keskiviikko 28. maaliskuuta 2018

Talika Time Control - Laitehoitoa silmänympärysiholleInstagramin puolella kerroin n. kuukausi sitten aloittavani mielenkiitoisen testijakson.

Kyseessä on Talikan Time Control, kosmeettinen ihonhoitolaite. Laite on suunnattu silmänympärysihon hoitoon. En muista aiemmin käyttäneeni mitään ihonhoitolaitteita ja lähdinkin tätä testaamaan suurella mielenkiinnolla - joskin erittäin skeptisesti. Käytin laitetta säännöllisesti kaksi kertaa päivässä, 28 päivän ajan. 28 päivän käytön jälkeen Talikan teettämän tutkimuksen mukaan:


  • Iho on kiinteämpi 100%
  • Syvät juonteet ovat vähemmän näkyviä 83%
  • Silmänympärysalueen tummuus on vähentynyt 77%
  • Silmänympärysalueen turvotus on vähentynyt 62%
  • Silmänympärysiho näyttää nuorekkaammalta 92%

(tyytyväisyystutkimus, jossa 13 vapaaehtoista, %-osuus mielipiteistä)
Time Control laitteen toiminta perustuu kolmeen erilaiseen kosmeettiseen teknologiaan. Valoterapiaan, ioniterapiaan ja mikrovärähtelyyn.


Anti-age valoterapia: Oranssi valo stimuloi fibroblastisoluja, joka lupaa lisätä kollageenituotantoa, madaltaa juonteita ja laskea turvotusta. Punainen valo puolestaan lupaa rauhoittaa ihon ikääntymistä kiihdyttävää mikrotulehdusta, sekä häivyttää ihon punaisuutta.


Ioniterapia: Laitteen alhainen sähkövirta lupaa tehostaa voiteiden vaikuttavien ainesosien imeytymistä ihoon.Mikrovärähtely: Lupaa stimuloida mikrokiertoa, häivyttäen tummuutta ja turvotusta, sekä  elvyttää solujen uudistumista.


Talikan Time Control laitteella voi silmänympärysihon lisäksi hoitaa esim. silmien välissä olevia huoliryppyjä (sibelius-rypyt). Itse kuitenkin keskityin käyttämään laitetta testijakson ajan silmänympärysiholla. Laitteella käsitellään ihoa 1 minuutti per silmä. Hoitominuutti jaetaan kolmeen osaan, siten, että silmän sisänurkkaa, keskikohtaa ja ulkonurkkaa hoidetaan kutakin 20 sekuntia. Laite on siitä näppärä, että se sammuu itsestään minuutin hoitoajan kuluttua umpeen. Laite käynnistyy automaattisesti ihokontaktissa.  


Käytön aikana laitteessa välkkyy oranssi ja punainen valo, samalla kun laite värisee iholla. Time Controlia voi käyttää siis sekä puhtaalla iholla, tai hoitovoiteen iholle lisäämisen jälkeen. Testijaksolla käytin laitetta silmänympärysvoiteen lisäämisen jälkeen. Itse laitteen käyttö tuntuu ihan helpolta ja päivittäinen käyttö käy nopeasti. Time Controlista voi kiinnostuneet lukea enemmän täällä.Vasemmalla kuva ennen käytön aloitusta. Oikealla kuva 28 päivän käytön jälkeen.Mitä tuloksia Time Control antoi?


Yläolevassa kuvassa voi vertailla tulosta ennen käyttöä, ja 28 päivän käytön jälkeen. Yritin saada mahdollisimman realistiset vertailukuvat, samanlaisessa valossa (ei ollut muuten helppoa!).

Testijakson aikana tarkkailin erityisen huolellisesti sy-ihoa, josko sille jotain tapahtuisi. Huomasin, että laitteella oli selkeästi positiivista vaikutusta erityisesti niinä aamuina, kun sy-alueella oli turvotusta. Laite tuntui laittavan nesteet liikkeelle. On ehkä hankala itse arvioida käytön aikana, tapahtuuko esim. sy-alueen tummuudelle mitään. Itsestäni tuntui, että sille ei tapahtunut ainakaan mitään silminhavaittavaa muutosta. Toisaalta kun itse vertailen tuota ennen/jälkeen kuvaa, olisin havaitsevani, että sy-iho näyttäisi jotenkin freesimmältä?  Kuitenkin tulee muistaa, että silmänympärysihon ulkonäkö voi vaihdella päivästä toiseen joka tapauksessa (vaikuttaa vertailukuviin). Huonosti nukuttu yö tai suolaisen ruoan syöminen näkyy välittömästi negatiivisesti iholla ja päinvastoin. 

Time Controlin testijakson jälkeen fiilikset laitetta kohtaan ovat "ihan ok". Mitään hurjan radikaalia muutosta ei tapahtunu (en sitä odottanutkaan), mutta luulen, että laite jää säännölliseen käyttöön :)Talika Time Control laitetta myy esim Stockmann (109€)
Time Control saatu testiin maahantuojalta.Mitä ajatuksia teissä herättää ihonhoitolaitteet? Oletteko saaneet niillä tuloksia?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele :)