sunnuntai 29. huhtikuuta 2018

Dabba - Marjauutokseen pohjautuva tehoseerumi
Latvialainen Dabba tuli alunperin tunnetuksi jokunen vuosi sitten kukkaisvesistään. Näitä kukkaisvesiä olen itsekin paria laatua kokeillut. Sittemmin Dabban tuotevalikoima on laajentunut käsittämään mm.  öljyjä ja eliksiirejä ja jopa suolasuihkeen hiuksille. Viimeisimpänä Dabba on lanseerannut melkoisen mielenkiintoisen kuuloisia seerumeita 3 kappaletta.Kuva: Dabbacosmetics


Uusi seerumilinja kulkee nimellä Deepwater Booster. Deepwater Booster- seerumeita on tosiaa kolmea erilaista, hieman eri käyttötarkoituksiin. Valittavana on kirkastava, uudistava ja kosteuttava seerumi. Se mikä näitä kolmea seerumia kuitenkin yhdistää, on niiden pohja, joka muodostuu marjamehuista ja kukkaisvesistä. "Vesi vanhin voitehista" sanotaan, mutta Dabban seerumeissa on perinteinen vesipohja korvattu paljon mielenkiintoisemmalla vaihtoehdolla :)
Dabban kaikki kolme seerumia näyttivät incejä tutkiessa ihan hurjan hyviltä ja valinnanvaikeutta oli. Päädyin sitten kokeilemaan syväkosteuttavaa Deep Moisturizing Serumia. Seerumi lupaa nimensä mukaisesti syväkosteuttaa, silottaa ja pehmentää ihoa.


Tällainen incikyyläri huokaili ihastuksesta raaka-ainelistaa tutkiessa. Inci alkaa C-vitamiinipitoisella tyrnivedellä, jota seuraa ruusukvittenin hedelmävesi ja porkkanan kukkais- ja siemenvesi. Näiden lisäksi seerumiin on ympätty kattava kirjo erilaisia kosteutta sitovia humektantteja mm. betaiinia, xylitolia, hyaluronihappoa ja sodium PCA:ta muutama mainitakseni.


Seerumin koostumus on kevyehkön geelimäistä ja sen tuoksusta tulee vahvasti mieleen jokin tuttu hedelmäkarkki, mutta en saa päähäni, että mikä. Tuoksu on silti melko mieto ja hälvenee iholla nopeasti.  Dabban Deep Moisturizing Serum imeytyy ihoon hulahtaen ja sen ihoa kosteuttavat tehot ovat ilmiömäiset ja moitteettomat, kuten raaka-ainelistasta pystyikin jo ennakoimaan. Seerumista jää iholle aavistuksen nihkeyden tuntua (riippuen paljonko sitä annostelee), mutta ei mitenkään häiritsevästi ja toisaalta seerumin peräänhän tulee joka tapauksessa ihotyypin mukainen kosteusvoide, joka loihtii seerumeiden jättämät nihkeydet pois ^_^Dabba Deep Moisture Serumia löytyy Ruohonjuuresta sekä esim. House of Organicilta (39,90€/ 30ml)Pr-näyte.
5 kommenttia:

 1. Kuulostaapa mielenkiintoiselta, mä luulen että tykkäisin 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä on kyllä helppo tykätä :) Odotan innolla, koska Dabba lanseeraisi esim. kosteusvoiteet ^_^

   Poista
 2. Dabban tuotteiden kokeileminen on jäänyt multa ihan hunningolle elikä ihan tasan nolla kappaletta on tullut kokeiltua. Aikoinaan Kaubamajassa Tallinnassa tuotteita hiplailin, mutta en kokenut ainakaan silloin mitään vau-efektiä, koska tuotteissa ei ollut mielestäni riittävän kukkeaa fiilistä, mitä odotan luonnonkosmetiikalta ennemmin kuin sitä "luonnonkosmetiikkatuoksua";) Hintatasokin on mielestäni aika kova, mutta ei mahdoton. Deep Moisture Serum kuulostaa aika huikealta ja hedelmäkarkin tuoksu erittäin innostavalta;) :)
  Kivaa vappua:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dabban kukkaisvedet varsinkin saattavat tuoksua monen nenään hieman tympeältä, niissä kun tosiaan tuoksuvat pelkät raaka-aineet ilman muita ylimääräisiä tuoksukomponentteja. Varsinkin siankärsämösuihkeessa on todella "luonnollinen" tuoksu :D

   Hauskaa vappua myös sulle :)

   Poista
 3. Oi, tää kuulostaa tosi hyvältä! Täytyy ehdottomasti testata jossain välissä :) Dabban kukkaisvesiä tuli aikoinaan käytettyä paljon, mutta muuten sarja on jäänyt itsellä vähän sivummalle. Kiinnostaa kuitenkin tosi paljon nää uudet seerumit!

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele :)