sunnuntai 18. maaliskuuta 2018

Givenchy - Gentleman Eau de Parfum

Tämän postauksen tuoksu on yhdellä sanalla sanoen karismaattinen. Kyseessä on Givenchyn tämän vuoden lanseeraus Gentleman Eau de Parfum. Givenchy on jälleen sellainen brändi, jolta en ole koskaan aiemmin tuoksua omistanut, enkä oikeastaan muistakkaan tuoksutelleeni Givenchya myymälöissäkään.

Gentleman Eau de Parfum on siis itselleni ensiraapaisu Givenchyn tuoksuihin. Tuoksunuotit ovat seuraavat:


Alkutuoksu: mustapippuri, laventeli

Sydäntuoksu: iiris, tolu balsami

Pohjatuoksu: patsuli, musta vanilja

Givenchy Genteleman otti ja säikäytti ensi suihkaisulla. Alkutuoksun mausteinen pippurisuus on erittäin voimakas ja dominoiva. Niinkin dominoiva, että alkutuoksuun lukeutuvaa laventelia ei oma nenäni haista lainkaan. Genteleman on aika yllättävä ja tilansa vaativa tuoksu ja sen voimakkuutta ei kannata säikähtää. Gentelemanin voimakas pippurisuus nimittäin hälvenee verrattain nopeasti ja tuoksu antaa tilaa maanläheiselle patsulille ja lämpimälle mustalle vaniljalle.


Gentleman on ehdottomasti herrasmiesmäinen ja rohkea tuoksu aikuisempaan makuun. Eau de Parfumina se on automaattisesti hieman voimakkaampi ja kantajaltaan enemmän vaativa tuoksu. Sopii aivan ehdottomasti iltaan ja juhlavampaan meininkiin.

Gentleman pysyttelee iholla useampia tuntia lempeänä, lämpimän mausteisena (johon sydäntuoksun tolu balsami tuo oman lämpimän mausteisen twistinsä). Genteleman on luultavasti tuoksuna juuri sitä genreä, että siitä ei tykkää tai sitten sitä rakastaa. Alun säikkyilyn jälkeen rakastuin itse tuoksuun. Itselleni Gentleman edustaa sellaista arvokkaampaa tuoksua, jota haluaa säästellä tiettyihin spesiaalihetkiin. Gentleman ei todellakaan ole mikään arkituoksu, vaan jotain paljon enemmän.Suositushinta: Gentleman Eau de Parfum 50ml 84€Tuoksu pr-näyte.
5 kommenttia:

 1. Mun mielen lemppareita on Givenchyn tuoksut, rakastaa niitä yli kaiken. :) Tää versio on tosi talvinen, kesällä tykkään käyttää Gentlemen Only sarjan tuoksuja. :)

  VastaaPoista
 2. I'm extremely impressed with your writing skills as well as with
  the layout on your blog. Is this a paid theme or did you
  modify it yourself? Anyway keep up the excellent quality writing, it's rare to see a nice blog like this one these
  days.

  VastaaPoista
 3. Givenchyllä oli aikaisemmin miesten tuoksu nimeltä Pii, siis niin että sen tuoksun nimi on pii-merkki. Ihan älyttömän upea ja houkuttelevan koukuttava miesten tuoksu! Helppo uskoa, että tuo uutuuskin on jotain aivan erityistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkastin tuon mainitsemasi tuoksun nuotit, ja olihan sen verran herkut nuotit tuossa tuoksussa että varmasti tykkäisin minäkin :) Ja hieno pullo myös!

   Poista

Kommentoi, kysy, utele :)