tiistai 24. huhtikuuta 2018

Lumene Lähde - Kosteuttava hoitovesiKotimaiselta Lumenelta on viime aikoina puskenut markkinoille yhtä jos toista ihonhoitolinjaa. Moni on valitellut olleensa ihan pihalla Lumenen uudistusten myötä, ja kyllä, niin olen ollut ihan pihalla minäkin. On Lähdettä, Sisua, Valoa, Kuulasta, Hehkua... Hoitolinjoissa on siis todellakin valinnanvaraa!

Hehkutin jo aiemmin Instagramissa löytäneeni Lumenen Harmonia-sarjasta elämyksellisen turveputsarin ^_^ Harmoniasta tulossa siis juttua hieman myöhemmin. Nyt ensin esittelyssä Lumenen Lähde-sarjasta vinkkaamisen arvoinen hoitovesi:


Lumene Lähde Aqua Lumenessence kosteuttava hoitovesi on pakattu 150ml vetoiseen pulloon. Kierrekorkin alta paljastuu kätevästi tipoittain annosteleva suutinosa. Hoitovesi on käännetty englanniksi muotoon Beauty Lotion, mutta käyttötarkoitus tällä on sama kuin korealaisesta kosmetiikasta tutuilla essenceillä. Tämän tyyppiset tuotteet ovat ihan oivallisia janoisuudesta kärsivällä iholla. Hoitovesi annostellaan iholle kasvoveden jälkeen, ennen seerumia tai muita käyttämiään paksumpia tuotteita.


Inci: AQUA (WATER), PROPANEDIOL, VACCINIUM MYRTILLUS (BILBERRY) FRUIT JUICE, GLYCERIN, RUBUS CHAMAEMORUS (CLOUDBERRY) FRUIT JUICE EXTRACT, BETULA ALBA (BIRCH) JUICE, PHENOXYETHANOL, BETAINE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM HYALURONATE, SODIUM PHYTATE, TREHALOSE, UREA, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PANTHENOL, CITRIC ACID, PENTYLENE GLYCOL, SERINE, PHENETHYL ALCOHOL, SODIUM CARRAGEENAN, ALGIN, CAPRYLYL GLYCOL, DISODIUM PHOSPHATE, GLYCERYL POLYACRYLATE, PULLULAN, MARIS SAL (SEA SALT), POTASSIUM PHOSPHATE, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, CITRONELLOL, PARFUM (FRAGRANCE).Hoitoveden koostumuksesta löytyy heti pohjoisen lähdeveden jälkeen propanediolia (liuotin, joka mm. tehostaa raaka-aineiden imeytymistä ihoon), mustikkamehua, glyseriiniä (sitoo ihoon kosteutta), sekä lakkamehua ja koivunmahlaa. Näiden lisäksi hoitovesi sitoo ihoon tehokkaasti kosteutta tutun hyaluronihapon, urean ja theraloosin (sienisokeri) voimin.  Hoitoveden raaka-aineista 97% ovat luonnollista alkuperää.Hoitoveden tuoksu on raikas ja omaan nenääni hieman makeahko. Jos hoitovedet eivät ole entuudestaan tuttuja, niin niiden koostumusta voisi kuvailla paksuksi vedeksi, kuten se on Lumenenkin tapauksessa. Hoitovettä suositellaan annosteltavaksi iholle, joko vanulapulla tai sormin. Suosin itse ehdottomasti tuotteen taputtelua iholle sormin. Koska tuote on tavallista vettä paksumpaa, onnistuu sen annostelu iholle helposti kämmenen kautta. Vanulappua käyttäessä tuotetta menisi vain turhaan hukkaan.

Lähde hoitoveden kosteuttavat ominaisuudet ovat loistavat. Tätäkin hoitovettä voi halutessaa kerrostaa iholle korealaisen  7 Skin Methodin tyyliin. Itse olen kokenut (ainakin tähän vuoden aikaan) Lumenen hoitoveden niin tehokkaasti kosteuttavaksi, että olen taputellut vain kaksi kerrosta sitä iholle. Yksikin riittäisi, mutta kerta kiellon päälle periaatteella ^_^

Hoitovesi jättää iholle aavistuksen nahkeahkon tunteen, joka kertoo tehokkaasta kosteudensitomiskyvystä. Iholle jäävä nahkeus katoaa kosteusvoiteen levittämisen jälkeen. Lumenen hoitovedestä on kovin vaikea keksiä mitään negatiivistä piirrettä. Se onnistuu päihittämään kosteustehoillaan jopa pari aiemmin kokeilemaani korealaista brändiä. Siispä: Hyvä Lumene ^_^


Lumene Lähde Aqua Lumenessence hoitovesi esim. Sokoksella (12,90€/ 150ml) tai elevenillä* (12€/ 150ml).Lumene pr-näyte.
*mainoslinkki.Oletteko tutustuneet Lumenen Lähde-linjan tuotteisiin?


4 kommenttia:

 1. Lumenella tulee niin paljon näitä uutuuksia että ei pysy perässä. Eikä ehdi tutustua vanhoihinkaan! Mutta kivoja uusia tuotteita, pikku hiljaa tässä kokeilen kaikkea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohta varmaan pätkähtää taas ripakopallinen uutuuksia markkinoille :D Lumenen uutuuksissa on kyllä joitain erityisen mielenkiintoisia tuotteita :)

   Poista
 2. Mulla on tuo hoitovesi odottamassa. Ja odotankin kuin kuuta nousevaa, että pääsen sen kimppuun;) Kuulostaa kerrassaan upealta tuotteelta:) Lähde-sarjasta oonkin tykännyt eniten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli vasta testijakso tämän Lumenen kanssa, ja nyt yritän kiireen vilkkaa lotrata keskeneräisen hoitoveden loppuun, että pääsen jatkamaan hyvää ystävyyttä Lumenen kanssa :D

   Poista

Kommentoi, kysy, utele :)