perjantai 24. elokuuta 2018

Tehokosteuttava omppuseerumi







Omena päivässä pitää lääkärin loitolla. Monelle tuttu, vanha sananlasku. No mene ja tiedä. Postauksen aihe on silti omenainen. Voisiko päivittäinen annos omenaa iholla pitää ehkäpä kurtut loitolla?







Académíen tuotteista olen muutamaankin otteeseen blogiin kirjoitellut. Pääsääntöisesti olen pitänyt kyseisen brändin tuotteista kovasti ja kokenut ne laadukkaiksi ja vähintäänkin mielenkiintoisiksi. Académíelta on hiljattain lanseerattu mielenkiintoisen kuuloinen seerumi, Sérum Hydraderm 24H.








Inci: PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT WATER, METHYLPROPANEDIOL, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, GLYCERIN, BETAINE, WATER (AQUA), HYDROLYZED VEGETABLE PROTEIN, IMPERATA CYLINDRICA ROOT EXTRACT, POLUSORBATE 20, HYDROLYZED POTATO PROTEIN, TREHALOSE, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, HYDROXYETHYLCELLULOSE, CAPRYLYL GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, BUTYLENE GLYCOL, FRAGRANCE (PARFUM), CHONDRUS CRISPUS POWDER, o-CYMEN-5-OL, XANTHAN GUM, SODIUM HYALURONATE, CASSIA ANGUSTIFOLIA SEED POLYSACCHARIDE, PENTYLENE GLYCOL, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, AGAR, CARBOMER, CHROMIUM HYDROXIDE GREEN (CI 77289), POTASSIUM SORBATE, SODIUM CITRATE, SODIUM NITRATE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, HYDROXYCITRONELLAL, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, BENZYL BENZOATE, LINALOOL, GREEN 5 (CI 61570), YELLOW 5 (CI 19140), BIOTIN, CHLORPHENESIN




Tunnustaudun seerumifaniksi. En varmasti osaisi enää harjoittaa omaa ihonhoitoani, jos seerumit jäisi pois. Tuntuisi, että jotain oleellista ja toimivaa puuttuisi rutiinista.  Seerumeiden - ja toki muidenkin tuotteiden kohdalla- itseäni innostaa heti tuplasti enemmän, jos vesipohja on ehkäpä korvattu jollain muulla. Académíen uutuusseerumi sisältääkin veden tilalla 53% omenavettä.  Omenavesi löytyykin siis incilistan sijalta yksi ja se sisältää itsessään C- ja E- vitamiinia, kuten myös muutamia B-ryhmän vitamiineja. Omenoissa on myös antioksidanttisia ominaisuuksia sisältäviä fytokemikaaleja.

Sérum Hydraderm 24H sisältää myös tietenkin hyaluronihappohelmiä, nykyään lähes jokainen laatuseerumi sisältääkin tätä mega-ainesosaa, jolla on kyky sitoa itseensä tuhatkertaisesti kosteutta. Aloe vera on tuttu raaka-aine, jolla on ihoa tehokkaasti rauhoittavia ominaisuuksia. Sienistä saatava trehaloosi - sienisokeri- toimii humektanttina ja sitoo ihoon myös kosteutta. Kaliumpitoinen silkkiheinäuute lupaa myös ylläpitää tehokkaasti ihon kosteusvarastoja. Seerumin raaka-aineista 80% on luonnollista alkuperää.













Seerumin tuoksua voisi kuvailla erittäin raikkaaksi ja puhtaaksi. Tuoksu tuntuu omaan nenääni aluksi semi-voimakkaalta, mutta se toisaalta hälvenee iholla hyvin miedoksi pian levittämisen jälkeen.

Seerumi on koostumukseltaan geelimäistä, ja sen verran jämäkkää, että se ei juurikaan valu. Seerumi imeytyy melko nopeasti, mutta paksummasta koostumuksesta johtuen ei aivan hulahtaen. Seerumi tuntuu todellakin tehokosteuttavalta. Yleensä tehokosteuttavat geelikoostumukset saattavat jättää epämiellyttävää jälkifiilistä iholle, mutta Académíen tapauksessa tahmeutta ei ole juurikaan havaittavissa ainakaan omalla ihollani.



Académíen Sérum Hydraderm 24H - seerumia voi tilata Rohdos-alan verkkokaupasta. Seerumilla on hintaa 69,94€/ 30ml.



Pr-näyte.



Innostutteko te tuotteista, joissa vesipohja on korvattu jollain muulla raaka-aineella?





2 kommenttia:

  1. Ihastelinkin tätä koostumusta jo instassa, ihanan oloinen tää! :) Ja kivat kuvat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tää on oikeen kiva seerumi. Kivojen seerumien lista vaan kasvaa ja kasvaa :D

      Poista

Kommentoi, kysy, utele :)