perjantai 6. heinäkuuta 2018

Minun KesäniLeppoisaa kesähaastetta sitten kehiin tälle päivälle. Näitä on kierrellyt blogeissa ja tartuin itsekin haasteeseen, näitä kun aina niin kiva tehdä :)
Lippis vai lierihattu?


No alkaapa heti vaikealla :D Joo ei mulle varmaan oikein lierihattu istu päähän. Lippiksistä tykkään ja käytänkin niitä paljon. Ihan talvellakin siis. Mulle kun ei oikein ne pipotkaan tunnu istuvan päähän.

Pehmis vai jäätelöpallo?


No siis jäätelö ku jäätelö. Kaikki menee kurkusta alas. Pehmis on hyvää, mutta kyllä jäätelöpallon valitsen mieluiten. Jäätelöllä voisi ihan helposti elää.Herneet vai mansikat?


Täytyy myöntää, että en edes muista koska olen viimeksi herneitä ostanut. Herneet on hyviä, mut hei oikeesti? Eihän niistä nyt ole kilpailijaksi kunnon tummanpunaisille, meheville mansikoille <3

Palju vai järvivesi?


Inhoan suoraan sanottuna Suomen järvivesiä. Ovat ikävän värisiä ja usein ällöttävän muljuisia pohjiltaan. Saan inhonväristyksiä järvien löllöpohjista. Siispä paljuun istun mieluummin. Mielellään lämmitettyyn sellaiseen. Grilliherkut vai kesäkeitto?


 Kesäkeitto on uskomattoman tylsän makuinen ruoka. Vai olenko aina syönyt vain surkeasti valmistettuja kesäkeittoja? Grilliherkut on tosi jees. Ei liikaa lihaa, mutta vaikka kasvisvartaat kyllä maittaa.Mökki vai teltta?

 Telttailu ahdistaa. On jotenkin turvaton olo sellaisessa. Kuka tahansa voi tulla keskellä yötä sekoilemaan telttaan. Oonkohan katsonut liikaa kauhuleffoja :D Valitsen koska tahansa mieluummin mökin. Ei tarvitse edes olla mikään hulppea mökki. Alkeellisessa mökissä on jopa enemmän sellaista "mökkitunnelmaa".
Varjo vai auringonpaiste?


 Varjossa on tylsää. Rakastan aurinkoa yli kaiken. Tykkään sen energisoivasta vaikutuksesta ja paahteen tunteesta iholla. Olen grillannut itseäni vuosien aikana aivan liikaa auringon alla, mutta minkäs teet. Aurinko on niin kiva juttu.
Kesäsade vai kesätuuli?


Lempeä kesätuuli paahteisen kuumana kesäpäivänä on enemmän kuin tervetullut. Sitten se ei ole kiva jos mittari näyttää +15. Menee loputkin kesäfiilikset sen tuulen mukana. Varsinkin öinen kesäsade on mahtava. Siinä on jokin jännä rauhoittava vaikutus, kun sade ropisee yöllä. Paha valita, mutta otetaan nyt sitten se kesäsade.

Lavatanssit vai festarit?


En ole koskaan ollut lavatansseissa, joten enpäs osaa oikein ottaa kantaa asiaan. Festareilla on aina kivaa. Valitsen siis festarit ^_^

Roadtrip vai riippumatto?


 Hassut vaihtoehdot. Kölliminen on kivaa, mutta roadtrip mahtaisi olla paljon kivempi juttu. Olen aina haaveillut, että pääsisin toteuttamaan roadtripin Usassa. Voi juku se ois kivaa. Ehkä jonain päivänä vielä?

Hiirenkorvat vai syreenin tuoksu?


 Hiirenkorvat. Ne kun näkee keväällä, niin tulee hyvä fiilis. Ne kertovat siitä, että ihana kesä on ihan kulman takana ^_^ <3

Mato-onki vai golfmaila?


Jopas on epämiellyttävät vaihtoehdot. Golf on todella tylsä harrastus mun mielestä. Anteeksi vaan kaikille golfia rakastaville. Mato-onkeakaan en halua käteen ottaa, koska en tykkää, että kaloja sattuu koukku suuhun. Pitää siis valita varmaan se golfmaila. 
Kuvat: Unsplash Kivaa viikonloppua kaikille ^_^1 kommentti:

  1. Löllöpohja haha (valitsen mieluummin hiekan). :D Kivaa kesää!

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)