keskiviikko 25. huhtikuuta 2018

Testissä kuivanaamioEikö perinteiset, märät kangasnaamiot innosta? En itsekkään niiden tunnusta iholla välitä, mutta pakkohan niitä on aina joskus käyttää, tehokkaita kun ovat. Mutta tiesittekö, että vaihtoehtona on myös kuivanaamiot?


Swiss Clinicilta löytyy mm. tällainen kuiva kangasnaamio. Täytyy myöntää, että ennen kokeilua olin hyvin skeptinen. Varsinkin kun kokeilin käsillä naamiota. Sehän on tosiaan täysin kuiva. Miten se muka voisi tehdä iholle mitään sen kummallisempaa?


Swiss Clinicin Face Perfecting Dry Mask hyödyntää patentoitua, vedetöntä teknologiaa. Kuivanaamio sisältää 87% aktiivisia ainesosia, sekä lupaa vaikuttaa iholla 8 tuntia käytön jälkeen.

Naamio sisältää mm. sheavoita sekä soija- ja oliiviöljyä. Naamioon on imeytetty myös E- ja C-vitamiinia, sekä kasviuutteita.Naamio asetellaan aktiivipuoli ihoa vasten.

Naamio pysyy iholla napakasti korvien taakse aseteltavilla lenkeillä.


Perinteisiin märkiin kangasnaamioihin verrattuna tämän kuivanaamion käyttö oli ihan luksus-mukavaa :D Kuivanaamio on ehdottomasti jo itsessään käyttömukavampi märkään naamioon verrattuna, mutta tässä Swiss Clinicin naamiossa on myös näppärät lenkit, joilla naamion saa kiinnitettyä korvien taakse. Naamio myötäili yllättävän napakasti ja ihon myötäisesti kasvoja. Naamio kiinnittyy napakasti myös leuan alle, sillä leukaosiolle on myös omat lenkkinsä, jotka kiinnittyvät korvien taakse.Toinen korva jäi vahingossa ruttuun ^_^ :DKun naamio on aseteltu paikoilleen kasvoille, sitä hierotaan kevyesti kauttaaltaan 3-4 kertaa. Hieronta vapauttaa naamion aktiivi-ainesosat. Tämän jälkeen naamion annetaan vaikuttaa kasvoilla 15 minuuttia. Kuivanaamiota suositellaan käytettävän 9 päivää peräkkäin parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Käytön jälkeen naamio taitellaan aktiivipuoli sisäänpäin, takaisin uudelleen suljettavaan säilytyspussiin. Yksi kuivanaamio ei siis olekkaan kertakäyttöinen, vaan sitä voi käyttää jopa 3 kertaa. Ihoa ei huuhdella naamion käytön jälkeen.
"Dry Mask-teknologia käsittää innovatiivisen metodin levittää aktiivisia ainesosia iholle, jota kutsutaan nimellä Wearable Skincare Technology (WST), jossa ainesosat on uutettu tekstiilin sisään. Biomimeettisten lipidikomponenttien ansiosta WST asettuu iholle luontevasti. Naamio aktivoituu ihokontaktista, jolloin aktiiviset ainesosat vapautuvat ja tunkeutuvat ihon eri kerroksiin. Dry Mask sopii kaikille ihotyypeille, joten se on tehokas apu niin normaalille, herkälle kuin kuivallekin iholle."

Lainaus SwissClinic.fi
No mikä sitten oli tulos iholla? Herra skeptinen joutui heittämään epäluulonsa roskakoriin, sillä tämä naamio kyllä toimii. Tulos muistuttaa hyvin paljon perinteisempien kangasnaamioiden antamaa tulosta, pienillä eroilla.

Ensinnäkin kuivanaamio taikoi otsan vaakajuonteet hyvin piiloon. Ei täysin, mutta hälvensi niiden näkyvyyttä arviolta 50%. Tämän saman ilmiön olen huomannut oikeastaan kaikilla kangasnaamioilla.
Mutta ihofiilis kuivanaamion jäljiltä on erilainen, kuin märkien kangasnaamioiden jäljiltä. Kuivanaamio ei jätä tahmeaa fiilistä jälkeensä. Mutta sen todellakin huomaa, että naamion jäljiltä jää iholle jotain. Iho tuntuu suojatulta, ja pehmeältä. Tämä lienee tulosta naamion sisältämistä rasvapohjaisista raaka-aineista. 

Kuivanaamion soveltuvuus on määritelty sopivaksi kaikille ihotyypeille, mutta tästä voisi hyötyä ehkä kaikkein parhaiten kuiva ihotyyppi, jolta puuttuu rasvoja. Olihan jännä naamiotestaus, eikä ollenkaan hassumpi lopputulos ^_^

Swiss Clinicin Face Dry Mask kuivanaamiota voi ostaa Swiss Clinicilta*. Yhdellä naamiolla on hintaa 29€Pr-näyte.
*mainoslinkki
Miltä tällainen kuivanaamio kuulostaa? Heräsikö kiinnostus?

10 kommenttia:

 1. Itseltäkin tämä löytyy, mutta en ole testaamaan asti ehtinyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kesti vaatimattomasti puoli vuotta, että sain puettua tämän naamalleni :D Ajattelin, että turha tuote, mutta eipä sitten ollutkaan :D ^_^

   Poista
 2. Mulla tämä ei toiminut, heläytti naaman punaiseksi eikä tehnyt yhtikäs mitään. Koin turhan kalliiksi ja mulle nuo märät naamiot muutenkin parempia :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä joku ärsytysreaktio? Mulla kyllä toimi tosi hyvin, mutta koska mulla on itellä rasvoittuva iho, niin ne "märkänaamiot" on ideaalisempia. 10e per käyttökerta on kieltämättä suolainen hinta :D Mutta olispa perinteiset kangasnaamiot yhtä käyttömukavia kuin tämä, ja noi lenkit korvien taakse on tosi jees :D

   Poista
 3. Mahtava idea! Täällä yksi märkien kangasnaamioiden kammoaja;) Voisin hommata tuollaisen, jos niitä vaan saisi jostain tarjouksesta, koska tuo hinta on aika posketon;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi mukavan tuntuinen naamio, ja tosiaan ihan ehdoton perinteisten märkien kangasnaamioiden kammoajille :D Munkin budjetille tuo hinta on vähän liian suolainen.

   Poista
 4. Kuulostaa mielenkiintoiselta, vielä kun olisi leukapalan lisäksi ollut kaulapala. Ärsyttää kun harvat kangasnaamiot riittää kaulalle asti, sehän tällaisella mummolla on se paikka, mitä eniten tollaista tehohoitoa kaipaisi. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kun sanoit, niin on kyllä ihme, ettei markkinoilla jo ole sellaista kaulalle asti ulottuvaa naamiota. Vai onkohan? Ostolakossa-Virvehän joskus blogissaan kertoi laittavansa tavallisen kangasnaamion käärittynä myös kaulalle ;) Virveltä sain myös hyvän vinkin leikata hieman saksilla kangasnaamioiden silmäkulmia, ne saa siten paremmin istumaan kasvoille :) Ps. Näytät ainakin 10 vuotta ikäistäs nuoremmalta, joten stop mummo-puheille :D

   Poista
 5. Mun täytyy ihan ekana sanoa, että kun näin ton postauksen ensimmäisen kuvan Instassa, luulin eka että oot Channing Tatum :D Siis se Magic Miken päänäyttelijä :D Toivottavasti otat kehuna, etkä pahalla. Mutta joo, väsymyksellä saattoi olla osuutta asiaan, haha. Yhden toisen bloggaajan kuvasta luulin Lushin saippuaa maksalaatikoksi :D Kun se oli sellaisessa folion tyyppisessä rasiassa... Mutta joo, se siitä, haha.

  PS. Mä olin jotenkin ihan varma, että toi kuivanaamio ei voi toimia, mutta nyt kun sanot, että toimii, kai se on uskottava ja kokeiltava itsekin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, no en ota pahalla :D Mun mielestä mä näytän vaan pelottavalta toi naamio naamassa :D Apua, repesin tolle maksalaatikko-jutulle :DDD

   Siis mäkään en jotenkin jaksanut uskoa tähän naamion ja mulla tosiaan kesti about puoli vuotta motivoitua sen kokeilemiseen :D En tajua miten se voi toimia, mutta se toimii :D

   Poista

Kommentit piristävät aina :)