maanantai 19. maaliskuuta 2018

Top 3 - Parhaat jalkavoiteet


Ihan just vielä ei ole sandaalikelit alkamassa, mutta eihän sitä tiedä jos tänä vuonna kevät tulisikin aikaisessa. Se olisi aika kivaa vastapainoa viime vuoden esitykselle "keväästä".  Sandaalikautta ajatellen, on kuitenkin hyvä ryhdistäytyä  jalkojenhoidossa jo hyvissä ajoin. Talvisinhan monella saattaa jalkojenhoito unohtua, ja vaikka niitä hoitaisikin niin Suomen talvi kyllä pitää siitä huolen, että iho pääsee kuivumaan ja jopa halkeilemaan hyvästä hoidosta huolimatta. Tässä postauksessa on koottuna mun mielestä 3 parasta jalkavoidetta, joita olen kokeillut.


Exuviance Heel & Elbow Dry Skin Repair (100g/ n. 30-40€)


Exuviancen jalkavoide (joka sopii myös kyynärpäille) on ollut jo pitkään suuri suosikkini. Exuviance on koostumukseltaan tahnamaisen paksua, mutta silti erittäin vikkelästi imeytyvää ja jättää jalat pehmeän tuntuiseksi. Exuviance Heel & Elbow Dry Skin Repairin salaisuus piilee kuitenkin sen sisältämissä glykoli-, maito- ja mantelihapoissa. Kyseiset hapot tekevät ihmeitä kovettumille ja kuivan karhealle iholle jo muutamassa päivässä. Exuviance on loistava valinta myös kuuriluontoiseen tai tehohoitomuotoiseen käyttöön. Exuviancen miinus on melkoisen kova hinta (hoitolatuote). Tuote on onneksi käytössä riittoisa. Exuviancen jälleenmyyjät löytyy täältä.Compeed Jalkavoide kantapäiden halkeamille (75ml/ n. 10 €)


Compeedin puteli ei mikään kaunis ole, mutta sisältö on taatusti toimivaa tavaraa. Compeedin jalkavoide on erittäin kevyttä koostumukseltaan. Se on suunnattu erityisesti kantapäiden halkeamille, mutta se soveltuu muillekkin karheille, pehmitystä kaipaaville ihoalueille. Compeed tekee taikansa urean, eli karbamidin avulla. Kyseinen ainesosa sitoo erittäin tehokkaasti kosteutta ihoon ja toimii myös suurempina pitoisuuksina keraatinia liuottavana (=kovettumia pehmentävänä). Compeedissa on on mukana myös maitohappoa, joka omalta osaltaa kuorii kemiallisesti karheaa, kuollutta ihosolukkoa. Myös Compeed on käytössä riittoisaa ja sen annostelussa kannattaakin käyttää malttia. Liiallinen annostelu tekee ihon pinnasta ikävän liukkaan tuntuisen. Oikea annostelu on kuitenkin helppo oppia nopeasti. Compeed tehoaa käppyräisiin jalkoihin muutamissa päivissä ja on näin ollen varteenotettava haastaja Exuviancelle. Tätä voidetta on kehunut moni muukin ^_^

Compeedia löydät apteekeista ja esim. Apteekkituotteet-verkkokaupasta*.
Missha Foot Doctor Heal Care Cream (120ml/ 8,90€)


Misshan Foot Doctor Heal Care Cream edustaakin sitten korealaista kosmetiikkaa. Ja hyvää sellaista! Myös Misshan voiteessa luotetaan urean tuloksia antavaan voimaan. Misshan jalkavoiteessa on myös mukana kemiallisesti kuorivaa salisyylihappoa.  Foot Doctor on erityisen miellyttävä koostumukseltaan. Paksua, mutta silti erittäin nopeasti imeytyvää. Kosteuttaa ja hoitaa tehokkaasti, jättämättä tahmatassuja tai muuta epämukavaa tunnetta jalkojen iholle. Tuoksu on mieto ja sitruksinen. Myös Misshan jalkavoiteella saa muutamassa päivässä näkyviä tuloksia jalkojen iholla.
Misshan jalkavoidetta löytyy esim. Bearelin verkkokaupasta.
Missha pr-näyte, muut ostettu itse. 
*mainoslinkki


Onko teillä jalkavoidesuosituksia?

5 kommenttia:

 1. Compeed on huippu mulla on varmaan jo kolmas tuubi menossa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihan huippu ^_^ Sitä pitää aina olla jemmassa :D

   Poista
 2. Lidlissä myydään hyvää ja halpaa jalkavoidetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos viittaat Cienin 10% ureaa sisältävään jalkavoiteeseen, niin se on kyllä ihan toimivaa tavaraa :) Harmi vaan, että kyseisen voiteen tuoksu on tosi epämiellyttävän liimamainen. Tuoksun osalta se kaipaisi uudelleen formulointia :D

   Poista
  2. Munkin mielestä se tuoksu on aika epämiellyttävä, mutta on halpa hinta ajaa tuoksun ohi. Eipä niitä jalkoja tuu kauheesti haisteltua! :D Ehkä jos käyttäisin voidetta muuallakin, tuoksulla ois enemmän merkitystä.

   Poista

Kommentoi, kysy, utele :)