torstai 6. syyskuuta 2018

BYBI Beautyn jatko-osa - Huulten hoitoa



Kesän aluilla kirjoittelin luonnonkosmetiikkamerkki Bybi Beautysta, johon suuresti tykästyin. Etenkin Bybin Mega Mististä tuli supersuosikki silloin. Jatketaan taas Bybiin tutustumista. Tällä kertaa huultenhoidon  muodossa :)


(En tiedä pitäisikö tuo nimi kirjoittaa virallisesti isolla, mutta kirjoitan sen silti pienellä, koska isosti kirjoitettu BYBI näyttää jotenkin häiritsevältä tekstissä :D )







Bybiltä löytyy 2 erilaista tuotetta huulten hoitoon. Huulikuorinta ja huulivoide. Tunnustan muuten heti alkuun, että olen aina pitänyt huulikuorintoja hieman turhakkeina, ja jos en väärin muista niin Bybin tällainen on ensimmäinen laatuaan mitä olen kokeillut.











Buffer huulikuorinta kiinnosti tietysti eniten, koska tämän tyyppisiä tuotteita en ole aiemmin muistini mukaan kokeillut.

Buffer on jo itsessään melkoisen hoitavaa tavaraa. Vedetön koostumus muodostuu mm. sheavoista, sekä manteli- ja kirsikkaöljyistä. Mukana on myös agaaven ja mansikan uutteita. Kaneliöljy lupaa saada huulet näyttämään täyteläisemmiltä. Kuorinnan hoitaa sokeri.

Koostumus on jämäkkää, hieman tahnamaista. Sokeria on mukavasti mukana, joten kuorinta onnistuu näppärästi. Kuorintaa pyöritellään kosteilla huulilla ja käyttösuositus on 1- 2 kertaa viikossa. Buffer tuoksuu Joululle (!) tai no siis kanelille, mutta itselleni kanelintuoksu on yhtä kuin Joulu :D

Bufferin jäljiltä huulet jäävät tosi sileiksi, mitä nyt voikin odottaa. Kuorinta jättää huulille myös öljyjä, joten huulivoiteen lisääminen kuorinnan jälkeen ei ole mitenkään välttämätöntä. Huulikuorinnan voi suorittaa myös vaikka vanhalla hammasharjalla, jos haluaa. Mutta täytyy myöntää, että Buffer on ylellisen tuntuinen "erikoistuote". Kosmetiikka saakin olla ylellistä ja luksusta, eikä aina pidä ajatella, että hoituu se hammasharjallakin :D Noh, ehkä en siis enää pidä huulikuorintoja turhakkeena ^_^











Bybin Plumper huulivoide lupaa täyteläisemmän näköisiä huulia, kuten jo plumper sanasta voi päätellä.


Plumperiin on mielenkiintoisesti valittu pohjaöljyksi viinirypäleensiemenöljy. Öljyhän on koostumukseltaan yksiä keveimpiä, ja harvemmin sitä näkee käytettävän huulivoiteissa. Tuttu sheavoi tuo lisähoitavuutta. Huulivoiteen täyteläistävä efekti pohjautuu sen sisältämiin piparmintun- ja veriappelsiinin öljyihin. Kyseiset öljyt stimuloivat verenkiertoa ja tätä kautta huulten pitäisi näyttää täyteläisemmiltä. Huulivoiteen tuoksu on pirteä ja raikas.

Huulivoidetta ohjeistetaan käyttämään aivan käsittämätön määrä. Apply pea sized amount. Öh, jos tätä nyt laittaisi tosiaan herneen kokoisen määrän huulille, niin eiköhän se oli ympäri suupieliä ja varmaan naamaakin. Nuppineulan kokoinen määrä riittää aivan mainiosti.

Plumper huulivoide tuntuu huulilla keveältä, ja tuntuu myös pysyvän hyvin pakoillaan. Koostumus ei silti ole ihan se kaikkein lempparein. Crazy Rumorsin koostumukset vetelevät vieläkin ykkössijalla.
Plumper huulivoide tuntuu myös huulilla kevyesti kihelmöivältä, ehkä verenkierrossa tosiaan tapahtuu jotain boostia? En pysty allekirjoittamaan luvattua täytelöittävää efektiä, sillä huulissa en juurikaan huomaa muutosta. Hoitava ja hyvän tuntuinen huulivoide anyway :)







Bybi Beautyn Buffer Huulikuorinta ja Plumper huulivoide on nyt myös tarjouksessa House of Organicin verkkokaupassa*. Ne on myös tilapäisesti lopussa postausta kirjoittaessa. Liekkö nämä suosittuja tuotteita?
Bybiä löytyy myös Jolien verkkokaupasta*




Pr-näytteitä.
*Mainoslinkki

5 kommenttia:

  1. Noi sun kuvat on niin ihanan taiteellisia ja hienoja! Mullakin on nämä tuotteet, mut toistaiseksi odottelee vielä pussukoissaan, että joku tarttuisi niihin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos ^_^ Sullakin on aina tosi hienot kuvat ja jään niitä itseasias aika usein ihastelemaan :D

      Poista
    2. Ai, no voi kiitos paljon!! :) Näin sit me ihastellaan toistemme blogikuvia :D

      Poista
  2. Mulla on tehokäytössä tuo kuorinta, se on ihana (ja makoisa). <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuorinta on kyllä oikein kiva ja käytän sen itsekin varmaan aika vikkelästi pois Sitä kyllä meinaa ihan "vahingossa" syödä samalla :D

      Poista

Kommentoi, kysy, utele :)