tiistai 20. maaliskuuta 2018

Mádaran hiilinaamio

Hiiltä siellä, hiiltä tuolla. Ja hiiltä tarjolla tänään täällä ^_^ Varmaan pikku hiljaa yksi jos toinenkin on alkanut huomaamaan, että hiili on nyt mega-trendikäs ainesosa kosmetiikassa. Hiiliaiheisia kuorintatuotteita ja naamioita on tullut markkinoille ja hiiltä käytetään nykyisin myös paljon hampaiden kirkastamisessa ja värjäytymien poistossa. Mádaran viimeisimpiä lanseerauksia on Smart Anti-Pollution Charcoal & Mud Repair Mask. Mutta puhutaan hiilinaamiosta, se on helpompaa. Miksi tuotteille pitää aina keksiä niin hullun pitkiä tuotenimikkeitä :D

Mitä hiilinaamio sisältää?

Incissä heti tokana veden jälkeen on sapropel mud, eli latvialaisesta Latgale järvestä saatavaa 4000 vuotta vanhaa mutaa. Tämän mudan sanotaan olevan aivan erityisen ravinnerikasta ja pidemmän sepustuksen aiheesta voi halutessaan lukaista täältä. (mielenkiintoista). Hiilinaamiotuubi on nielaissut sisuksiinsa myös piimaata ja tietenkin sitä epäpuhtauksia, toksiineja ja ilmansaasteita absorboivaa hiiltä. Incistä löytyy myös useampi kasviuute ja tehokkaita humektantteja, jotka sitovat kosteutta ihoon.


Mádaran hiilinaamiota suositellaan käytettäväksi 2-3 kertaa viikossa ja vaikutusaika on 5- 10 minuuttia. Itse tykkään aina pitää kasvonaamioita sen maksimiajan, koen, että näin niistä voisi saada sen parhaan hyödyn irti :) Smart hiilinaamio on helppo levittää, sen koostumus on tosi pehmeää. Hiilinaamion tuoksu on lähes tulkoon huomaamaton. Ehkä siinä voi aistia ihan aavistuksen jotain maanläheisyyttä (kuten sitä 4000 vuotta vanhaa mutaa? :D)


Smart hiilinaamio ei vaikutusajan kuluessa kuivu savinaamioiden tapaan ikävän kiristäväksi, vaan pysyy suht pehmeänä kasvoilla. Toki pientä kuivahtamista iholla voi havaita. Hiilinaamion poistaminen kasvoilta sujuu myös mukavan helposti. Ei tarvitse juurikaan jynssätä.


Mikä on tulos?

Itse koin,että iho näytti naamion jälkeen kokonaisvaltaisesti tosi hyvältä. Ihohuokosetkin vaikuttivat supistuneen jonkin verran. Silti itse nostaisin suurimmaksi efektiksi juuri tuon ihon sävyn kirkastumisen ja ihon sävyn tasaisuuden. Ei moitittavaa. Hyvä kasvonaamio, joka tuntuisi oikeasti tekevän iholle jotain muutosta. Hiilinaamio ei myöskään aiheuttanut minkäänlaista kuivattavaa efektiä. Päinvastoin iho tuntui pehmeältä ja ei ollenkaan kiristävältä ^_^


Mádaran Smart Anti-Pollution  Charcoal & Mud Repair Mask Kasvonaamiota voi ostaa esim. Natural Goods Companylta (60ml/ 28,70€)Seuraavassa postauksessa jatketaan hiilijutuilla. Tosin kyseinen tuote oli niin erikoisjännä kokemus, että hiilet jäi siinä taka-alalle ^_^ :)Mádara pr-näyte.


Mitä mieltä te olette nykyisestä hiilitrendistä kosmetiikkamaailmassa? Kiinnostaako/innostaako hiiltä sisältävä kosmetiikka?
4 kommenttia:

 1. Hiilinaamiot ovat olleet hyviä epäpuhtaalle iholleni lähes poikkeuksetta. Yksi suosikkini on Sokoksella about 4 euroa maksava Freemanin hiilimaski, joka toimii tosi hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään myös tuosta Freemanin hiilimaskista! :) Sehän on muistaakseni ollut vuosia sitten jonkin lehden testivoittajakin.

   Poista
 2. Tätä on kyllä pakko testata! Mäkin pidän aina naamioita maksimiajan ja oikeestaan vähän ylikin :D Tosin se ei oo mikään naurun aihe, kun joku tosi tehokas puhdistava naamio jääkin kasvoille tuplasti pidempään :D Naama saattaa pikkuisen reagoida ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kemiallisesti kuorivia naamioita ei ehkä myöskään kannata unohtaa liian pitkäksi aikaa naamallensa. Voi olla aika helottava lopputulos :D Tätä Mádaraa voi kyllä helposti käyttää tuon 2-3 kertaa viikossa, kun ei yhtään tunnu kuivattavan. Tai ainakin mun sekaiho on tykännyt tosi paljon ^_^

   Poista

Kommentoi, kysy, utele :)