaluronihappoa, joten tällä on myös kosteuttavia ominaisuuksia. Seerumissa on itsessään mehukkaan hedelmäinen tuoksu, ehkäpä aprikoosi? :)

Erittäin toimiva ja näppärä tuote, jota voi suositella varsinkin niille tyypeille, jotka ovat aiemmin traumatisoituneet kasvoille suunnatuista itseruskettavista ^_^
Pr-näyte.
*mainoslinkki

3 kommenttia:

 1. Tosi kivat kuvat oot räpsinyt! Mulle uusi tuote tämä :) Mä oon tykästynyt Eco by Sonyan itseruskettavaan kasvoveteen, mutta tällä hetkellä oon kyllä aika kalmankalpea, että eipä oo sitäkään hetkeen tullut käytettyä :D Voisi ryhdistäytyä taas ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, Mia ^_^ Joo se Sonyan kasvovesi on kyllä hyvä. Tää Kicksin tapaus on mun mielestä tosi hyvä varsinkin kalpealle iholle, kun voi itse säädellä rusketusefektiä. Tämän kanssa ylilyönnit ei oo niin todennäköisiä :D

   Poista
 2. Mä tykkään rusketustipoista ehdottomasti eniten kasvoilla, en käytä enää muita, paitsi sitten itseruskettavia kasvovesiä, mutta muut olen jättänyt kokonaan pois. Mutta tää seerumi kuulostaa kivalta. :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele :)