tiistai 3. heinäkuuta 2018

Markettihelmi: Oliivi HoitosuihkeOn aina ilo vinkata edullisista ja toimiviksi havaituista markettihelmistä. Tällä kertaa sellainen vinkkaamisen arvoinen on Oliivi Hoitosuihke hiuksille.


Kotimaisen Oliivi hoitosuihkeen valmistaja on monelle tuttu LH- Beauty. Samalta firmalta löytyi jokin aika sitten varsin mainiolla hinta-laatusuhteella varustettu, sulfaatiton Varpu shampoo.
Oliivi hoitosuihke on kehitetty erityisesti värjätyille ja käsitellyille hiuksille


Inci: Aqua, Cetrimonium Chloride, Cetylstearyl Alcohol, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Panthenol, Olea Europeae (Olive) Fruit Oil, Parfum, Citric Acid


Hoitosuihkeen raaka-ainelista on lyhyehkö ja konstailematon. Toimivalla tuotteella ei aina tarvitsekaan olla hurjan pitkää incilistaa, varsinkaan tämäntyyppisten tuotteiden kohdalla.

Hoitosuihkeesta löytyy mm. cetrimonium chloridea, joka on kvatti ja aika lyömätön hiusten selvittäjä. Hyvin tuttu raaka-aine hoitoaineista. Kyseinen kvatti poistaa myös hiuksista sähköisyyttä. Nimensä mukaisesti hoitosuihke sisältää myös hiusta hoitavaa oliiviöljyä ja mukana on myös UV-suoja. Tuote on silikoniton.
Itse en ole aiemmin lyhythiuksisena kokenut minkäänlaista tarvetta tällaisille tuotteille, mutta takkuiset hiukset tulivat tutuksi vähintään siinä vaiheessa kun annoin niiden kasvaa pidemmäksi, ponnarille meneväksi letiksi.

Oliivi hoitosuihkeen tuoksu on tuttu muista Oliivisarjan tuotteista. Itse siis koen tuoksun banaanimaiseksi :) Hoitosuihkeen suihke on mukavan hienojakoista. Omat hiukseni ovat melko raskaat ja rasvoittuvatkin helposti. Tästä johtuen en voi mitä sattuun suihkutella hiuksiini. Liian hoitavat hoitoaineet ja/tai suihkeet ovat hiuksilleni fiasko.

Oliivi hoitosuihke toimii hiuksissani erittäin loistavasti. Hoitosuihke selvittää kaikenlaiset takut erittäin ansiokkaasti, ja jättää hiuksiin mukavan pehmeän tunnun. Ja mikä tärkeintä, omissa hiuksissani Oliivisuihke ei lisää ollenkaan rasvaisuuden tunnetta, eikä muutenkaan lätsäytä hiuksia tai tuo epämukavaa fiilistä ^_^ . Yksinkertainen, mutta sitäkin toimivampi tuote.


Oliivi hoitosuihketta löytyy hyvin varustetuista marketeista ja kaikki jälleenmyyjät näkee täältä. Oliivi hoitosuihketta voi myös tilata LH- Beautyn verkkokaupasta jossa suihkeella hintaa 4,80€/ 250ml.Tuote pr-näyte.
2 kommenttia:

  1. Tää hoitosuihke oli mulla pitkään vakkarina. :) Nyt käytössä on silloin tällöin saman lafkan Bio Rich-suihke. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bio Rich onkin nimeltä tuttu, mutta en ole kokeillut. Laitan korvan taakse tuon vinkin ^_^

      Poista

Kommentoi, kysy, utele :)