torstai 17. toukokuuta 2018

Melvita - Kesäisen kevyt kosteustuote miehen iholle







Kirjoittelin hetki sitten loistaviksi havaituista Melvitan Argan Concentre Pur- sarjan tuotteista. Melvitalta bongasin vielä yhden, erityisesti kesään sopivan tuotteen, joka on miehille suunnattu. Kyseessä on Melvita Homme Gel Visage Global- kasvogeeli.





Inci: AQUA/WATER - ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE* -GLYCERIN - COCO-CAPRYLATE/CAPRATE - HORDEUM VULGAREEXTRACT* - PENTYLENE GLYCOL - CETYL ALCOHOL - SESAMUMINDICUM (SESAME) SEED OIL* - OLEIC/LINOLEIC/LINOLENICPOLYGLYCERIDES - BENTONITE - CITRUS LIMON (LEMON) FRUITWATER* - OCTYLDODECANOL - ADANSONIA DIGITATA SEED OIL* -SILICA - MENYANTHES TRIFOLIATA LEAF EXTRACT - HELIANTHUSANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL - SODIUM HYALURONATE –BISABOLOL* - BEHENYL ALCOHOL - LEVULINIC ACID - SODIUMBENZOATE - XANTHAN GUM - SODIUM GLUCONATE - SCLEROTIUMGUM - SODIUM LEVULINATE - GLYCERYL STEARATE CITRATE -CITRIC ACID - SODIUM HYDROXIDE - POTASSIUM SORBATE -TOCOPHEROL - PARFUM/FRAGRANCE – LIMONENE - LINALOOL -BENZYL SALICYLATE - CITRONELLOL - CITRAL - EUGENOL -GERANIOL



Kasvogeeli tulee harmaassa pumppupullossa.  Nimitys kasvogeeli oli hieman harhaan johtava, sillä etukäteen ajattelin purkista tulevan todellakin kirkasta geeliä. Itse määrittelisin koostumuksen mieluummin kevyeksi fluidiksi.

Kasvogeeli sisältää mm. rauhoittavaa aloe veraa ja ohrauutetta. Hoitavuutta tuo mm. seesamiöljy ja hyaluronihappo sitoo ihoon tehokkaasti kosteutta. 






Melvitan kasvogeelissä on sitruunainen tuoksu ja oma nenäni aistii siinä aavistuksen myös mausteisuutta. Itseasiassa tuoksu on niin miellyttävä, että haaveilin tästä samasta tuoksusta ihan oma eau de toilettena :D Kasvogeelin tuoksu jää hetkeksi iholle mietona, joten tämä ei ole ehkä ensisijainen valinta hajuste yliherkille.


Jos tuoksu on hyvä, niin on myös tämän tuotteen kosteustehot. Tosiaan ajattelin ensin tämän olevan vain kevyesti kosteuttavaa kirkasta geeliä, joka varmasti kaipaisi päälle vielä jotain muuta, mutta tämä otti ja yllätti. Kosteutehot ovat omalla helposti rasvoittuvalla iholla (joka vielä villiintyy kesällä enemmän) erinomaiset. En kokenut tarvitsevani tämän päälle enää mitään muita tuotteita, sillä geelin sisältämät öljyt tuovat tuotteelle hoitavuutta juuri sopivissa määrin. Kasvogeeleissä ja muissakin geelimäisissä tuotteissa saattaa olla toisinaan harmillinen jälkifiilis ihotuntumassa, nimittäin tahmaisuus tai pikemminkin tarramaisuus. Melvitan Homme Gel Visage Globalissa ei ole tuota inhottavaa jälkituntumaa, vaan iho jää mattaiseksi ja lähes tuotetunnuttomaksi. Geeli myös hulahtaa ihoon erittäin nopeasti. Eli siis ihan loistava tuote kesään ^_^



Melvita Homme Gel Visage Global esim. Stockmannilla 32€/ 50ml*



Pr-näyte.
*mainoslinkki


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele :)