maanantai 27. elokuuta 2018

Jimmy Choo - Man BlueBlogin kautta olen saanut tosi kivan mahdollisuuden tutustua aivan uusiin tuoksubrändeihin, jotka olisivat varmaan muuten jäänyt ihan huomiotta. Olen vähän tylsä kaavoihin kangistuja, ja kauppojen tuoksupuolella ihmetellessä hakeudun automaattisesti tuttujen tuoksubrändien puoleen (gaultier, boss jne).

Jimmy Choo on malesialainen muotisuunnittelija, joka lienee tunnetuin naisille suunnitelluista nahkakengistä. Jimmyltä kuitenkin löytyy mm. Tuoksuja. Ja tosiaan Jimmy Choo on itselleni ollut tähän asti vain nimeltä "vähäsen" tuttu. Jimmyyn olen päässyt tutustumaan Man Blue tuoksun muodossa ^_^


Jimmy Choo Man Blue on pakattu ihan huikean nättiin pulloon, korkkia myöden. Oikein silmiä hivelee, ainakin allekirjoittaneella. Samalla myös jäisen sininen tuoksuputeli on mielestäni hieman harhaanjohtava. Tällaisesta jäisen raikkaasta värimaailmasta kun itselläni tulee väkisinkin vahva mielleyhtymä raikkaan merellisiin ja vesimäisiin tuoksuihin. Man Blue ei ole edellä mainittua vaan jotain ihan muuta.


Man Bluen tuoksunuotit ovat seuraavanlaiset:Alkutuoksu: Salvia, mustapippuri ja bergamotti

Sydäntuoksu: Nahka, sypressi ja ambra

Pohjatuoksu: Santelipuu, vanilja ja vetiverMan Bluen nuotit ovat mielenkiintoisia. Alkutuoksussa aistin itse eniten salviaa ja bergamottia. Pippurisuutta, en tällä kertaa tärppää tuoksusta. Alkutuoksu on raikas, mutta hienostuneen pehmeällä tavalla. Ei puhettakaan sporttisten tuoksujen pirskahtelevasta sitrusmaailmasta :)

Tuoksuanalyysistä jännän tällä kertaa teki se, että nenäni ei meinaa millään löytää tiettyjä ilmoitettuja nuotteja. Tosin ne voivatkin toisinaan sulautua toisiinsa niin saumattomasti, että yksittäisiä tuoksunuotteja voi ollakin vaikea erottaa. Ja nenätkin aistivat tuoksut niin erilailla.

Sydäntuoksun ambran tunnistan nopeasti, sypressi tuoksuna ei erotu. Myös nahkainen nuotti on tässä tuoksussa erittäin mieto, verrattuna vaikka niihin tiettyihin uuden nahkavyön tuoksuisiin, mielipiteitä jakaviin tuoksuihin. Fragrantican mukaan sydämessä olisi myös omenaa ja ananasta. Tarkkaan nuuhkuttelemalla kuvittelenkin kyllä aistivani tuoksussa jossain syvemmällä hyvin pehmeää hedelmäisyyttä.

Tuoksupostauksiani lukeneet tietävätkin jo, että fanitan ihan järkkymättömästi pohjatuoksusta löytyviä santelipuun ja vaniljan nuotteja. Ne on niin parhaita! Pohjatuoksun vetiver, muuntaa tuoksua maskuliiniseksi.Yhteenvetona voisin sanoa Jimmy Choon Man Blue tuoksusta, että se on moniulotteinen. Tuoksu on voimakkuudeltaan, alkutuoksun hälvettyä, melko mieto ja ei todellakaan raskas kantaa. Väittäisin myös, että tuoksu on luonteeltaa sellainen, että se sopii ikähaitarissa laajalle yleisölle. Aikuisemmalle miehelle tässä on varmaa tyylikkyyttä. Samalla tuoksu ei ole kuitenkaan ollenkaan liian "herrasmiesmäinen", etteikö siitä voisi palavasti innostua myös nuorempikin mies. Aikuinen, ja silti yhtäaikaa nuorekas tuoksu siis kyseessä. Puinen ja aromaattinen tuoksu sopiikin aivan täydellisesti kohta vaihtuvaan syksyyn. Man Bluessa on särmää, mutta myös keveyttä.Jimmy Choo Man Blue edt esim. Sokoksella 45€/ 30ml
Tuoksu pr-näyte
2 kommenttia:

  1. Tää on varmasti ihana! Mä tykkään itse Jimmy Choon tuoksuista paljon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on mun mielestä sellanen tuoksu, joka varmaan tavoittaa ison yleisön. Ei liian "kikkaileva" tai erikoinen, mutta silti tässä on särmää ^_^

      Poista

Kommentoi, kysy, utele :)